15 dec. 2010

Gama Scout de la Samsung

Gama Scout sau ECO BUBBLE de la Samsung reprezinta cea mai noua tehnologie de spalare cu spuma, o solutie "perfecta" pentru ingrijirea tesaturilor. Aceasta inovatie de la Samsung este recomandata de producatorul asiatic prin prisma calitatii spalarii si a grijei pentru tesatura pe care ascest program de spalare cu baloane de spuma il asigura.



Alte avantaje sunt date de consumul redus de energie, consum redus cu 70%, prin spalarea cu apa rece. Eco Bubble este o tehnologie ecologica de spalare, intrucat foloseste la minim resursele de apa si energie. Ingrijirea perfecata a setaturilor precum si performata ridicata la spalare este asigurata printr-o actiune mecanica redusa care permite spalarea intr0o masina Samsung din gama SCOUT chiar si a Gore-tex-ului sau a articolelor impermeabile. Mai jos aveti o prezentare video a gamei ECO BUBBLE de la SAMSUNG


www.incorporabilepremium.blogspot.com Totul despre electrocasnice si incorporabile. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

6 comments:

Mariana Pirvulescu spunea...

Am vazut pe caracterisiticile tehnice ale masinii de spalat rufe ca apare un consum de 52 de litrii pe ciclu de spalare, asemanator cu majoritatea masinilor de spalat, prin urmare consumul de apa nu poate fi redus cu 70 la suta.

Mircea spunea...

E acelasi tip de spalare ca la Daewoo cu bule?

Ovidiu Pog spunea...

Nu e acelasi principiu, la Daewoo se baza pe bule de aer produse de o pompa de aer, cu apa rece. La gama Scout de la Samsung avantajull este oferit de o eficientizare mai mare a spumei produse de detergent.

Paul Codrin spunea...

Pentru o lume mai curata si mai ecologica...

Derschinski Ion spunea...

Cat costa cea mai ieftina masina ecobubble? Eu ce am gasit in comert a fost in jur de 3500 ron. Se merita, avand in vedere ca e dublu ca si cost fata de o masina normala? In cat timp se poate amortiza diferenta de pret cu un consum mai redus la masina de spalat?

Anonim spunea...

care este cea mai mare masina de spalat rufe, din punct de vedere al cantitatii din gama Samsung?