23 mai 2017

Cel mai bun cuptor Arctic - Arctic AROIM32400X

Cel mai nou cuptor incorporabil al producatorului roman de electrocasnice este si cel mai bun de pana acum, Arctic AROIM32400X fiind primul model de cuptor incorporabil Arctic de volum mare si cu control full touch control. Cu un volum de 82 de litri, Arctic AROIM32400X face parte din categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari. Vorbim bineinteles de un cuptor incorporabil electric multifunctional, ceea ce inseamna ca Arctic AROIM32400X are si sistem de convectie, sistem de convectie care uniformizeaza temperatura in intreaga cavitate a cuptorului incorporabil. Acest lucru este si cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor incorporabil electric multifunctional, ceea ce inseamna ca Arctic AROIM32400X este si una din cele mai bune alegeri, mai ales daca ne raportam la pret. 
https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2017/03/cum-aleg-cuptor-electric-incorporabil.html

Cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X are un pret ce variaza intre 1200 si 1300 de lei, un pret competitiv, avand in vedere produsele de la competitori. Vorbim totusi de segmentul de pret entry spre middle level. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017. Va recomand totodata si articolul in care am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata, din punct de vedere al raportului pret calitate din acest an, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP10 in functie de pret.

Un alt atu cu care producatorul roman de electrocasnice vine in legatura cu modelul Arctic AROIM32400Xeste sistemul de autocuratare catalitic, sistem de autocuratare ce exista pe cei trei pereti, respectiv ce cei laterali si pe peretele posterior. Sistemul de autocuratare catalitic este considerat consumabil, pentru mai multe informatii privind sistemele de autocuratare existente pe piata in cazul cuptoarelor incorporabile electrice, va recomand articolul Diferenta dintre autocuratarea pirolitica si cataliza la cuptoarele incorporabile

In ceea ce priveste exteriorul, cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X urmareste o linie moderna de design, cu un panou electronic de comanda, cu comenzi full touch control, o sticla ce este foarte usor de curatat si intretinut si cu cateva insertii de inox, tratat antiamprentare. Cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X are si sistem tangential de ventilatie, ceea ce inseamna ca acest model poate fi montat fara nicio problema inclusiv intr-un corp vertical de mobilier. Usa are doua straturi de gram, iar foaia de geam din interior poate fi demontabila, astfel incat aceasta si cealalta sa poata fi usor curatabile.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Sistemul de prindere al tavilor se realizeaza prin glisiere fara telescop, o optiune mai buna decat tavile incastrate in peretii laterali si mai putin buna fata de varianta de tavi cu suporti pe glisiere cu telescop. In ceea ce privesc produsele complementare, Arctic are o gama mai restransa de plite si hote, insa puteti gasi o optiune astfel incat sa alcatuiti un set complet de electrocasnice incorporabile, cuptor, plita si hota. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

In concluzie, cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X este un cuptor ce se preteaza celor interesati de un model accesibil, cu design modern si autocuratare catalitica. Un alt argument pentru cuptorul incorporabil Arctic AROIM32400X este dat si de garantia mai lunga fata de majoritatea modelelor de cuptoare incorporabile de pe piata, respectiv de 3 ani, fata de 2 ani, garantie comerciala.

6 comments:

Emilia Birsan spunea...

am cuptorul arctic de 6 luni. este bun si ieftin...daca nu vrei firme de fitze...chiar isi merita banii. plus ca sustinem si economia romaneasca.

Comparatie cuptor Arctic cuptor Beko spunea...

Cel mai bun cuptor electric Arctic mai slab decat cel mai prost cuptor Beko

Parere despre cuptorul incorporabil Arctic spunea...

Un cuptor bun si ieftin. Si romanii fac produse de calitate. Haideti sa sustinem economia tarii noastre.

Anonim spunea...

Ce parere aveti despre plita incorporabila arctic care este din inox?

Anonim spunea...

cele mai proaste obiecte ruginesc parca stau in acid ,dupa termenul de garantie pa poti sa-l arunci spor la cumparat

Reducereonline.ro spunea...

Un produs de buna calitate.