6 mar. 2017

Hansa BOES696010 | Noua gama de cuptoare electrice Hansa

Cuptoarele incorporabile electrice din gama Hansa au fost in ultimii ani unele din cele mai bine vandute incorporabile pe piata din tara noastra. Insa noua gama de electrocasnice incorporabile Hansa propulseaza producatorul polonez de electrocasnice in categoria cuptoarelor din segmentul middle spre high end. Cu un design modern, noua gama de electrocasnice incorporabile Hansa poate fi acum fara nicio problema incorporata intr-o bucatarie moderna, chiar si una premium. De fapt inclusiv pretul s-a ridicat, de exemplu acest model avand un pret de achizitie in jurul a 1800 de lei. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.
Hansa BOES696010 | Noua gama de cuptoare electrice Hansa

Cu cei 66 de litri, cuptorul incorporabil Hansa BOES696010 se clasifica in categoria cuptoarelor incorporabile de volum mediu. O caracteristica ce recomanda cuptorul Hansa BOES696010 este dat de panoul electronic de comanda, un panou electronic full touch control. Pe acest panou utilizatorul isi poate seta una din cele 10 functii sau una din cele 37 de retete presetate pe care cuptorul electric multifunctional Hansa BOES696010 le pune la dispozitia utilizatorului. Un alt atu al acestui model este dat de prezenta suportilor telescopici, o caracteristica ce inseamna un plus de confort pentru utilizator. Va recomandam si articolul in care am facut o scurta caracterizare a principalelor categorii de electrocasnice, Pareri despre electrocasnicele Hansa

bucatarie moderna Hansa BOES696010 | Noua gama de cuptoare electrice Hansa

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOES696010 are o usa cu trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca vorbim in cazul acestui cuptor de sistem usa rece, adica nu exista riscul de ardere accidentala, atunci cand pui mana pe usa cuptorului in timp ce acesta functioneaza. Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabila Hansa. In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul polonez de electrocasnice incorporabile a realizat cuptoare fiabile in ultimii cinci ani de zile, ceea ce ne face sa credem ca si aceasta gama se va bucura de cel putin aceeasi fiabilitate. In ceea ce privesc produsele complementare, Hansa are o gama larga de plite incorporabile si o gama mai restransa de hote incorporabile cu care acest model se poate asocia in vederea alcatuirii unui set complet de electrocasnice. Ca o noutate, in aceasta noua gama exista si un cuptor cu microunde incorporabil care sa se potriveasca perfect din punct de vedere estetic. Va recomand si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hansa.

 IP Scoring: Hansa BOES696010  

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★☆☆
Eficienta autocuratare                           ★★
Design                                               ★★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★★☆
                                                                            
Total 21                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil Hansa BOES696010 conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii stabilite de blogul Incorporabile Premium, in urma caruia acest model a realizat un scoring de 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa. In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOES696010 se recomanda celor care-si doresc un cuptor incorporabil modern, cu un design ce are ca finisaj sticla, o sticla care este foarte usor de curatat si intretinut. Va recomand in acest sens si articolul in care am prezentat principalele linii de design ale electrocasnicelor incorporabile care sunt disponibile in acest an si care vor fi cu siguranta unele din cele mai cautate linii, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.