Noua genaratie de masini de spalat vase BOSCH SIEMENS

"Atunci cand spui masina de spalat vase spui BOSCH"-acaseta pare a fiu motto-ul producatorului german de electrocasnice care aduce inovatii semnificative la noile sale modele de masini de spalat vase, inovatii prezente si pe SIEMENS- firma componenta a grupului BSH.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.
Noua genaratie de masini de spalat vase BOSCH SIEMENS Noua genaratie de masini de spalat vase BOSCH SIEMENS Reviewed by Ovidiu Pog on 11 ianuarie Rating: 5

10 comentarii:

 1. eu am o masina de spalat vase de la bosch de 5 ani de zile. tot ce pot sa zic: bosch rules!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. nu degeaba sunt numarul 1 in productia de masini de spalat vase. Oricum, esti printre norocosii care au un Bosch "original"-made in germany. Atunci nemtii nu faceau masini de spalat vase si in Turcia sau Spania

  RăspundețiȘtergere
 3. Am avut probleme cu masina mea de spalat vase. S-a stricat de 3 ori pompa de evacuare in perioada garantiei

  RăspundețiȘtergere
 4. Am achizitionat recent o masina de spalat vase Bosch, incorporabila, pe care nu scrie ca se poate folosi si pastile de spalare 3 in1 . Modelul este BOSCH SGV43E93. Pot spala cu pastile?

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, toate masinile Bosch sunt adaptate sa spele cu pastile 3 in 1.

  RăspundețiȘtergere
 6. Care modele de la Bosch au programe de prespalare? Am citit intr-o revista faptul ca ii poti da prespalare la masina de spalat vase, daca nu e plina cu vase si adaugi pastila 3 in 1 sau detergentul cand se umple masina cu vase, fara ca acestea sa miroase urat. este adevarat? Prespalarea se poate face fara pasitila sau detergent?

  RăspundețiȘtergere
 7. Aproape toata gama de masini de spalat vase Bosch are progrma de prespalare si este adevarat faptul ca la prespalare nu trebuie sa folositi consumabile-detergent, lichid de limpezire, detratant, sare.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cam cat costa o masina buna, facuta in Germania?

  RăspundețiȘtergere
 9. foarte interesanta prezentarea video. In realitate masina de spalat vase e mult mai dificil de incarcat incat sa incape 12 sau 14 seturi de vase. Nu sunt toate farfuriile si platourile la fel :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Cam cat costa cea mai ieftina masina de spalat vase Bosch pe noua seturi total incorporabila?

  RăspundețiȘtergere

Incorporabile Premium | Pareri, comentarii si review-uri

Un produs Blogger.