3 aug. 2017

Heinner DCH-650GX - motor cu turbina 643 metri cubi pe ora

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee si perdea de fum realizata din sticla, Heinner DCH-650GX se recomanda celor interesati de o hota puternica si care in acelasi timp sa fie accesibila din punct de vedere al pretului, acest model avand un pret, atunci cand este in promotie in jurul a 550-600 de lei, un pret foarte bun comparativ cu caracteristicile tehnice.
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/heinner-dch-650gx-motor-cu-turbina-643.html

Heinner DCH-650GX - inox, filtre de aluminiu

Hota incorporabila Heinner DCH-650GX este realizata dintr-un inox de calitate buna, relativ greu amprentabil, cu niste filtre de aluminiu, lavabile si usor de curatat si intretinut. Trebuie avut in vedere totusi faptul ca masca din sticla este destul de greu de curatat si intretinut, mai ales in zona in care sticla se imbina cu partile metalice. Una peste alta pentru cei care-si doresc o hota cu finisaj din sticla, este un efort asumat.

Heinner DCH-650GX - hota motor cu turbina, functioneaza si pentru recirculare

Hota incorporabila Heinner DCH-650GX are motor cu turbina, cu un sistem paletar, orientat in sensul evacuarii. Acest tip de motor este cel mai eficient de pe piata, toate hotele de putere mare si care sunt recomandabile pentru bucatarii de volume mari sau open space, avand acest tip de motor. Hota evacueaza pe burlan de 120 mm, insa se poate adapta si pentru recirculare in situatia in care utilizatorul nu poate sparge peretele. Trebuie avut in vedere insa ca, in aceasta situatie, pe de o parte se pierde pana la 30 la suta din capacitatea de evacuare si pe de alta parte mai este nevoie de un filtru de carbon care este consumabil. 

Filtru de carbon poate fi cumparat fie din service-ul autorizat fie se poate opta pentru un filtru universal. Filtrele care se pot cumpara din service sunt filtre de carbon care sunt special realizate pentru hota Heinner DCH-650GX, iar durata acestora de viata este mai mare, in general, in conditii normale de utilizare fiind in jurul  a sase lui, in timp ce un filtru universal de carbon are o durata medie de viata de trei luni. Daca ar fi sa comparam costurile, filtrele de carbon de  service costa in jurul a 100 de lei, in timp ce un filtru universal costa in jurul a 400 de lei. Pentru informatii amanuntite privind montarea pe recirculare a hotei, va recomand articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Heinner DCH-650GX- nivel mediu de zgomot, produse complementare

Cei 71 de decibeli pe cea mai mare treapta de putere, clasifica hota incorporabila decorativa cu design cheminee  Heinner DCH-650GX in categoria hotelor cu nivel mediu spre mare de zgomot, nefiind tocmai printre cele mai silentioase hote incorporabile de pe piata, insa daca ar fi sa raportam acest nivel de zgomot la puterea de absortie, am putea spune ca vorbim de un compromis bun. Acum, eficienta absortiei este influentata si de modul in care amplasata in raport cu plita, mai multe informatii privind distanta optima la care trebuie montata hota, puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.

In concluzie, hota incorporabila  Heinner DCH-650GX se recomanda celor care-si doresc o hota puternica si in acelasi timp accesibila din punct de vedere al pretului si a unor utilizatori ce nu pun mare accent pe branding, ci mai degraba pe caracteristicile tehnice. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

4 comments:

Claudiu spunea...

Eu mi-am cumparat un storcator de fructe de la Heinner si am avut numai probleme cu el. Nu as mai cumpara de la aceasta firma.

Amalia Sandu spunea...

Si eu am storcator de fructe de la heinner. Mi-am luat si hota telescopica tot de la ei. Sunt ok, chiar daca putin galagioase.

Alexandru Stoic spunea...

E gălăgioasa dar trage bine... Bănuiesc ca altfel nu se poate :))

Andreea spunea...

Am luat hota aceasta de la Flanco, este buna, insa livrarea a fost groaznica, mi-au adus-o lovita de doua ori