13 feb. 2018

Hansa BHGS61139 | Cea mai noua plita emailata Hansa

Hansa BHGS61139 | Calitatea materialelor

In ceea ce priveste materialul din care este realizata plita, tabla emailata este cel mai rezistent material dupa inox, din care se poate realiza o plita incorporabila casnica. Acest email se aseamana cu cel pe care-l intalnim de obicei la aragazurile clasice, insa, fiind un produs electrocasnic incorporabil premium, calitatea acestuia este putin mai buna. Cand spun rezistent, ma refer la ca acest email, care este aplicat electrostatic, rezista mai bine la uzue mecanica, la frecare si la zgarieturi. Un alt avantaj care este bine sa-l luati in calcul este dat de faptul ca toate aceste plite au cuva de preluare a lichidului, spre deosebire de plitele din sticla sau material similar. Aceasta cuva este importanta pentru ca, in cazul in care scapati lichid, va da mancarea in foc, lichidele nu vor parasi suprafata plitei.

Hansa BHGS61139 | Calitatea gratarelor

Pare ca producatorului polonez de electrocasnice a renuntat la gratarele de otel pentru gama din 2018, un lucru foarte bun si de apreciat. Asadarin cazul plitei incorporabile Hansa BHGS61139 gratarele sunt din fonta, o fonta de calitate buna, mai putin poroasa si mai usor de curatat comparativ cu fonta pe care o gaseam la gamele anterioare. In ceea ce priveste geometria gratarelor, putem observa usor atentia producatorului pentru a oferi utilizatorului o plita cu o planeitate foarte buna, recomandabila gatitului intensiv. Va recomand, pentru informatii detaliate, articolul Cum aleg plita pe gaz in 2017.

Hansa BHGS61139 | Arzator WOK, aprindere electrica

Arzatorul WOK este un arzator care are o putere calorica echivalenta de 3kW, ceea ce inseamna ca exista un randament de 3 la 1 comparativ cu un arzator mediu, cel din urma avand o putere calorica echivalenta ce variaza intre 1 si 1.2kW. Aprindere electrica integrata pe buton, o caracteristica ce a devenit basic pentru producatorul polonez, producator polonez care urca usor, usor de la piata entry-middle level, spre middle-high end. Asadar o plita ireprosabila, cu o geometrie foarte buna a gratarelor si a arzatoarelor, acestea fiind foarte bine pozitionate, existand diagonale mari intre acestea si totodata fiind eficient pozitionate si in raport cu butoanele. Va recomand totodata si articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Hansa BHGS61139 | raport foarte pun pret calitate

La un pret ce variaza in jurul a 500-600 de lei, plita incorporabila pe gaz Hansa BHGS61139 este una din cele mai bune plite raport pret calitate de pe piata europeana, la inceput de 2018, o plita pe care blogul nostru o recomanda cu incredere celor interesati de o plita cu design modern, pe culoarea neagra, care sa fie recomandabila gatitului intensiv.