10 mar. 2017

Cel mai mare cuptor electric | Beko BVRS35500XMS

Chiar vroiam sa fac un top al celor mai mari cuptoare incorporabile din punct de vedere al volumului, insa acest nou model de cuptor incorporabil electric multifunctional Beko BVRS35500XMS a atins volumul de 80 de litri, fapt ce este in acelasi timp impresionant si totodata va ridica si mai mult standardul in ceea ce priveste un volum mare. Beko BVRS35500XMS este un cuptor electric multifunctional, fapt ce insemna ca exista un convector in partea din spate in interiorul cuptorului, convector ce permite distribuirea uniforma a temperaturii in interiorul cuptorului. Va recomandam articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
cuptor electric Beko BVRS35500XMS

Beko BVRS35500XMS - 15 functii | autocuratare catalitica

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BVRS35500XMS are 15 functii care permit utilizatorului prepararea a mare parte din retetele si alimentele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric. Cele 15 functii se pot seta pe un panou electronic, full touch control, foarte generos si foarte bine integrat din punct de vedere estetic, oferindu-i cuptorului un aspect modern, high end. In ceea ce priveste autocuratarea, cuptorul electric Beko BVRS35500XMS are trei pereti porosi catalitici ce au proprietatea de a indeparta toate impuritatile la temperaturi mai mari de 180 de grade Celsius, pereti catalitici, care insa sunt consumabili, durata lor estimata de viata fiind intre doi si patru ani, in functie de gradul de utilizare. In acest sens va recomand articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice incorporabile.

Beko BVRS35500XMS - suporti telescopici, design modern

cuptor incorporabil Beko BVRS35500XMSCuptorul electric Beko BVRS35500XMS are suporti telescopici pe doua nivele, un lucru ce contribuie si el la confortul utilizatorului. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Cu un design modern, as spune o linie de design exceptionala, ce are la baza un finisaj pe sticla care pe langa faptul ca arata bine este si usor de curatat si intretinut. in ceea ce priveste fiabilitatea, Beko este in media pietei as spune, iar un lucru in plus care asigura o anumita incredere in produs fiind dat de faptul ca producatorul turc de electrocasnice ofera 5 ani garantie cu conditia inregistrarii produsului pe site, in mare parte din perioada anului, un lucru ce permite si o vanzare mai mare, ca numar de electrocasnice incorporabile in detrimentul altor producatori. Va recomand totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil BEKO.

Beko BVRS35500XMS - produse complementare si fiabilitate

In ceea ce privesc produsele complementare, Beko are o gama medie din punct de vedere al numarului de plite si hote incorporabile cu care cuptorul Beko BVRS35500XMS se poate asocia astfel incat sa poata alcatui un set complet, cu un design modern de plita, cuptor si hota incorporabila Va recomand in acest sens si cea mai buna plita incorporabile Beko cu alimentare pe gaz, plita pe care am evaluat-o si prezentat-o in articolul Cea mai buna plita incorporabila BEKO.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Daca este sa sintetizam, cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BVRS35500XMS are un raport bun pret calitate, principalele sale atuuri fiind date de un numar mare de functii, unul din cele mare volum de pe piata, existenta suportilor telescopici, dar si a sistemului de autocuratare si nu in ultimul rand criteriul estetic, acest model fiind unul din cele mai elegante cuptoare realizate de producatorul turc pana in 2017. Va recomand de asemenea si articolul Cea mai buna hota incorporabila BEKO.

 IP Scoring: BEKO BVR35500XMS  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil electric multifunctional pe culoarea neagra Beko BVRS35500XMS conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii stabilite de blogul Incorporabile Premium iar acest model a realizat un scoring de 22 de puncte dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Va recomand si articolul in care am realizat un top al celor mai bune 10 modele de cuptoare incorporabile din punct de vedere al raportului calitate pret si in functie de anumite standarde de pret in acest an, respectiv articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017- TOP 10 in functie de pret.

1 comments:

Andreea Sturza spunea...

Am cumparat acest cuptor si gateste fenomenal. Merita toti banii