7 ian. 2017

Pachet de incorporabile rustice Hotpoint Antracit

Unul din putinele optiuni pentru cei interesati de un set de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea negru antracit, o optiune mata, foarte interesanta atunci cand e vorba de intretinere. Producatorul italian de electrocasnice Hotpoint vine cu o varianta pe aceasta nuanta si este una foarte buna si din punct de vedere al raportului calitate pret. Acest pachet de electrocasnice incorporabile retro este alcatuit din cuptorul electric incorporabil Hotpoint FT850.1 AN, plita incorporabila pe gaz Hotpoint PC640TAN si hota incorporabila decorativa Hotpoint HHPN64F AN.
Pentru mai multe informatii privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomandam totodata si sectiunea din blog cu mai multe seturi de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea neagra, sectiune pe care o puteti accesa prin click in acelasi link. Acest set de electrocasnice incorporabile rustice au latimea standard de 60 de cm si se urmaresc aceleasi dimensiuni de incorporare ca toate electrocasnicele standard pe 60 de cm.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cuptorul incorporabil electric retro Hotpoint FT850.1 AN este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile retro de pe piata atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice cat si din punct de vedere estetic, o variabila foarte importanta mai ales in cand vorbim de acest segment de nisa, avand in vedere ca bucatariile retro sunt destul de rare. Plita incorporabila pe gaz Hotpoint PC640TAN este si ea un model foarte reusit din punct de vedere estetic, singurul minus pe care l-as puncta fiind dat de gratarele care sunt din inox emailat, considerentele noastre fiind ca o plita cu gratare de fonta ar fi o optiune mai bune. Insa overall, pachetul este unul bun din punct de vedere al raportului calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Criterii alegere plita incorporabil.
Inclusiv hota incorporabila decorativa Hotpoint HHPN64F AN beneficiaza de aceasta caracteristica privind raportul foarte bun calitate pret. Puterea de evacuare este una medie spre mare, insa daca ar fi sa punctam un minus, as puncta faptul ca aceasta hota nu are elemente care sa sublinieze caracterul retro, insa per total impreuna cu cuptorul si plita incorporabila mai sus mentionate, formeaza un pachet de electrocasnice incorporabile retro care arata foarte bine. Va recomandam pentru informatii complete, articolul Criterii alegere hota incorporabila.

2 comments:

Emilia spunea...

Cu ce pot curata filtrul de aluminiu, ca nu iese grasimea?

Admin spunea...

@ Cu orice solutie de degresat sau cu ajutorul unei oale cu apa fiarta in care sa puneti sare si putin otet. Va iesi ca noua, cu aceasta metoda mai neconventionala, ce-i drept.