30 apr. 2017

Cel mai nou cuptor electric de la Samsung - Samsung NV66M3531BS

Cuptorul electric incorporabil multifunctional Samsung NV66M3531BS face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile cu care producatorul coreean de electrocasnice abordeaza piata europena in 2017. O gama care este caracterizata overall de un raport bun calitate pret si totodata sintetizeaza know how-ul dobandit cam de vreo zece ani de cand producatorul s-a apucat sa produca si electrocasnice incorporabile.
De la gama la gama Samsung si-a imbunatati performantele tehnice si totodata au reusit sa pastreze un raport bun pret calitate.  Va recomand in acest sens si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil din gama producatorului coreean de electrocasnice incorporabile, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil Samsung.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cu ce ne surprinde cuptorul electric incorporabil Samsung NV66M3531BS - in primul rand cu existenta a doua convectoare, convectoare care au ca principal scop distribuirea uniforma a temperaturii in interiorul cuptorului. Volumul de 66 de litri pune cuptorul incorporabil Samsung NV66M3531BS in categoria volumelor de volum mediu. Panoul electronic de comanda este unul modern, cu un display mare, iar comanda se face atat prin touch control cat si mecanic, cu ajutorul celor doua butoane, butoane care seteaza, cel din stanga functia de gatire, iar cel din dreapta temperatura.

Butoanele push in sunt un plus in ceea ce priveste imaginea ergonomica, moderna a cuptorului incorporabil Samsung NV66M3531BS. Va recomandam ca produs complementar, articolul in care am prezentat cea mai buna plita pe gaz in 2017 de la Samsung, respectiv, Cea mai buna plita pe gaz Samsung, o plita ce este la un pret accesibil, avand in vedere ca vorbim de gratare din fonta si arzator WOK.
Vorbim de un timmer electronic, ceea ce inseamna ca, spre deosebire de varianta mecanica, in cazul cuptorului incorporabil electric multifunctional Samsung NV66M3531BS, acesta se opreste automat, nemaifiind nevoie de supervizare in timpul gatirii. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului electric, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil. Daca ar fi sa analizam si lipsuri sau minusuri, as puncta faptul ca vorbim de acest cuptor are tavile incastrate in peretii laterali. un lucru care ar fi fost de preferabil sa fie cu suporti pe glisiere sau glisiere cu telescop, In ceea ce privesc materialele, punctez ca plus emailul ceramic din interiorul cuptorului, un email rezistent atat la uzura mecanica, dar si pentru faptul ca se curata foarte usor, In ceea ce priveste exteriorul, vorbim despre un inox antiamprenta, fapt ce inseamna ca Samsung NV66M3531BS se intretine usor atat la interior cat si la exterior.
In ceea ce priveste autocuratarea, asa cum ne-a obisnuit producatorul coreean pe segmentul entry si middle level de cuptoare incorporabile aceste modele au un singur perete cu autocuratare catalitica, perete amplasat in partea din spate a cuptorului Samsung NV66M3531BS. Pentru informatii detaliate privind sistemele de autocuratare pentru care puteti opta in cazul unui cuptor incorporabil, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. As mai puncta, tot la capitolul posibil dezavantaj faptul ca Samsung NV66M3531BS are doar doua straturi de geam la usa, ceea ce inseamna ca, in cazul in care aveti copii mici prin casa, este nevoie sa-i supravegheati in momentul in care gatiti la cuptorul incorporabil, existand pericolul ca in cazul in care cineva atinge geamul exterior, iar cuptorul functioneaza la temperaturi ridicate, sa existe arderi accidentale. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.
Acest lucru poate fi prevenit in cazul copiilor mici, prin amplasarea la inaltime a cuptorului, in corp vertical de mobilier. Trebuie avut totusi in vedere ca acest lucru poate fi un dezavantaj, insa in acest segment de pret, gasiti in general cuptoare care au doar doua straturi de geam, deci nu putem vorbi de sistem usa rece sau ultra rece.

Va recomand totodata si centralizarea facuta de blogul Incorporabile Premium cu privire la cele mai bune cuptoare incorporabile Samsung in functie de pret, tinand cont de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, despre care am amintit mai sus:


In ceea ce privesc produsele complementare, Samsung are totusi o gama relativ restransa de hote si plite incorporabile pe gaz, comparativ cu competitia, insa puteti gasi relativ usor plite si hote Samsung pe care sa le asociati cuptorului incorporabil Samsung NV66M3531BS astfel incat sa alcatuiti un set complet de electrocasnice incorporabile. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna hota incorporabila Samsung.
In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale cu design modern si inox antiamprenta pe care le puteti cumpara intr-un buget de pana in 1500 de lei si este o varianta optima din punct de vedere al raportului pret calitate.

5 comments:

George VALSAN spunea...

Nu stiu cat de buni sunt astia de la Samsung la cuptoare incorporabile astia parca faceau telefoane si televizoare.

Elena Constantin spunea...

Uite, eu am un cuptor incorporabil Samsung, din 2014 si suntem foarte multumiti de el. Am dat 1200 de lei, ceea ce pe vremea aceea era un pret mediu si consideram ca am facut o alegere buna.

Sorin Dan spunea...

ce parere avti de autocuratarea catalitica la Samsung? Considerati ca este utila sau mai degraba vorbim de marketing?

Cel mai bun cuptor electric Samsung spunea...

Care considerati ca este cel mai bun cuptor incorporabil Samsung?

Cosmin Moca spunea...

Am cumparat cuptorul Samsung...Este foarte bun, gateste foarte bine, in special daca puneti tava in zona de sus.