25 nov. 2017

Hansa Integra BHKS63138B | Noua gama Hansa

Hansa BHKS63138B | Raport foarte bun raport calitate pret

Producatorul polonez de electrocasnice Hansa propune acum, la sfarsit de an 2017, una din cele mai bune plite incorporabile pe sticla pe care le-a realizat pana acum. Sub denumirea de Integra, noua gama vine cu un design foarte modern si in trend si care, cu siguranta va pune in valoare imaginea bucatariei. 
Calitate gratare ✮✮✮✮
Design ✮✮✮✮✮
Vezi pret
Fiabilitate ✮✮✮✮
Produse asociate ✮✮✮✮
Poate fi amplasata fara nicio problema intr-o bucatarie apropiata de segmentul premium, in primul rand datorita calitatii finisajelor, iar in al doilea rand pentru un foarte bun raport pret calitate.

Hansa BHKS63138B | Design modern

Nu este de neglijat nici design-ul foarte modern, un design care este putin surprinzator as spune pentru Hansa, un producator care, din punctul meu de vedere, s-a axat in ultimii ani mai mult pe intentia de a realiza produse extrem de accesibile din punct de vedere al pretului si totodata cu un nivel de calitate cat mai inalt, raportat la costurile de productie. Va recomand in acest sens articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Hansa BHKS63138B | Aprindere electrica integrata

Aprindere electrica integrata pe buton, supapa de siguranta termocuplu, foarte bine amplasata sub nivelul arzatoarelor, astfel incat sa fie evitatata defectarea acesteia, un lucru destul de intalnit la majoritatea plitelor incorporabile pe gaz.

Hansa BHKS63138B | Arzator WOK

Un alt atu la plitei incorporabile pe gaz Hansa BHKS63138B este dat de existenta arzatorului WOK, un arzatorr cu flacara dubla capabila sa incalzeaza mult mai repede și totodată reprezinta soluția optima pentru gătirea alimentelor sau mai bine zis pentru gătirea anumitor rețete asiatice.

Hansa BHKS63138B | Calitatea gratarelor

Un al aspect important este dat de geometria grătarelor din fontă. În general, majoritatea polițelor incorporabile pe gaz din sticla au probleme de stabilitate sau fixare a grătarelor de suprafață plitei. La acest capitol, aceasta plita excelează, grătarele sunt bine proiectate, se fixează ferm de suprafață plitei datorita unor elemente verticale de fixare care opresc grătarele sa se miște necontrolat. Oricum și greutatea grătarelor contribuie și ele și putem spune ca nu exista nicio problema pentru aceasta plita din acest punct de vedere. În ceea ce privește densitatea grătarului se poate observa ca s a preferat un grătar cu mai puține brate, minimum necesare, adică care patru pe fiecare arzător. 

Hansa BHKS63138B | Calitate material

Acest lucru înseamnă că nu este neapărat cea mai buna plita pentru cei ce intenționează sa gătească intensiv și au nevoie în permanenta sa miște oalele sau vasele stânga dreapta, fără a fi preocupați ca acestea sa se verse. S-a pus așadar mai mult accent pe partea estetica, o preocupare mai mare pentru design, în detrimentul unei funcționalități excesive. Principalele avantaje ale plitelor din sticla comparativ cu cele din inox sunt date pe de o parte de estetica, iar pe de alta parte de faptul ca se pot curata semnificativ mai usor decat cele din inox si totodata amprentarea nu este la fel de vizibila. Pentru mai multe detalii privind diferentele dintre materialele din care se pot realiza plitele incorporabile pe gaz, cititi articolul Plita pe sticla sau plita pe inox, avantaje si dezavantaje.

Hansa BHKS63138B | Fiabilitate

In ceea ce privește fiabilitatea, producătorul polonez de electrocasnice Hansa ne-a obișnuit cu faptul ca are în gama sa produse accesibile și cu o fiabilitate și rezistenta bună în timp. Cred ca aceasta gama ca confirma și mai mult aceasta tendința în primul rand pentru ca vad un upgrade calitativ, o atenție mai mare la detaliu și o repoziționare pe piața, spre zona Middle și high end.

Hansa BHKS63138B | Produse care se pot asocia plitei

În ceea ce privesc produsele complementare, Hansa este unul din putinii producători care asigura o gama foarte larga de produse incorporabile, majoritatea cu un foarte bun raport preț calitate. As putea spune totuși ca pe categoriile oarecum exclusiviste de produse incorporabile cum am ridicat mașinile de spălat vase, cuptoarele cu microunde incorporabile exista totuși un dezavantaj. Însă, dacă excludem aceste produse, pe gama de cuptoare și plite incorporabile, Hansa are game diversificate de produs.

La criteriul design, consider aceasta plita una din cele mai elegante plite incorporabile pe gaz din sticla la un preț de pana în 1000 de lei. Cu siguranță acest model va da un plus de eleganta bucătăriei și va accentua orice linie moderna, premium.

2 comments:

Cel mai mic preț plita incorporabila Hansa spunea...

De unde pot cumpăra aceasta plita la cel mai mic preț?


Ruxandra spunea...

Exista și o plita incorporabila pe gaz, echivalenta cu acest model, dar pe culoarea alba? Mulțumesc, Ruxandra