9 iul. 2017

Siemens HB63AS52, cel mai bun cuptor Siemens cu piroliza

Siemens HB63AS52 - cuptor cu piroliza si suporti telescopici

SIEMENS este brandul premium din grupul german de electrocasnice BSH, grup din care mai face parte si Bosch, cel din urma avand o popularitate semnficativ mai mare in tara noastra si fiind totodata asociat cu calitatea si fiabilitatea. Siemens insa este un brand care pe langa aceste caracteristici cu care este asociat si Bosch are un plus inclusiv la capitolele avantaje tehnologice, inovatie, dar si design, grija pentru detalii, materiale si in general de tot ce inseamna proiectare si executie fiind semnificativ mai ridicata.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

https://incorporabilepremium.blogspot.ro/2017/07/siemens-hb63as52-cel-mai-bun-cuptor.html
Din experienta estimez ca pretul unui cuptor incorporabil Siemens este cu circa 40-50 la suta mai mare decat cel al unui cuptor incorporabil Bosch in cazul in care vorbim de caracteristici asemanatoare, desi, in general caracterul premium este mult mai pregnant in cazul Siemens, daca suntem atenti la detalii. Ceea ce este interesant este dat de faptul ca Siemens HB63AS52 nu are un pret chiar atat de ridicat, fiind clasificat sa zicem in segmentul middle spre high end, in ceea ce priveste pretul. 

Siemens HB63AS52 - autocuratare pirolitica

In 2017 autocuratarea pirolitica a devenit mult mai accesibila din punct de vedere al pretului, iar cuptorul incorporabil Siemens HB63AS52 nu ne dovedeste numai acest lucru, dar si faptul ca Siemens a devenit accesibil, avand in vedere ca pretul acestui model se apropie de cel al unui cuptor din segmentul premium a celor de la Whirlpool sau Electrolux. As spune chiar ca s-a ieftinit luxul, avand in vedere ca iti poti permite un Siemens, pretul acestui model fiind in jurul a 2500 de lei. Autocuratarea pirolitica este cea mai eficienta autocuratare care exista pe piata, nu necesita consumabile, un alt atu, avand in vedere ca, in comparatie cu autocuratarea catalitica, si aici ma refer la cea cu pereti catalitici, nu necesita costuri de mentenanta si intretinere. Va recomand totodata si articolul in care am evaluat principalele modele, cele mai bune 10 modele din punct de vedere al raportului pret calitate din acest an, in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil in 2017 - TOP10 in functie de pret.

Siemens HB63AS52 -  suporti telescopici pentru tavi

Suportii telescopici pentru tavi reprezinta si ei un plus atunci cand vine vorba de confort in utilizare, existenta acestor accesorii inseamnand practic ca utilizatorul nu mai trebuie sa tina tavile cu doua maini, acestea iesind din cavitatea cuptorului fiind sustinute de telescopi. Un alt avantaj al cuptorului incorporabil Siemens HB63AS52 este dat de faptul ca usa cuptorului are trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca Siemens HB63AS52 are sistem usa rece, adica, prin cele trei straturi de geam nu exista o conductivitate termica atat de mare incat sa exista riscul ca cei care pun mana pe usa cuptorului sa se arda accidental, un lucru care, din pacate se intampla destul de des, mai ales in cazul copiilor. 

Chiar daca nu vorbim de arderi grave, exista acest disconfort, care este practic eliminat in cazul cuptorului incorporabil Siemens HB63AS52. Pentru mai multe informatii in acest sens, dar si pentru mai multe informatii privind principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017.  Un alt avantaj al cuptorului incorporabil electric multifunctional Siemens HB63AS52 pe care l-as mentiona atunci cand ma refer la exterior, este dat de inoxul tratat antiamprentare si de sticla foarte usor de curatat si intretinut. In ceea ce privesc cele trei straturi de geam pe care le puteti gasi la usa cuptorului, acestea se pot demonta foarte usor, astfel incat sa poata fi si ele curatate.

Siemens HB63AS52 - cuptor incorporabil premium, raport bun raport calitat pret

In concluzie, cuptorul incorporabil Siemens HB63AS52 este unul din cele mai accesibile cuptoare incorporabile Siemens care au sistem de autocuratare pirolitic de pe piata din tara noastra si cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare incorporabile premium din punct de vedere al raportului pret calitate in 2017.

11 comments:

Simona Grecu spunea...

De unde pot cumpara cuptorul incorporabil Siemens HB62AS52 la cel mai mic pret si totodata sa fie si un magazin online de incredere?

Emilia Barsan spunea...

eu consider ca fie ca iei un cuptor incorporabil Siemens, fie ca iei un cuptor electric Bosch, este cam acelasi lucru daca ar fi sa compar.

Emilia Flanco spunea...

Credeti ca cel mai bun cuptor electric Whirlpool este mai slab decat acest model de cuptor Siemens, daca ar fi sa comparam?

Anca Sandu G spunea...

Ne puteti recomanda un cuptor incorporabil cu piroliza de la Bosch care sa fie asemanator cu cuptorul electric Siemens HB63AS52?

Anonim spunea...

De unde pot cumpara suporti telescopici pentru cuptoarele siemens?

Anonim spunea...

De la orice service autirizat siemens...dar mai bibe cauti bosch pentru ca este mai des intalnit

Anonim spunea...

Ce plita incorporabila siemens imi recomandati care sa fie compatibila cu acest cuptor incorporabil?

Emil D spunea...

Am un cuptor incorporabil Siemens de 11 ani, un cuptor incorporabil cu alimentare electrica pe care am dat 800 de marci, l-am luat din Germania. Pot sa spun ca este foarte bun si ca se gateste foarte bine la el.

Emil Culea spunea...

Considerati ca din punct de vedere al raportului pret calitate cuptorul electric este cel mai bun din gama Siemens sau cel mai bun raport calitate pret dintre toate cuptoarele din romania. Ma intereseaza un cuptor incorporabil bun care sa coste pana in 3000 de lei si as prefera in acelasi timp un producator de calitate si am inteles ca Siemens isi face divizia de electrocasnice incorporabila doar in Germania

Andrei Radu Mihai spunea...

exista in tara noastra un cuptor incorporabil Siemens, care sa aiba autocuratare catalitica?Am inteles ca autocuratare catalitica este mai ieftina decat autocuratarea pirolitica.

Unknown spunea...

Merita toti banii un cuptor Siemens pe piroliza. Eu sunt foarte multumita de el. Il am de 10 ani si functioneaza fara greseala . Merita fiecare banut. Eu am dat cca 1500 euro pe el