29 iul. 2017

Ce inseamna Aqua Drop Clean la cuptoarele Arctic

Sistemul de autocuratare hidrolitic apare pentru prima data in gama producatorului roman de electrocasnice, Arctic, la modelele din anul 2017, o data cu modelul entry level, Arctic AROIC21100H. Desi in ceea ce priveste eficienta, sistemele hidrolitice sunt dau cel mai mic randament, este de apreciat faptul ca totusi usureaza munca de intretinere pe care trebuie sa o depuna utilizatorul si totodata prin faptul ca, spre deosebire de sistemul ce are la baza procesul fizico-chimic de cataliza, nu necesita consumabile.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/07/ce-inseamna-aqua-drop-clean-la.html

Va recomand si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic.

Pentru mai multe detalii privind diferentele dintre cele trei sisteme de autocuratare, disponibile pe piata din tara noastra in cazul cuptoarelor incorporabile, va recomand articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.
In cazul cuptoarelor din gama Arctic este de apreciat totodata si faptul ca sistemul hidrolitic, numit de producatorul roman de electrocasnice Aqua Drop Clean, este faptul ca poti beneficia de acest avantaj la preturi accesibile, modelul Arctic AROIC21100H avand un pret in jurul a 700 de lei. Chiar daca vorbim de existenta unui sistem de autocuratare hidrolitic, ce poate fi si este un atu, acest model este un cuptor incorporabil conventional, deoarece nu are convector. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, puteti citi in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil

Totusi sistemul Aqua Drop Clean poate fi intalnit si la alte modele de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale care sunt recomandabile si din contextul principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, modele ce sunt competitive de piata si cu ceilalti competitori din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, pastrand totusi avantajul unui foarte bun raport calitate pret, caracteristica definitorie pentru brand-ul romanesc. 

Mai multe modele de cuptoare incorporabile din gama producatorului roman de electrocasnice, pe care le-am evaluat, puteti gasi in sectiunea blogului Cuptoare incorporabile Arctic.

4 comments:

Comparatie cuptor Arctic cu cuptorul Gorenje spunea...

Este acelasi lucru acest aqua drop clean cu autocuratarea aquaclean de la cuptoarele incorporabile Gorenje?

Adriana R spunea...

care este mai bun Aqua Drop Clean care pot sa-l gasesc la Arctic sau aqua clean de la Gorenje sau Whirlpool?

Cel mai bun cuptor incorporabil Arctic cu autocuratare spunea...

Care este cel mai bun cuptor electric Arctic care sa aiba autocuratare aqua drop clean?

Daniel Popa spunea...

Convectorul se poate monta ulterior, daca iti cumperi un cuptor din asta vechi?