25 mai 2017

Electrolux EOB5454AOX - cuptor de gatire cu aburi

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOB5454AOX este unul din putinele modele de cuptoare incorporabile care au si programe de gatire cu aburi. Aceste programe sunt adiacente programului clasice ale unui cuptor electric si se adreseaza utilizatorilor care doresc un plus de calitate in ceea ce priveste gatirea, prin faptul ca atunci cand folosesti aceste programe, alimentele isi pastreaza mai multe vitamine si minerale. Pentru informatii complete privind sistemul de gatire cu aburi, va recomand articolul Cum aleg  cuptorul incorporabil in 2017.
cuptor incorporabil Electrolux EOB5454AOX
Cu un volum de 72 de litri, cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOB5454AOX poate fi clasificat in categoria cuptoarelor incorporabile de volum mare. Acest cuptor are totodata si suporti telescopici pentru tavi, suporti ce reprezinta un plus la capitolul confort. Practic, utilizatorul nu mai este nevoit sa tina cu mana tava, spre exemplu atunci cand doreste sa scoata tava si sa amestece in ea sau doar pentru a lua alimentele gatite din ea. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Suportii telescopici sunt pentru o singura tava, in general in caracterizarea tehnica a cuptorului incorporabil Electrolux EOB5454AOX gasindu-se formularea suporti telescopici pe un nivel. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil din gama producatorului suedez de electrocasnice, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux.
cuptor cu aburi electrolux

Un alt argument pentru cuptorul incorporabil Electrolux EOB5454AOX este dat de existenta unui sistem de autocuratare pe baza de aburi, sistem de autocuratare care faciliteaza mai degraba curatarea, in sensul in care mare parte din mizerie si impuritati, ce se depun pe peretii cuptorului se inmoaie si devin astfel foarte usor de curatat. Nu l-as denumi totusi un sistem de autocuratare 100%, intrucat utilizatorul trebuie totusi sa intervina manual, dupa finalizarea programului de curatare. Totusi, acest program este foarte util si reprezinta un plus pentru cuptorul Electrolux EOB5454AOX. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cea mai buna plita incorporabila pe gaz Electrolux, respectiv Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Electrolux.

aburi electrolux

In ceea ce priveste designul, cuptorul incorporabil electric multifunctional cu aburi Electrolux EOB5454AOX urmareste o linie moderna de design acest cuptor poate fi incorporat fara nicio problema intr-o bucatarie moderna, premium high end. Timmerul este unul electronic, ceea ce inseamna ca la sfarsitul programarii cuptorul se opreste automat, nemaifiind nevoie sa supravegheati cuptorul. Un alt plus la capitolul siguranta, este dat de existenta celor trei straturi de geam, straturi de geam ce previn accidentarea prin ardere ce se poate intampla atunci cand utilizatorul sau mai degraba copiii, pun mana pe geamul usii cuptorului si acesta nu are sistem usa rece, adica are mai putin de 3 straturi de geam, Cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB5454AOX are trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca are sistem "usa rece".

Va recomandam totodata si centralizarea facuta de blogul Incorporabile Premium, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil pe care le-am mentionat mai sus si in functie de pret:


In concluzie, cuptorul electric multifunctional Electrolux EOB5454AOX se recomanda celor care-si doresc un cuptor cu o calitate a gatirii semnificativ peste medie, cuptor care sa aiba si functii cu abur, ideale mai ales atunci cand se gatesc si legume, dar nu numai si totodata isi doresc un cuptor incorporabil din categorie middle spre high end, functional, foarte practic, dar fara foarte multe fite.

6 comments:

Andrei Iacob spunea...

este totusi destul de scump. La banii astia poti sa-ti iei cuptor de a bosch, chiar daca nu are aburi, este totusi bosch.

Emilia Dragos spunea...

Ce se se poate curata interiorul unui cuptor electric electrolux?

Camelia DAN spunea...

de unde pot cumpara la un pret accesibil un cuptor incorporabil Electrolux cu aburi?

George F spunea...

In general din mediul online este mai accesibil

Unknown spunea...

Intre eoa5750aox si eob5454aox ce recomandati?

Admin spunea...

@andreea C - EOB5454AOX