4 feb. 2017

Whirlpool AKZM 8420 IX | Autocuratare hidrolitica

Noua gama de cuptoare incorporabile lansata la jumatatea anului 2016 pentru piata europeana de electrocasnice, propune si un nou sistem de autocuratare pentru producatorul american Whirlpool in cazul cuptoarelor incorporabile electrice multifunctionale din gama sa. Acest sistem de autocuratare hidrolitica, mai des prezenta in cazul cuptoarelor incorporabile Gorenje si anterior, cu cinci ani in urma in cazul cuptoarelor Hansa/Amica, este unul nou abordat de producatorul american, dupa ce, atat sistemele de autocuratare pirolitice, cat si cel cu pereti catalitici au o multitudine cu cuptoare incorporabile Whirlpool care au aceste sisteme. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret. Va recomandam pentru mai mule informatii privind sistemele de autocuratare de pe piata, puteti citi in articolul Diferenta dintre autocuratarea pirolitica si catalitica in cazul cuptoarelor incorporabile.
Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX face parte din aceasta categoria a cuptoarelor incorporabile electrice multifunctionale cu autocuratare hidrolitica. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. In ceea ce priveste raportul calitate pret, cuptorul Whirlpool AKZM 8420 IX are un raport bun calitate pret, un pret corect de achizitie fiind in jurul celui de 1500 de lei. In general pretul cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX variaza intre 1400 si 1800 de lei, in functie de momentul in care decideti sa-l cumparati, daca este sau nu intr-o campanie promotionala. Va recomandam totodata si articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Whirlpool AKZM 8420 IX  - volum mare, design modern

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Whirlpool AKZM 8420 IX are 73 de litri, volum ce clasifica acest model in categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari, media fiind undeva in jurul a 68 de litri, Sistemul de autocuratare hidrolitic are proprietatea de a se curata pe toate suprafetele interioare ale cuptorului. In ceea ce priveste curatarea si intretinerea exteriorului, mentionam faptul ca inoxul este tratat antiamprentare, iar geamul este si el foarte usor de curatat si intretinut. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX urmareste un design modern, producatorul american a fost intotdeauna atent la acest criteriu. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool.

Whirlpool AKZM 8420 IX- 16 functii, suporti telescopici

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX are 16 functii, functii ce permit utilizatorului sa prepare mare parte din alimentele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Faptul ca este multifunctional, inseamna ca acest cuptor permite gatirea uniforma, Whirlpool AKZM 8420 IX avand un convector in partea din spate a cuptorului. Acest convector care este printre principalele criterii in alegerea unui cuptor electric bun, este de foarte multe ori confundat cu un sistem de ventilatie, sistem de ventilatie amplasat deasupra grill-ului, care are ca principal scop racirea, astfel incat temperaturile ridicate sa nu fie transmise elementelor de mobilier. Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat si cea mai buna plita incorporabila Whirlpool, respectiv  Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Whirlpool.

In cazul cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX are atat convector, cat si ventilator, deci se poate incorpora inclusiv intr-un corp vertical de mobilier. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Whirlpool. Un alt atu al cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX este existenta suportilor telescopici, suporti telescopici ce inseamna un plus de confort in utilizare. In ceea ce privesc numarul de geamuri ale usii, cuptorul electric Whirlpool AKZM 8420 IX  are doua straturi de geam, ceea ce inseamna ca nu putem vorbi de un sistem usa rece, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil, care sa se poata asocia cu succes cuptorului incorporabil va recomandam articolul Cuptor microunde incorporabil WHIRLPOOL AMK730IX.

  IP Scoring: Whirlpool AKZM 8420IX  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul american de electrocasnice, sta bine, in media pietei as putea spune. Oricum cuptoarele incorporabile sunt in general fiabile, indiferent de branding. In ceea ce privesc produsele complementare, Whirlpool are o gama diversificata de plite si hote incorporabile cu care se pot asocia cu Whirlpool AKZM 8420 IX astfel incat sa se poata realiza un set complet de electrocasnice incorporabile. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Whirlpool. Am evaluat conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, stabilite de blogul Incorporabile Premium, iar cuptorul Whirlpool AKZM 8420 IX a primit un scoring de 24 de puncte, dintr-un total de 30.

1 comments:

Simona Croitoru spunea...

Care este diferenta intre acest cuptor whirlpool si whirlpool akzm 8620ix? Eu nu gasesc nicio diferenta?