6 dec. 2017

Samsung NV70K2340RB/OL | Cataliza | Suporti telescopici

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Samsung NV70K2340RB/OL apartine noii game de cuptoare incorporabile propuse de producatorul polonez de electrocasnice pietei europene. Cu ce vine nou fata de gama anterioara?

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.


In primul rand cu un design mai ergonomic, un volum mai mare, de la un 64-66 de litri, cat era limita de volum in cazul gamelor anterioare, la 70 de litri si as mai scoate in evidenta faptul ca producatorul coreean de electrocasnice propune la acest model o usa cu trei straturi de geam, o caracteristica aparent putin semnificativa, insa care este foarte practica, cu atat mai mult cu cat aveti in locuinta copii.

Samsung NV70K2340RB/OL | Usa rece-trei straturi de geam

Cele trei straturi de geam inseamna caracteristica "usa rece", ceea ce inseamna ca straturile de geam succesive impiedica existenta vreunei punti termice. Acest lucru inseamna ca nu exista riscul de ardere accidentala, atunci cand puneti mana pe geamul exterior al cuptorului in momentul in care acesta functioneaza. Va recomand pentru mai multe detalii in alegerea cuptorului incorporabil, articolul Criterii de alegere ale cuptorului incorporabil in 2017.

Samsung NV70K2340RB/OL | Suporti telescopici | Panou electronic de comanda

Panoul electronic de comanda este foarte util deoarece, utilizatorul poate programa finalizarea programului cu ajutorul unui timmer electronic. Cele 11 functii permit utilizatorului sa gateasca aproape toate tipurile de retete si alimente posibil sa poata fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional. Cuptorul electric multifunctional este un cuptor electric care are la baza un convector, care este amplasat in partea din spate a cuptorului si care are ca principal scop, distribuirea uniforma a temperaturii in intreaga cavitate a cuptorului, tocmai pentru ca alimentele sa poata fi gatite uniform. 

Va recomand totodata si articolul in care am evaluat principalele categorii de produse din gama producatorului coreean de electrocasnice, Pareri despre electrocasnicele Samsung.

Un alt atu al cuptorului electric multifunctional Samsung NV70K2340RB/OL este dat de existenta suportilor telescopici, suporti telescopici aflati pe un singur nivel, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate scoate o singura tava cu ajutorul acestora, celelalte tavi si gratare beneficiind de un sistem de glisiere fara telescop. Telescopul permite ca tava sa iasa mult mai usor din cavitatea cuptorului si poat e sta in consola.

Samsung NV70K2340RB/OL| Curatare si intretinere

Cuptorul electric mutifunctional Samsung NV70K2340RB/OL beneficiaza de un perete catalitic amplasat in partea din spate a cuptorului, perete care este considerat consumabil si care, in conditii normale de utilizare are o durata de viata estimata in jurul a 3-4 ani, dupa care, se poate inlocui, consumabile putand fi achizitionate de la orice service autorizat Samsung, pretul estimativ al acestui perete fiind in jurul a 100 de lei. In ceea ce priveste intretinerea, restul interiorului cuptorului beneficiind de un email ceramic, foarte rezistent si foarte usor de curatat si intretinut. In ceea ce priveste exteriorul, geamul este foarte usor de curatat si intretinut si nici nu lasa foarte multe amprente.

Samsung NV70K2340RB/OL | Raport pret calitate | Design

In ceea ce priveste raportul pret calitate, acest cuptor se gaseste in general la un pret in jurul a 1600-1800 de lei si, avand in vedere caracteristicile tehnice, putem spune ca acest model beneficiaza de un raport bun pret calitate.

In ceea ce priveste linia de design, este evident faptul ca Samsung NV70K2340RB/OL urmareste o linie moderna de design, iar finisajul pe sticla si butoanele retractabile, fac din acest model un cuptor care poate fi foarte bine incorporat in contextul unei bucatarii moderne premium. In concluzie pot spune ca acest cuptor este o optiune buna pentru cei care-si doresc un set de electrocasnice incorporabile pe culoarea neagra, care sa fie in acelasi timp accesibile ca pret si totodata sa faca parte dintr-o gama a unui producator renumit pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale.