Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

30 ian. 2017

Whirlpool ADG 301 | Masina de spalat vase 45 cm total incorporabila

Masina de spalat vase total incorporabila Whirlpool ADG 301 este una din cele mai vandute masini de spalat vase de pe piata, in anul 2017. Acest model face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul american de electrocasnice, pietei europene. Masina de spalat vase total incorporabila Whirlpool ADG 301 este asamblata in fabrica Whirlpool din Italia. Unul din principalele motive pentru care Whirlpool ADG 301 este una din cele mai vandute modele de masini de spalat vase este dat de faptul ca acest model are un foarte bun raport calitate pret, pentru o masina de spalat vase total incorporabila cu latimea de 45 de cm.

Un alt atu al acestui model este dat de faptul ca este printre putinele masini de spalat vase care sa aiba program de prespalare si totdata sa fie intr-un buget de pana in 1300 de lei. Atunci cand este la promotie, masina de spalat vase total incorporabila Whirlpool ADG 301 poate cobori si pana in jurul pretului de 1100 de lei, un pret foarte bun pentru o astfel de masina de spalat vase. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Whirlpool ADG 301- calitate buna a spalarii | Optiuni de compartimentare

In ceea ce priveste calitatea spalarii, feedback-ul este unul bun, masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 apropiindu-se de calitatea spalarii a celor de la Bosch, cel mai mare si mai renumit producator de masini de spalat vase de pe piata europeana. Din pacate o masina de spalat vase Bosch, care sa aiba si programul de Prespalare, are un pret aproape dublu. Legat de optiunile de compartimentare, punctam ca plus faptul ca raftul superior este reglabil pe intaltime, un lucru important atunci cand doriti sa spalati o oala de dimensiuni mai mari care sa stea in sertarul inferior, iar ca minus, faptul ca masina de spalat vase Whirlpool ADG 301 nu are si sertar separat pentru tacamuri, acestea avand loc rezervat in clasicul cosulet pentru tacamuri. 

Whirlpool ADG 301 - costuri consumabile si fiabilitate

In ceea ce privesc costurile cu consumabilele, masina de spalat vase total incorporabila Whirlpool ADG 301 poate functiona atat cu detergent pudra cat si cu pastile 3 in 1, cel din urma fiind mai comod de folosit si totodata mai economice, un cost estimativ ale unei pastile 3 in 1 pentru masina de spalat vase fiind de 50 de bani. Pentru mai multe informatii privind consumabilele, dar si criteriile detaliate de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase

In ceea ce privesc optiunile de utilizare, aici referindu-ma in special la capacitatile de programare ale masinii de spalat vase Whirlpool ADG 301, pot spune ca acest model sta destul de bine, mai ales ca exista si programul de prespalare, program util mai ales atunci cand utilizatorul nu umple o masina de spalat vase la sfarsitul fiecarei mese. Utilizand prespalarea, masina de spalat vase curata suficient de bine vasele astfel incat acestea sa se curete suficient pentru a nu pastra miros si astfel se poate astepta pana la doua trei incarcari succesive, iar cand masina de spalat este plina, atunci se poate apela la un program complet de spalare. In ceea ce priveste fiabilitatea, estimam ca acest model se afla in media perioadei estimate de viata a unei masini de spalat vase de pe piata. Am atasat in partea stanga, instructiunile de instalare si montaj pentru masina de spalat vase total incorporabila cu latimea de 45 de centimetri, Whirlpool ADG 301. Va recomandam si articolul Diferenta dintre o masina de spalat vase tptal incorporabila de 60 de centimetri si una de 45 de centimetri.

IP Scoring: Whirlpool ADG 301      

Raport Calitate Pret                        ★★★★★
Calitatea Spalarii                            ★★★
Optiuni de compartimentare                 ★★★☆☆
Costuri consumabile                        ★★★★☆
Numar programe                           ★★★★☆
Fiabilitate                                   ★★★
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium

In concluzie masina de spalat vase total incorporabila cu latimea de 45 de centimetri, Whirlpool ADG 301 totalizeaza 22 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte si este una din cele mai accesibile masini de spalat vase total incorporabile cu latime de 45 de centrimetri si care totodata sa aibe si program de prespalare si in acelasi timp sa se incadreze intr-un buget de pana in 1300 de lei.

Niciun comentariu:

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini