13 aug. 2017

Pareri despre Beko

Producatorul turc de electrocasnice propune pentru anul 2017 o gama de electrocasnice a carei principale caracteristici este cea a unui foarte bun raport calitate pret. Va voi spune parerea mea despre electrocasnicele Beko, in functie de principalele categorii de produs:
https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-beko.html

Pareri despre Beko | Masini de spalat rufe

Daca ar fi sa impart gama de masini de spalat rufe a producatorului turc, producator turc care monteaza sau produce mare parte din produse sau subansambluri in fabrica din Romania, m-as referi la gama entry level si la gamele middle si high end, game care se diferentiaza in principal prin existent motorului inverter, motor ce care ca principiu de baza transmisia prin camp electromagnetic, tehnologie ce presupune zero uzura intre elementele componente ce asigura transmisia. Motorul are curea de transmisie, o solutie mai buna decat sistemul direct drive, promovat de LG, deoarece socurile din timpul centrifugarii sunt mai bine amortizate de curea si se evita astfel uzura amortizorilor montati intre cuva si motorul fara curea. In rest, cu exceptia unor avantaje minore intre gamele entry si high end nu sunt diferente mari. As scoate in evidenta totusi modelele de masini de spalat care au programe de igienizare si reimprospatare a tesaturii cu aburi. Mai multe detalii puteti citi in articolul Cum aleg masina de spalat . Am evaluat mai multe modele in sectiunea blogului Masini de spalat rufe Beko.


Pareri despre Beko | Aparate frigorifice

Atat frigiderele cat si combinele frigorifice Beko sunt asamblate in tara noastra, la fabrica din Gaesti, insa spre deosebire de aparatele frigorifice Arctic, in general sunt folosite alte compresoare, in general compresoare ACC. In ultima perioada Beko a castigat mare parte din piata aparatelor frigorifice in Romania, in principal datorita unui bun raport pret calitate. Va recomand totusi sa optati pentru modelele cu clasa de climatizare SN-T si cu o capacitate de congelare mai mare de 8kg la 24 de ore. Mai multe informatii cu privire la alegerea unui aparat frigorific calitativ, puteti citi in articolul Criterii alegere frigider. Ceea ce am remarcat cu placere a fost faptul ca Beko prefera sa foloseasca pentru aparate frigorifice argintii, cu precadere tabla de inox, un material care este semnificativ mai rezistent pe termen lung, pe langa faptul ca este si antiseptic. In concluzie, daca optati pentru un model de frigider sau combina frigorifica ce are caracteristici minime cele mai sus mentionate, aveti toate sansele sa optati pentru un aparat frigorific de buna calitate.

Pareri despre Beko | Electrocasnice incorporabile

Cuptoarele incorporabile Beko sunt unele din cele mai vandute cuptoare din piata de electrocasnice incorporabile. Raport pret calitate bun, fiabilitate as spune in media principalilor competitori. A contat in achiitie si perioada extinsa de pana la cinci ani a garantiei, perioada extinsa ce nu necesita costuri suplimentare, conditia fiind cea de inscriere pe site-ul oficial al furnizorului, cu serial numberul si documentele de achiitie.
cel mai bun cuptor beko

Va recomand si articolul in care am evaluat cel mai bun cuptor incorporabil Beko din punct de vedere al raportului calitate pret, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil Beko in 2017.

Plitele incorporabile Beko au si ele un raport bun calitate pret, desi as sublinia o lipsa de atentie in ceea ce priveste proiectarea geometriei gratarelor, in special in cazul plitelor incorporabile pe gaz cu gratare din otel. Inoxul de este de calitate medie spre buna, mai ales inoxul folosit in cazul plitelor din gama 2017. Mai multe astfel de modele puteti gasi in sectiunea blogului Plite incorporabile Beko.

https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/08/pareri-despre-beko.html
Hotele incorporabile Beko sunt niste modele care nu exceleaza, insa in general sunt alese pentru faptul ca utilizatorii prefera un set complet de incorporabile. In ceea ce priveste design-ul, in general mare parte din gamele de electrocasnice incorporabile Beko urmaresc linii moderne de design. Exita totusi in segmentul high end si modele de hote cu putere mare de extratie, modele cu capacitati de evacuare de pana la 740 de metri cubi pe ora. Va recomandam in acest sens articolul Cea mai puternica hota incorporabila Beko. Exista si doua seturi de incorporabile retro, una pe culoarea cream avena si una pe culoarea negru antracit. 

