11 ian. 2011

Noua genaratie de masini de spalat vase BOSCH SIEMENS

"Atunci cand spui masina de spalat vase spui Bosch"-acaseta pare a fiu motto-ul producatorului german de electrocasnice care aduce inovatii semnificative la noile sale modele de masini de spalat vase, inovatii prezente si pe SIEMENS- firma componenta a grupului BSH.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.




10 comments:

liviu daminoc spunea...

eu am o masina de spalat vase de la bosch de 5 ani de zile. tot ce pot sa zic: bosch rules!!!

Ovidiu Pog spunea...

nu degeaba sunt numarul 1 in productia de masini de spalat vase. Oricum, esti printre norocosii care au un Bosch "original"-made in germany. Atunci nemtii nu faceau masini de spalat vase si in Turcia sau Spania

Lavinia spunea...

Am avut probleme cu masina mea de spalat vase. S-a stricat de 3 ori pompa de evacuare in perioada garantiei

Lavy spunea...

Am achizitionat recent o masina de spalat vase Bosch, incorporabila, pe care nu scrie ca se poate folosi si pastile de spalare 3 in1 . Modelul este BOSCH SGV43E93. Pot spala cu pastile?

Ovidiu Pog spunea...

Da, toate masinile Bosch sunt adaptate sa spele cu pastile 3 in 1.

Gentiana Tifrea spunea...

Care modele de la Bosch au programe de prespalare? Am citit intr-o revista faptul ca ii poti da prespalare la masina de spalat vase, daca nu e plina cu vase si adaugi pastila 3 in 1 sau detergentul cand se umple masina cu vase, fara ca acestea sa miroase urat. este adevarat? Prespalarea se poate face fara pasitila sau detergent?

Ovidiu Pog spunea...

Aproape toata gama de masini de spalat vase Bosch are progrma de prespalare si este adevarat faptul ca la prespalare nu trebuie sa folositi consumabile-detergent, lichid de limpezire, detratant, sare.

Sorin spunea...

Cam cat costa o masina buna, facuta in Germania?

Mariana Popic spunea...

foarte interesanta prezentarea video. In realitate masina de spalat vase e mult mai dificil de incarcat incat sa incape 12 sau 14 seturi de vase. Nu sunt toate farfuriile si platourile la fel :)

Mihaela Dincsi spunea...

Cam cat costa cea mai ieftina masina de spalat vase Bosch pe noua seturi total incorporabila?