21 iun. 2017

Gorenje BO637ORAB -Ora Ito in 2017

Noua gama de electrocasnice incorporabile cu design modern ce urmareste linia proiectata de design-erul asiatic Ora Ito, vine cu un nou model de cuptor incorporabil, electric multifunctional, un cuptor incorporabil caracterizat, pe langa design-ul exclusivist si un foarte bun raport pret calitate. Cu cele 11 functii, utilizatorul poate gati cam tot ce se poate prepara intr-un cuptor incorporabil electric multifunctional. Se numeste multifunctional, deoarece Gorenje BO637ORAB are un convector amplasat in partea din spate a cavitatii cuptorului, convector ce are ca principal rol, uniformizarea temparaturii in interiorul cuptorului, astfel incat alimentele sa se coaca uniform si perfect.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.
BO637ORAB

Un alt atu pe langa linia de design este dat de faptul ca acest cuptor are suporti telescopici pentru tavi, Aceasta caracterisitica inseamna un plus de confort pentru utilizator. Va recomandam totodata si articolul in care am evaluat cele mai bune cuptoare incorporabile din acesr an, respectiv articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017.

Cuptorul incorporabil Gorenje BO637ORAB are trei staturi de geam, ceea ce inseamna ca vorbim de sistem usa rece, adica nu exista riscul unor arderi accidentale, in momentul in care cineva, mai ales copiii, ar pune mane pe geamul usii, in momentul in care cuptorul functioneaza. Cu cei 67 de litri, cuptorul incorporabil Gorenje BO637ORAB intra in categoria cuptoarelor de volume medii spre mari. Un alt plus la nivel estetic este dat de faptul ca butoanele sunt push in, ceea ce inseamna un plus de ergonomie, dar si panoul electronic, panou electronic ce permite setarea electronica a timmerului, ceea ce inseamna ca Gorenje BO637ORAB se va opri automat la sfarsitul programarii. Va recomandam totodata si articolul in care am detaliat principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, respectiv articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017.

Va recomand totodata si centralizarea facuta de blogul Incorporabile Premium cu privire la cele mai bune cuptoare incorporabile Gorenje in functie de pret:



In ceea ce priveste finisajul, in cazul cuptorului incorporabil  Gorenje BO637ORAB  vorbim de un finisaj pe sticla neagra lucioasa, o sticla ce se intretine foarte usor, la fel ca si interiorul cuptorului, acest model, beneficiind ca majoritatea cuptoarelor producatorului sloven de electrocasnice premium Gorenje, de sistem de autocuratare pe vapori de apa, un sistem poate nu cel mai eficient, insa un sistem de autocuratare, ce nu necesita consumabile. In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional, pe culoarea neagra,  Gorenje BO637ORAB  se recomanda utilizatorilor ce-si doresc un cuptor care sa gateasca bine, sa arate bine, sa fie apropiat de segmentul premium de electrocasnice si totodata sa aibe si un raport bun pret calitate.

4 comments:

Marius A spunea...

La 1800 de lei poti cumpara cuptor cu piroliza de la Whirlpool. De ce as cumpara Gorenje la 1800 de lei? Marius A

Emy Cluj spunea...

comenzile sunt pe touch la timmer si la programator. Am acest cuptor. Ati omis acest aspect, un aspect care este important si fain.

Adrian Popa spunea...

puteti sa-mi spuneti cam cat consuma in lei acest cuptor incorporabil electric, intr-o ora de functionare? Sunt cam reticient sa trec de la aragazul pe gaz la cuptorul electric. Multumesc.

Amalia Clamparu spunea...

De unde pot cumpara la cel mai bun pret cuptoarele incorporabile Gorenje? Se pot lua direct de la furnizor?