7 mar. 2017

Cel mai bun pachet incorporabile Hansa in 2017

Anul 2017 inseamna pentru producatorul polonez de electrocasnice o abordare noua a pietei, in sensul in care, cu noua gama de incorporabile Hansa poate ataca acum si piata middle spre high end. Daca pana acum un an focusul era mai mult pe productia unor produse fiabile, foarte bune din punctul de vedere al raportului calitate pret, cu un design ce nu iesea in evidenta fata de medie, noua gama de incorporabile Hansa din 2017 abordeaza si segmentul de clienti interesati in acelasi timp de calitate si estetica. 

Si se pare ca au reusit, aceasta gama fiind una din cele mai elegante linii de design care exista la inceput de an si totusi vorbim in continuare de un raport bun calitate pret, avand in vedere ca cele trei incorporabile: cuptorul, plita si hota se pot cumpara toate intr-un buget de 1000 de euro, un pret foarte bun pentru o linie de incorporabile cu finisaj din sticla, hota oblica si cuptor cu retete presetate si panou electronic de comanda full touch control. 


Va recomand si articolul in care am detaliat principalele linii de design pe care le puteti gasi in cazul electrocasnicelor incorporabile in acest an, in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

cel mai bun cuptor electric incorporabil Hansa in 2017Cuptorul incorporabil Hansa BOES696010 este un cuptor electric multifunctional, ceea ce inseammna ca avem un sistem de convectie capabil sa uniformizeze temperatura in cavitatea cuptorului, 10 functii ce permit utilizatorului prepararea a majoritatii alimentelor si retetelor posibil a fi gatite intr-un cuptor electric si 37 de retete presetate toate coordonate de un panou electronic de comanda, foarte generos, intuitiv si full touch control. Acesta contribuie si la imaginea de ansamblu, oferind un aer high tech premium atat cuptorului cat si bucatariei in ansamblul ei. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Cei 66 de litri claseaza cuptorul Hansa BOES696010 in categoria cuptoarelor de volum mediu, iar prezenta suportilor telescopici sunt si ei un argument pentru care acest model este foarte interesant din punct de vedere al raportului calitate pret. Sticla, ce este un element predominant al finisajlui exterior este una de foarte buna calitate, se intretine usor si se amprenteaza relativ greu. Manerul este foarte ergonomic atasat usii, avand o linie putin futurista, aerodinamica as zice. Va recomand totodata si articolul Pareri despre electrocasnicele incorporabile Hansa.

cea mai buna plita pe gaz hansa in 2017 Hansa BHKS61138In ceea ce priveste plita incorporabila pe gaz, Hansa BHKS61138 este modelul inlocuitor al plitei HANSA BHGI63112035, o plita care a fost una din cele mai bine vandute modele pe sticla de la noi din tara, datorita raportului foarte bun calitate pret, dar si a pretului in sine, acest model se poate achizitiona la un pret in jurul a 500 de lei. Noua plita, Hansa BHKS61138 beneficiaza de un upgrade atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al geometriei arzatoarelor si a gratarelor din fonta, o fonta de mai buna calitate comparativ cu modelele anterioare si niste gratare si mai bine fixate de suprafata plitei. Cu un arzator WOK a carui putere este cam de trei ori mai mare comparativ cu cea a unui arzator normal, o geometrie foarte buna a arzatoarelor, aprindere electrica integrata pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, plita incorporabila Hansa BHKS61138 va fi cu siguranta, la fel ca modelul anterior una din cele mai bine vandute plite cu finisaj pe sticla de pe piata europeana de electrocasnice.  Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei pe gaz, va recomand articolul Criterii alegere plita incorporabila. Va recomand totodata si articolul in care am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile in acest an, respectiv Cea mai buna plita pe gaz in 2017 - TOP 10 in functie de pret.

Hota incorporabila decorativ oblica Hansa OKC600UBH
Hota incorporabila decorativ oblica Hansa OKC600UBH este una din cele mai puternice hote oblice de pe piata in acest moment, cei 700 de metri cubi pe ora capacitate de evacuare, facand-o potrivita inclusiv pentru bucatarii de mari dimensiuni, cum ar fi spre exemplu bucatariile open space. Cu siguranta, al doilea mare atu al hotei oblice Hansa OKC600UBH este dat de design-ul foarte elegant, premium, cu finisaj sticla neagra, ceea ce o face nu numai placuta din punct de vedere estetic, dar si foarte usor de curatat si intretinut. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cele mai bune hote incorporabile din 2017, din punct de vedere al raportului calitate pret pentru fiecare din principalii producatori de electrocasnice incorporabile, respectiv, Cea mai buna hota incorporabila. Aceasta hota se poate adapta si pentru recirculare, in situatia in care utilizatorul nu poate monta burlan. Pentru mai multe detalii privind avantajele si dezavantajele folosirii hotei fara evacuare, va recomand articolul Hota fara burlan sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Pentru informatii complete privind modul in care este bine sa-ti alegi hota, iti recomand articolul Criterii alegere hota incorporabila.


In concluzie, acest pachet de electrocasnice incorporabile de la Hansa este unul din cele mai elegante si mai bune pachete din punct de vedere al raportului calitate pret de pe piata, in acest moment si poate concura cu succes marii producatori de incorporabile, cum ar fi Bosch, Electrolux sau Whirlpool, atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si din punct de vedere estetic, aceasta gama fiind una din cele mai reusite de pana acum ale producatorului polonez de electrocasnice, o gama care in 2017 va seta noi standarde de pret in piata din tara noastra si cu precadere in cea est-europeana. Finisajul din sticla este preferat inoxului pentru ca inoxul este considerat un material mult mai rece si totodata se curata mai greu. Tocmai de aceea majoritatea producatorilor de electrocasnice s-au orientat in cazul gamelor premium sa foloseasca din ce in ce mai putin inox si mai multa sticla, un material mai prietenos cu utilizatorul, mai ales atunci cand vine vorba de intretinere.

TAGS: cuptor electric plita electrica cuptoare incorporabile cuptor incorporabil plita cu inductie cuptoare electrice plita pe gaz plita incorporabila cuptor electric incorporabil plita inductie aragaz gratar electric aragaz ieftin aragaz electric aragaze cuptor cu microunde ieftin aragaz zanussi aragaze ieftine cuptor cu microunde hota bucatarie masina de spalat vase electrocasnice hota telescopica frigider incorporabil cuptor microunde hota incorporabila aragaz altex plita

1 comments:

Amien Altex spunea...

Arata foarte bine, mai ales ca nu sunt foarte scumpe....le poti lua pe toate trei cu 3000 de lei, ceea ce e foarte bine.