10 feb. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool TOP 10 in functie de pret

In acest articol vom centaliza cele mai bune cuptoare incorporabile Whirlpool de pe piata, tinand cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil pe care le-am detaliat in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomandam in acest sens in articolul in care am centralizat cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata din punct de vedere al raportului calitate pret, Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 in functie de pret.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 800 de lei Whirlpool AKP 235/IX/05

Cel mai accesibil cuptor incorporabil de la Whirlpool este modelul AKP 235/IX/05. Vorbim de un cuptor electric conventional. Acest cuptor se recomanda celor care doresc in primul rand un cuptor ieftin. Faptul ca nu are convector, deci nu este un cuptor multifunctional, reprezinta un minus, insa Whirlpool cu acest model abordeaza segmentul entry level a pietei, iar de cele mai multe ori branding-ul mai bun este mai preferabil in detrimentrul caracteristicilor tehnice. Volumul de 65 de litri este unul mediu, iar tavile sunt incastrate in peretii laterali, interiorul cuptorului Whirlpool AKP 235/IX/05 asemanandu-se cu interiorul unui cuptor a unui aragaz clasic. Inoxul nu este tratat antiamprentare, iar timmerul este mecanicAm evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 1200 de lei - Whirlpool AKP 745 IX

Cuptorul incorporabil multifunctional Whirlpool AKP 745 IX este cel mai bun cuptor incorporabil electric Whirlpool pana in 1200 de lei si cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare incorporabile electrice de pe piata in acest buget. Cu un design modern, ergonomic, cu butoane push in si inox antiamprenta, Whirlpool AKP 745 IX are 7 functii, un numar suficient care sa-i permita utilizatorului sa prepare mare parte din alimentele si retetele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Spun multifunctional pentru ca Whirlpool AKP 745 IX are convector, un subansamblu ce seamana cu un ventilator, care este amplasat in partea din spate a cuptorului. Sistemul tangential de ventilatie este amplasat deasupra grill-ului si de multe ori aceste doua elemente sunt confundate. Cu un volum 65 de litri, autocuratare hidrolitica si un raport foarte bun calitate pret, Whirlpool AKP 745 IX este unul din cele mai bune cuptoare de pe piata intr-un buget de pana in 1200-1300 de lei, la inceput de an 2017.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 1500 de lei - Whirlpool AKZ 6220 IX


Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6220 IX face parte din gama 2016 a producatorului american de electrocasnice si se remarca la prima vedere cu sistemul catalitic de autocuratare, denumit Smart Clean, cu un volum mediu de 60 de litri, cu sistem de amortizare a usii, asa cum gasim la toate cuptoarele din gama Absolute Gallery Design. Totodata mentionam ca in cazul tuturor cuptoarelor din gama Ablsoute Design, Whilrpool AKZ 6220 IX are Al saselea Simt, o inovatie tehnologica a producatorului american care vine sa asiste prepararea alimentelor, cu ajutorul unor senzori care regleaza temperatura si nivelul de umiditate din interiorul cuptorului. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 1600 de lei - Whirlpool AKZM 8420 IX

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZM 8420 IX face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile produsa de producatorul american de electrocasnice pietei europene la sfarsitul anului 2016. Aceasta gama si prin urmare si cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX se caracterizeaza printr-un foarte bun raport calitate pret. Cuptorul electric multifunctional Whirlpool AKZM 8420 IX are autocuratare hidrolitica, suporti telescopici pe un sigur nivel pentru tavi si un volum generos de 73 de litri. Panoul electronic de comanda este foarte elegant integrat frontal, intr-un cuptor din inox tratat antiamprenta, prin urmare fiind usor de curatat si intretinut.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 1700 de lei Whirlpool AKZM 8640 IX

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZM 8640 IX este printre cele mai bune cuptoare incorporabile de pana in 2000 de lei de pe piata. Acest cuptor incorporabil are un volum generos de 73 de litri, suporti telescopici pentu tavi si autocuratare catalitica. Cele 16 functii permit o autonomie mare in programarea cuptorului. Cu un panou electronic foarte bine realizat si integrat frontal, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8640 IX are un design modern, ergonomic si este unul din cele mai bine proiectate cuptoare incorporabile in acest buget de 1600 de lei. Inoxul este tratat antiamprenta. Tot la capitolul confort, mentinam existenta suportilor telescopici pentru tavi pe doua nivele. Si acest cuptor face parte din Gama Absolute Gallery Design si are Al sasea simt.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpol pana in 1800 de lei Whirlpool AKZ 6270 IX.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX este cel mai accesibil cuptor incorporabil electric multifunctional cu piroliza din gama producatorului american de electrocasnice. Acest model face parte din gama middle level si este un competitor serios pe piata, fiind printre cele mai cumparate cuptoare cu piroliza pana in 2000 de lei. Cu un design exceptioanal, inox antiamprenta si un panou electronic de comanda foarte bine incorporat, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ6270 IX are sistem usa rece si totodata inchidere amortizata a usii. Cu un volum de 73 de litri, suporti telescopici si un raport calitate pret foarte bun, Whirlpool AKZ 6270 IX este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata intr-un pret de 2000 de lei.

Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool pana in 2100 de lei Whirlpool AKZM 8660 IX

Whirlpool AKZM 8660 IX face parte din categoria celor mai bune cuptoare incorporabile Whirlpool care sa aiba si sistem de autocuratare pirolitic, cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata. Pentru mai multe informatii privind sistemele de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice. Cu un volum de 73 de litri, sistem de amortizare  a usii, sistem usa rece, usa cu amortizare si suporti telescopici pe doua nivele Whrlpool AKZM 8660 IX este varful din gama Absolute Gallery Design si este cu siguranta printre cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale de pe piata. Recomand celor care isi doresc si un cuptor cu microunde incorporabil care sa se potriveasca cu modelele de cuptoare electrice din gama Absolute Gallery Design modelul prezentat in postarea Whirlpool AMW 730 IX.

1 comments:

Alina Stoica spunea...

poti sa faci un top al celor mai bune plite Whirlpool, tot asa in functie de pret, pana in 1500 de lei pe inox?