18 mai 2011

Noi standarde de eficienta energetica

Ambitia celor de la Bosch in ceea ce privesc electrocasnicele "verzi" atinge un noi standarde, reflectate in gama de aparate frigorifice cu o clasa de energie ce sfideaza in acest moment piata de profil.
A+++ aproape incredibil si parca cei care breveteaza aparatele electrocasnice ar trebui sa regandeasca sistemul de control al consumului energeti. Altfel este posibil, avand in vedere trend-ul si performata atinsa in ultimul timp sa vedem si A++++, ceea ce ar insemna o eficienta energetica reflecata intr-un consum de energie cu pana la 80% mai mic.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Ce inseamna clasa energetica A+++? Tradus inseamna un consum cu 60% mai mic fata de consumul mediu calcula kwh fata de clasa energetica A.
Primele modele de aparate frigorifice care corespund acestei clase sunt modelele lansate la sfarsitul anului 2010 de producatorul german de electrocasnice -BOSCH.

Vom reveni cu prezentari ale acestei game in unul din articolele urmatoare ale forumului de electrocasnice Incorporabile Premium

17 comments:

Larisa Antohi spunea...

Ne puteti recomanda si niste modele din aceasta gama cu clasa de energie A+++ pe inox? multumesc

Larisa Antohi spunea...

Ne puteti recomanda si niste modele din aceasta gama cu clasa de energie A+++ pe inox? multumesc

Tudor Afrosinoaie spunea...

Se poate cumpara si un astfel de frigider bosch pe culoarea neagra.

Tudor Afrosinoaie spunea...

Se poate cumpara si un astfel de frigider bosch pe culoarea neagra.

Dimas Bogdan spunea...

Care este cel mai mare volum pentru o combina bosch cu clasa de energie A+++, pe 60 de centimetrii pe culoarea alba.

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice: 1 revin cu preznetari pe gama de aparate frigorifice bosch , 2 nu exista pe culoarea neagra niciun model cu clasa de energie A+++ 3. volumul maxim pe combina frigorifica bosch este 230 de l cu 87 l congelator

Motelet Cristian spunea...

Bosch-ul are in gama si frigidere sau combine frigorifice fara manere? Ca la Indesit baa13 pe care eu il am de 5 ani de zile?

Alexandru Savu spunea...

Al doilea frigider din poza, cel cu congelatorul mai mare are 4 sertare? eu am cautat cu 4 sertare si nu am gasit decat un singur model de la gorenje si un singur model de la Arctic.

Oreste Mihai spunea...

Toate modelele A+++ au compresoare Danfus?

Irina Catrinescu spunea...

Cei de la bosch mai au modelul pe rosu inchis pe care il vindeau acum 2 ani?

Mihai Gibau spunea...

Stie cineva cum se numeste combina frigorifica pe rosu de la Bosch?

Marian Pana spunea...

exista si frigider, nu combine frigorifice, cu clasa energetica A+++ sau este valabil doar pentru combinele frigorifice?

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice :1.exista frigidere no frost cu clasa energetica A+++ in gama Bosch, voi reveni cu prezentare de produse in articolele urmatoare;2 combina frigorifica pe rosu este bosch kgn36s52 ;3 bosch-ul are modele fara manere doar din gama Glass, care este in jur de 4000 ron;

Mircea Georgescu spunea...

Cat costa o combina frigorifica bosch no frost facuta in germania?

Catalin Lita spunea...

Am vazut un lg interesant de 85 de centimetrii latime, cu un consum de 510 kw pe an. bosch-ul are un frigider la fel de mare?

Laurentiu Notona spunea...

daca iau un frigider nofrost de la bosch, este un model care sa se deschida de la dreapta spre stanga?

Sandor Iulian spunea...

bosch are combine frigorifice pe negru?