27 aug. 2017

AEG BCE451350M - noua gama AEG

Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M  face parte din gama de electrocasnice incorporabile lansate de producatorul german de electrocasnice, parte a grupului suedez de electrocasnice Electrolux. Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M se adreseaza celor care-si doresc un cuptor electric multifunctional apropiat de segmentul premium, un cuptor incorporabil care poate in acelasi timp sa gateasca impecabil si totodata sa poata gati si sanatos. Este unul din cele mai accesibile cuptoare incorporabile capabile sa gateasca folosind functiile de preparare cu aburi.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/aeg-bce451350m-noua-gama-aeg.html

AEG BCE451350M - volum de 71 de litri, 3 straturi de geam la usa

Pe langa aceasta caracteristica cuptorul electric multifunctional AEG BCE451350M ofera utiliatorului un volum mare, cei 71 de litri clasificand acest model in categoria cuptoarelor de volum mare. Cuptorul incorporabil AEG BCE451350M  are sistem usa rece, adica trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca se elimina astfel riscul unor arderi provocate de atingerea geamului usii cuptorului, accidente destul de des intalnite in cazul copiilor. Acest risc poate fi eliminat fie prin pozitionarea la inaltime a cuptorului, in corp vertical de mobila, fie prin alegerea unui cuptor incorporabil care sa aiba trei straturi de geam, ceea ce inseamna ca temperatura pe suprafata geamului exterior nu va depasi 45 de grade Celsius, atunci cand cuptorul va funtiona la capacitatea calorica maxima.

AEG BCE451350M - 9 functii, autocuratare catalitica

Din aceasta categorie face parte si cuptorul AEG BCE451350M . Pe langa aceasta caracteristica, AEG BCE451350M mai merita mentionate cele noua functii, ce acopera o gama foarte larga de retete posibil a fi preparate intr-un cuptor multifunctional. Pentru informatii complete privind modul de alegere a cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul electric incorporabil in 2017.

Va recomand si articolele de mai jos:



In ceea ce priveste intretinerea si curatarea, cuptorul electric AEG BCE451350M are ca finisaje inox tratat antiamprentare si o sticla usor de curatat. Panoul electronic de comanda este partial touch control, iar aceasta zona este foarte bine izolata, neexistand pericolul de a se defecta, in urma gradului mai mare de umiditate. In ceea ce priveste interiorul, AEG BCE451350M beneficiaza de un sistem de autocuratare chimic, ce are la baza cataliza. AEG BCE451350M are trei pereti catalitici, doi laterali si unul pe peretele din spate. Acestia sunt considerati consumabile, ceea ce inseamna ca trebuie sa luati in calcul costuri de mentenanta, perioada estimata de viata a acestora fiind undeva in jurul a 3 - 4 ani, in conditii normale de utilizare. Costul acestora variaza in jurul a 150 de lei pe bucata. Singurul care trebuie inlocuit neaparat, este cel posterior, intrucat acesta acopera convectorul. Pe cei laterali puteti sa-i eliminati, daca nu doriti sa-i inlocuiti, la sfarsitul perioadei de utilizare. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare disponibile pe piata puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

AEG BCE451350M - design modern, se preteaza bucatariilor premium

De la inceput putem spune ca nu oricine are AEG in bucatarie. Asemeni celor Miele, AEG este pozitionat in segmentul premium, fiind singurul brand cu adevarat competitiv celor de la Miele, cu mentionea ca AEG iti ofera aceleasi caracteristici, cam aceleasi performante si aceeasi grija pentru detalii, la un pret cu circa 30-40 la suta mai mic. Vorbim oricum de un producator premium, producator ce isi asambleaza electrocasnicele incorporabile in fabrica din Germania si care, pe langa renume, ofera si o perioada de viata estimata semnificativ mai mare comparativ cu majoritatea produselor incorporabile de pe piata europeana.

AEG BCE451350M este un cuptor care se poate incorpora in contextul unei bucatarii premium, ce urmareste o linie moderna de design, apropiata de cele high tech. Atat design-ul cat si performantele tehnice, recomanda AEG BCE451350M in acest sens. In ceea ce priveste pretul, cuptorul incorporabil AEG BCE451350M se gaseste la un pret in jurul a 2700-3000 de lei, un pret corect avand in vedere pe de o parte branding-ul, dar si performantele tehnice si calitatea prepararii. Un atu fata de majoritatea cuptoarelor de pe piata il reprezinta programele de gatire cu aburi, programe ce pastreaza semnificativ mai multe proprietati ale alimentelor comparativ cu o gatire conventionala sau a uneia asistate de convectie. Pentru mai multe informatii in acest sens va recomand articolul Cuptorul cu aburi incorporabil. In concluzie AEG BCE451350M reprezinta una din cele mai bune alegeri din punct de vedere al raportului pret calitate, pentru utilizatorii interesati de un cuptor incorporabil premium, care sa poat gati inclusiv cu aburi, un cuptor incorporabil care sa se poate integra din punct de vedere vizual intr-o bucatarie premium ce urmareste o linie moderna de design.

5 comments:

Emilia Balan spunea...

Care este cel mai ieftin cuptor incorporabil AEG care sa aiba autocuratare pirolitica?

Alex media galaxy spunea...

Cel mai ieftin cuptor cu autocuratare bună pirolitica costa în jurul a 3000 de lei

Anonim spunea...

Eu am o mașină de spălat rufe de la Aeg de doisprezece ani și spala și acum ireproșabil. Este o firma ce pune mare accent pe calitate

Parere despre Aeg spunea...

Am cumpărat un set complet de electrocasnice incorporabile Aeg și sunt super incantata de ele cu atât mai mult cu cât au costat doar jumătate fata de bugetul inițial având în vedere ca am vrut prima oara Mirele.

Recomandare plita inductie AEG spunea...

Imi puteti recomanda va rog o plita incorporabila cu inductie, daca sa fie buna si care sa se incadreze intr-un buget de pana in 2000 de lei de la AEG?