20 ian. 2018

IP Scoring "Gorenje BO615E20XG-M"

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO615E20XG-M face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propuse de producatorul sloven pentru anul 2018. La un pret ce variaza in jurul a 1300 - 1400 de lei, cuptorul incorporabil Gorenje BO615E20XG-M are un foarte bun raport pret calitate, avand in vedere faptul ca are un volum de 65 de litri, autocuratare AquaClean si noua functii de gatire, functii ce pot asigura posibilitatea de a gati aproape toate tipurile de retete si alimente care se pot prepara teoretic la un cuptor electric multifunctional performant. Pentru detalii suplimentare privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil in 2017.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Pareri despre Gorenje BO615E20XG-M

Va recomand totodata si articolul in care am evaluat cele mai importante categorii de produs din gama producatorului sloven de eletrocasnice premium in Pareri despre electrocasnicele Gorenje.

IP Scoring "Gorenje BO615E20XG-M" - raport pret calitate

In ceea ce priveste raportul pret calitate pret, consider cuptorul incorporabil Gorenje BO615E20XG-M una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de un cuptor care sa se incadreze intr-un buget de 1500 de lei.

Cuptorul incorporabil Gorenje BO615E20XG-M are doua straturi de geam la usa cuptorului. In cazul in care cuptorul are doua straturi de geam, la temperaturi ridicate in interiorul cuptorului, vor exista sanse mari de ardere daca se pune mana pe geamul de la usa. Tot legat de exteriorul cuptorului mentionam ca inoxul este tratat antiamprentare, fapt care-l face mai usor de intretinut si curatat.

IP Scoring Gorenje "BO615E20XG-M" - AquaClean

Autocuratarea AquaClean este un sistem de intretinere a interiorului cuptorului patentat de catre producatorul sloven de electrocasnice. Exista sistem asemanatoare ce au aburul ca principal catalizator al curatarii si in cazul unor cuptoare incorporabile de la Electrolux, AEG sau Whirlpool, insa Gorenje este unul din producatorii ce au folosit de foarte mult timp acest sistem de autocuratare pentru majoritatea gamelor sale de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale, iar acest lucru inseamna, pe langa o expertiza in acest sens si timp in care utilizatorii au oferit un feedback pozitiv in ceea ce priveste aceasta caracteristica a cuptoarelor. Desi nu este cea mai eficienta metoda de curatare, un mare plus comparativ cu sistemul catalitic cu pereti porosi este dat de faptul ca nu necesita consumabile sau costuri ulterioare de intretinere. Mai  multe detalii privind sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele electrice.

IP Scoring "Gorenje BO615E20XG-M" - produse complementare

In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul sloven de electrocasnice are o gama larga de plite si hote incorporabile care se pot asocia cuptorului Gorenje BO615E20XG-M, in ceea ce privesc hotele existand in gama si cea mai vanduta hota incorporabila telescopica cu doua motoare de pe piata, GORENJE DF6116E.  Cuptorul incorporabil Gorenje BO615E20XG-M urmareste o linie moderna de design, ceea ce inseamna ca se poate incorpora cu succes in cadrul unei bucatarii ce urmareste aceeasi linie, fiind important din punct de vedere estetic ca bucatariile moderne sa primeasca electrocasnice incorporabile cu design modern, iar cele rustice, electrocasnice incorporabilre rustice sau retro.

In concluzie, consideram cuptorul incorporabil "Gorenje BO615E20XG-M" unul din cele mai bune cuptoare incorporabile care sa se incadreze intr-un buget de pana in 1500 de lei, principalele sale atuuri fiind date de brandingul foarte bun, fiabilitatea si calitatea gatirii, sistemul de autocuratare pe baza de aburi si faptul ca puteti gasi usor o plita si o hota incorporabila, care, cu acelasi raport foarte bun pret calitate pot alcatui un set complet de electrocasnice incorporabile. As spune chiar ca principalul atu al producatorului sloven de electrocasnice, Gorenje este dat tocmai de acest foarte bun raport calitate pret pe cea mai mare parte din gama produselor electrocasnice incorporabile.

Incorporabile premium | Mai jos gasiti pareri si comentarii cu privire la "Gorenje BO615E20XG-M"