19 aug. 2017

Cea mai buna hota AEG in 2017 - AEG DTB5660HM

Hota incorporabila cu design cheminee AEG DTB5660HM  este una din cele mai puternice hote incorporabile cu latimea de 60 de centimetri de pe piata, o hota perfecta atat pentru o bucatarie medie spre mare, cat si pentru una open space. Producatorul german de electrocasnice premium, AEG este unul din cei mai buni producatori de pe piata electrocasnicelor incorporabile si face parte, incepanand din anul 1992 din grupul suedez de electrocasnice Electrolux, reprezentand segmentul premium al acestui concern, nu intamplator, cel mai mare producator de electrocasnice din Europa. Pentru informatii complete privind caracteristicile principale de care trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa-ti cumperi o hota incorporabila premium, iti recomand articolul Criterii alegere hota incorporabila.

https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/cea-mai-buna-hota-aeg-in-2017-aeg.html

AEG DTB5660HM - design cheminee, finisaje ireporsabile, fiabilitate si eleganta

Revenind la hota incorporabila AEG DTB5660HM aceasta se remarca nu numai prin capacitatea mare de absortie si prin branding-ul premium, ce este drept nu toata lumea are AEG in locuinta, dar si printr-o atentie absoluta in ceea ce priveste linia de design, finisajele si imbinarile fiind perfecte. As putea spune ca hota incorporabila AEG DTB5660HM poate fi fara nicio problema caracterizata drept hota perfecta cu design cheminee....putere mare de evacuare, eleganta si ergonomie, nivel redus de zgomot, filtre metalice de foarte buna calitate, totul la un pret putin peste piata, insa raportat la segmentul premium din care brand-ul AEG face parte, costul acestei hote este unui justificat. Nu neaparat pentru ca platesti brandul, dar platesti in primul rand calitatea, dar si fiabilitatea, producatorul german de electrocasnice incorporabile AEG fiind, alaturi de MIELE, unul din cei mai renumiti producatori in acest sens.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/cea-mai-buna-hota-aeg-in-2017-aeg.html

AEG DTB5660HM - spotlight-uri, inox antimaprenta, nivel scazut de zgomot

Hota incorporabila cu design cheminee AEG DTB5660HM are panoul de comanda touch control, un lucru ce nu are cum sa lipseasca atunci cand vorbim de o hota incorporabila premium, panou de comanda ce permite utilizatorului  sa-si seteze treptele de absortie, dar totodata mai are posibilitatea sa-si seteze functia Hoob2Hood, o functie patentata de producatorul german de electrocasnice, functie care face din hota  AEG DTB5660HM o hota smart capabila sa-si seteze singura intensititatea, in functie de nivelul de aburi si miros din bucatarie sau din openspace. In ceea ce priveste intretinerea, hota incorporabila AEG DTB5660HM are inox tratat antiamprenare, ceea ce inseamna mai putin de munca. Filtrele metalice sunt lavabile si daca le curatati regulat si le intretineti tinand cont de recomandarile din manualul de utilizare, le puteti folosi fara nicio problema pe toata perioada de viata a hotei, o hota care atat prin branding cat si prin calitatea subansablurilor are o durata mare spre foarte mare de viata. 

Cea mai buna hota AEG in 2017 - Hota AEG DTB5660HM

aeg dt56660hmIn ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 72 de decibeli clasifica hota incorporabila AEG DTB5660HM  in categoria hotelor silentioase, un lucru cu atat mai admirabil cu cat ne raportam la capacitatea mare de evacuare. Consumul mediu al hotei, consum anual estimat este de 61 kWh pe an, adica undeva in jurul a 3 lei pe luna. Luminarea spotlight este cea mai buna posibila si este normala pentru o hota premium. Acest tip de luminare este preferabila, intrucat este directionala si creaza un context mult mai elegant, prin faptul ca pune in valoare, atat hota, cat si plita incorporabila pe care o deserveste, un lucru important, mai ales daca avem de-a face cu o bucatarie openspace. 

Consider ca AEG DTB5660HM este cea mai buna hota incorporabila din gama producatorului german de electrocasnice premium AEG si totodata una din cele mai bune hote incorporabile cu design cheminee de pe piata europeana, o hota ce respecta standardele germane de calitate, are performante tehnice ridicate si totodata, pretul nu mai este chiar atat de mare, acum doi, trei ani, o astfel de hota din gama producatorului AEG fiind clar mai greu accesibila din punct de vedere financiar. Vorbim asadar de o hota incorporabila premium, ce se adreseaza celor care doresc o bucatarie high tech, o bucatarie de brand premium, o bucatarie exclusivista, cu atat mai mult cu cat atat cuptoarele incorporabile AEG, cat si plitele incorporabile AEG pastreaza cu succes aceasta caracteristica.

4 comments:

Amalia FF spunea...

Cam cat ma costa un set complet de incorporabile AEG, cuptor, plita, hota, combina frigorifica si masina de spalat vase?

Iulian Sandu spunea...

De unde pot cumpara o tava pentru cuptorul incorporabil AEG?

Andrei Olimpiu spunea...

Care este pretul hotei de la AEG?

Admin spunea...

Prețul este în jurul sumei de 1500 de lei, în în funcție de magazinul de la care va decideți sa cumpărati. În general online este mai ieftin.