6 aug. 2017

Gorenje WHC643A1XGB - hota incorporabila 433 metri cubi pe ora

Pentru utilizatorii interesati de o hota incorporabila cu design cheminee, cu o latura orizontala foarte subtire, Gorenje WHC643A1XGB poate fi o solutie optima, chiar si in cazul uneori bucatarii de dimensiuni mai mari. Oricum principalul atu al hotei Gorenje WHC643A1XGB este dat de partea estetica, acest model fiind incadrat in categoria celor middle spre high end. Gorenje WHC643A1XGB  este totodata o hota ce poate fi adaptata inclusiv pentru recirculare in cazul in care utilizatorul nu poate monta burlan de evacuare.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/gorenje-whc643a1xgb-hota-incorporabila.html

Gorenje WHC643A1XGB - inox antiamprente, panou de control touch control

Hota incorporabila Gorenje WHC643A1XGB are un panou electronic de comanda cu comenzi touch control, lucru ce se intalneste intotdeauna in cazul hotelor premium. Capacitatea de evacuare de 433 de metri cubi poate fi setata progresiv cu ajutorul a trei trepte de putere, debitul de aer maxim ce poate fi evacuat fiind de 698 de metri cubi pe ora. Diferenta dintre capacitatea de evacuare si debitul maxim de aer evacuat este dat de puterea motorului de a evacua in conditiile conectarii la burlan si momentul in care hota este bagata in priza si nu este conectata la burlan. Inoxul este tratat antiamprenatare ceea ce inseamna ca hota va fi mai usor de intretinut.

Gorenje WHC643A1XGB -functionare si pe recirculare
Hota incorporabila Gorenje WHC643A1XGB  poate functiona si pe recirculare, insa trebuie stiut de la bun inceptul ca eliminarea burlanului si atasarea filtrului de carbon reduce eficienta hotei cu pana la 30 la suta. Filtrul de carbon este un accesoriu care se cumpara separat, este consumabil, durata sa medie de viata fiind intre trei si sase luni. Pentru mai multe informatii privind montarea fara burlan a hotei, iti recomand articolul Hota cu recirculare sau hota fara burlan, avantaje si dezavantaje. In cazul in care se monteaza burlan, diametrul burlanului de evacuare este de 150 de mm, insa se poate adapta si pe 120 de mm cu ajutorul unei reductii.

Gorenje WHC643A1XGB -filtre de aluminiu, luminare spot light

hota Gorenje WHC643A1XGB Hota incorporabila Gorenje WHC643A1XGB are un sistem de luminare spot light, sistem de luminare specific hotelor premium. Vorbim aici de o luminare cu led, directionala, o lumina de calitate superioara comparativ cu un bec clasic de halogen, varianta intalnita in cazul celor clasice. Filtrele de grasime sunt metalice si prin urmare lavabile, iar in conditii de utilizare normale sau daca sunt intretinute corespunzator, durata de viata a acestora se poate suprapune pe durata de viata a hotei. Totusi este de mentionat ca filtrele metalice sunt considerate consumabile si nu se poate beneficia de inlocuirea lor in service, pe suportul asigurat de garantie, in cei doi ani de garantie comerciala. Nu este vorba doar de Gorenje, ci si de toate hotele in general. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomand articolul Criterii alegere hota incorporabila. In partea drepta puteti gasi schita de incorporare si montaj pentru hota Gorenje WHC643A1XGB.

Gorenje WHC643A1XGB - Adapt Tech, nivel redus de zgomot, produse complementare

Functia Adapt Tech face din hota Gorenje WHC643A1XGB o hota smart, in sensul in care are un senzor care detecteaza gradul de miros si aburi, in functie in care, la dorinta utilizatorului isi poate seta singura puterea de evacuare. Cei 62 de decibili clasifica hota incorporabila Gorenje WHC643A1XGB in categoria hotelor foarte silentioase, acest nivel de zgomot fiind asociat celei mai puternice trepte de evacuare, fiind practic nivelul maxim de zgomot. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul sloven de electrocasnice premium are o gama larga de cuptoare si plite incorporabile cu care hota Gorenje WHC643A1XGB poate fi asociata, astfel incat sa alegeti usor un set complet de electrocasnice incorporabile. 

In ceea ce priveste pretul, consider ca un pret corect pentru hota incorporabila pe inox Gorenje WHC643A1XGB ar fi undeva in jurul sumei de 1300 de lei, pret pe care-l puteti prinde atunci cand hota este intr-o campanie promotionala. In concluzie, hota incorporabila decorativa cu design modern, ce urmareste o linie cheminee, ergonomica, se recomanda celor interesati de utilizarea unei bucatarii moderne, premium, o bucatarie de dimensiune mare spre medie, Gorenje WHC643A1XGB avand un nivel scazut de zgomot si totodata sta foarte bine si la capitolul estetic. Va recomand totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila Gorenje.

4 comments:

Alin S spunea...

Se poate gasi o hota cu acelasi design si proprietati tehnice, care sa aiba latimea de 90 de cm sau cel putin mai mare de 60 de cm?

Micu spunea...

poti gasi pe site la emag...:)

Alina Radu spunea...

Ce cuptor incorporabil si ce plita incorporabila de la Gorenje imi recomandati?

Nicu S spunea...

Am cumparat aceasta hota dupa ce am citit recomandarea voastra. Merci, e o alegere foarte buna. Hota arata mai bine in realitate decat in poza.