15 mar. 2017

Cea mai buna hota Hansa pana in 450 de lei | Hansa OKP631TH

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee, Hansa OKP631TH este una din cele mai bune hote incorporabile din punct de vedere al raportului pret calitate pentru o hota care sa se incadreze intr-un buget de pana in 100 de euro. Cu o capacitate de evacuare de 548 de metri cubi pe ora, aceasta hota se recomanda utilizarii intr-o bucatarie de dimensiuni medii spre mari, cu volume aproximate la 25-30 de metri cubi, ceea ce ar insemna la o inaltime de 2.5 metri, o suprafara a bucatariei in jurul a 10-12 metri patrati. In ceea ce priveste asadar raportul calitate pret, daca este sa punem in paralel caracterisiticile tehnice, respectiv o capacitate de 550 de metri cubi pe ora, un design modern, filtre de aluminiu si motor cu turbina, Hansa OKP631TH sta foarte bine la acest capitol. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.
Hansa OKP631TH

Hansa OKP631TH - capacitate de evacuare mare | inox de buna calitate

Cei aproape 550 de metri cubi permit folosirea eficienta a hotei incorporabile Hansa OKP631TH nu doar pentru evacuare pe burlan, evacuare proiectata pentru diametru de 150mm, ci si pentru recirculare, in situatia in care utilizatorul nu doreste sau nu poate sa monteze un burlan de evacuare, recirculare care insa va reduce cu pana la 30 la suta capacitatea de evacuare, asadar acest procent va diminua procentual si volumul recomandat mai sus, astfel incat hota sa ramana eficienta. Legat de burlanul de evacuare, aceasta evacuare se poate adapta si pentru recirculare, cu conditia atasarii unei reductii de la 150 la 120 mm si astfel puteti micsora diametrul burlanului si sa optati pentru un burlan de 120 mm, fara a pierde din caracteristicile tehnice ale hotei. 

hota incorporabila Hansa OKP631THPentru recirculare in cazul hotei incorporabile decorative Hansa OKP631TH va mai fi insa nevoie de atasarea unui filtru de miros, care este realizat din carbon sintetic sau granulat. Cel sintetic este un siltru de carbon universal, iar cel granulat este intotdeauna realizat special pentru modelul hotei si nu se potriveste de la o hota la alta in general sau mai exista momente cand acest filtru de carbon este acelasi in cadrul acelasi producator de hote. Pentru informatii complete privind folosirea pe recirculare a hotei incorporabile, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Am atasat in partea stanga schita de incorporare a hotei Hansa OKP631TH.

Inoxul folosit pentru hota incorporabila Hansa OKP631TH este unul de buna calitate, bine polisat si relativ greu amprentabil, ceea ce va contribui la o curatare si intretinere mai facila a hotei, Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa.

Hansa OKP631TH - filtre metalice lavabile | design modern

In ceea ce priveste sistemul de filtrare vorbim de doua filtre metalice, filtre care sunt lavabile si prin urmare nu vor mai avea nevoie de alte consumabile. In ceea ce priveste design-ul, hota incorporabila decorativa urmareste o linie moderna, design-ul cheminee este unul modern in sine fiind o dovada a ergonomiei, ceea ce inseamna ca se poate potrivi perfect intr-o bucatarie ce urmareste aceeasi linie moderna. Panoul de control este amplasat frontal, este mecanic, ceea ce inseamna ca exista o sansa mai mica de defectare. De aceea inclusiv la capitolul fiabilitate, consideram ca Hansa OKP631TH, la fel ca modelele precedente ale producatorului polonez de electrocasnice va fi unul cu o durabilitate mare de utilizare. Am centralizat principalele linii de design ale electrocasnicelor incorporabile in acest an, centralizare pe care o puteti gasi in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Hansa OKP631TH - produse complementare | nivel mediu de zgomot

In ceea ce privesc produsele complementare, hota incorporabila  Hansa OKP631TH se poate asocia pentru a realiza un set complet de electrocasnice incorporabile cu o gama larga de cuptoare incorporabile si o gama medie din punct de vedere al numarului de plite incorporabile, producatorul polonez de electrocasnice extinzandu-si de la an la an gama de incorporabile. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Hansa. Cei 67 de dB(A) clasifica hota incorporabila  Hansa OKP631TH, in categoria hotelor cu nivel mediu de zgomot. Cei 67dB(A) reprezinta nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica treapta de evacuare a hotei. In ceea ce priveste sistemul de luminare, hota incorporabila Hansa OKP631TH are doua spot light-uri, sistem de luminare intalnit atat la hotele moderne cat mai ales la cele din categoria premium, lumina care pe langa latura practica va contribui pozitiv atat la imaginea hotei, cat si la imaginea de ansamblu a bucatariei. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa.

 IP Scoring: Hansa OKP641TH

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

Am evaluat asadar hota incorporabila  Hansa OKP631TH, tinand cont de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, criterii stabilite de Incorporabile Premium si acest model a realizat un scoring de 24 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind o optiune foarte buna pentru cei interesati de o hota cu putere medie spre mare de absortie, un raport calitate pret foarte bun si un design modern ce urmareste o linie cheminee. Va recomandam totodata si articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

4 comments:

Andrei Paun spunea...

Am hota hansa de doi ani. Este foarte buna si nici nu este zgomotoasa.

Rares spunea...

Care este puterea aproximativa pe prima treapta setata a hotei Hansa OKP631TH?

Amalia Stanescu spunea...

Am cumparat hota Hansa OKP631TH de la emag acum 6 luni. Merge bine, sunt multumita de cum trage si nu e chiar asa de zgomotoasa, cum spuneti in site. Este o hota foarte buna si cred ca este cea mai buna alegere, daca nu cauti branduri renumite si sa cumperi o hota la un pret bun.

Admin spunea...

In jur de 150-180 de metri cubi pe ora.