Pareri despre Beko | Masini de spalat vase

Fie ca vorbim de masini de spalat vase incorporabile, fie ca vorbim de modele standard, stand alone, aceasta categorie este in dezvoltare cam de circa 5 ani si probabil aceasta tendinta va continua, avand in vedere o crestere constanta a pietei. Desi Beko nu are o expertiza foarte mare in ceea ce privesc masinile de spalat vase, majoritatea clientilor sunt multumiti, iar garantia de cinci ani pe care o ofera Beko, atunci cand exista o astfel de promotie, reprezinta un factor in plus ce ne determina sa recomandam aceste modele.

Una peste alta, produsele electrocasnice Beko sunt caracterizate de un raport bun calitate pret, nu exista probleme de fiabilitate, de fapt consider ca Beko realizeaza produse mai fiabile si rezistente in timp fata de media producatorilor de electrocasnice si se recomanda celor care doresc sa faca un compromis intre un branding mediu spre bun si un buget foarte rational folosit, atunci cand vine vorba de achizitia electrocasnicelor. Va recomandam si articolul Linii de design produse electrocasnice in 2017.

12 comments:

Alina Oprescu spunea...

Eu am o masina de spalat rufe de la Beko si sunt foarte multumita de ea.

Anonim spunea...

unde pot gasi un service in targoviste?

Unknown spunea...

Eu tocmai am cumparaturi o lada frigorifica beko dar am o problema cu butonul de programare pt ca sunt niste buline in loc de temperatura, eu am peste 16grade la ce bulina pun?

Admin spunea...

16 grade Celsius înseamnă cea mai mica treapta de răcire.

Unknown spunea...

Salut, in 2017 am cumparat o masina de spalat rufe Beko.
Inca de la inceput am obs.ca nu limpezeste bine.Dupa uscarea rufelor, iese din ele ceva ca un ,,praf'', scame. Ce sfat imi dati daca a mai avut cineva aceasta problema.
Multumesc!

Valy spunea...

Am o mașină de spălat beko am probleme cu ea,este în garanție tot sun la un număr de telefon dar nu raspunde nimeni!!!Mă puteți ajuta cu un număr de telefon să îi pot contacta?Mulțumesc!!!

Tatiana spunea...

Am o mașina de spălat beko de doua luni de zile. Am spălat de vreo 15 ori. Nu mi se mai aprinde display-ul. Ați pățit și voi așa ceva?Cum naiba s-o pornesc?Are vreun truc?

Unknown spunea...


Unknown spunea...

Am cumparat o masina de spalat Beko in septembrie 2019.A functionat pana in nov.2019.Cei de la firma de reparatii intarzaie sa apara!In ce conditii se poate returna?Nu mai vreau astfel de marca(Beko)!

Victoria spunea...

Cel mai prost service e cel de la Beko .Dacă aveți ghinionul sa se strice ceva așteptați mult și bine. Nu îmi mai trebuie Beko în viața mea.

Corneliu spunea...

Firma e buna.Partea de service -dezastru. Am cumparat o plita incorporabila. La un arzator flacara nu se initiaza intotdeauna. August 2019 am trimis o solicitare.Raspuns-veti fi contactat de service.Acum cateva zile revin-acelasi raspuns.Azi (25 ian 2020)sun la call-center-luni veti fi contactat de...Bine,astfel in 3 februarie voi trimite directorului Beko plita prin posta.Cu OPC nu cred ca are rost sa ma incurc.
Vedeti firma de service inainte de a cumpara un produs.

Unknown spunea...

Am cumparat o masina de spalat vase beko de la arsani.am avut surpriza sa fie stricată.au venit cei de la beko la sesizarea mea au ridicat o urmând să mi restituie bani prin campania 60 de zile bani înapoi.sun in data cand imi spune albu jenica(șoferul care a ridicat masina)ca mi se va pune bani la posta si mi se spune sa sun intr o săptămână sa mai intreb daca mi s au trimis bani.doar ca surpriza cand apelez *9010 numărul la ocupat.niste neseriosi si cei de la arsani si cei de la beko.am rămas si fara mașină si fara bani.numai vreau sa mai aud de beko in viata mea