11 mar. 2016

Combine frigorifice rustice Gorenje

Noua gama de combine frigorifice cu design rustic de la Gorenje, par sa acopere o cerere tot mai mare a pietei, care a intrat intr-un nou trend in care se prefera bucatarii retro. Si in bucatarii retro nu poti veni cu electrocasnice cu o linie moderna, pentru ca pur si simplu nu s-ar potrivi. Gamele fiind exclusiviste sunt in general scumpe, dar Gorenje propune niste modele care par a fi oarecum intr-o zona mijloc din punct de vedere al pretului.


Acest lucru se intampla, fara sa se faca rabat de ca calitate, producatorul sloven de electrocasnice premium, fiind recunoscut pentru atentia pe care o ofera acestui aspect, motiv pentru care Gorenje face parte din cercul restrans al producatorilor de electrocasnice, care fac produse foarte rezistente si durabile in timp. Revenind la gama retro pe care mi-am propus sa v-o prezint, aceasta este alcatuita din categoria combinelor frigorifice rustice/retro si frigidere.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Combinele frigorifice rustice, adica cele care au congelatorul pozitionat in partea de jos a aparatului frigorific, sunt in general mai mari din punct de vedere al volumului si sunt recomandate cu precadere familiilor cu un numar mai mare de doi membri. Sistemul de racire este unul static, ajutat de un sistem de ventilatie, foarte eficient care va face ca alimentele din compartimentul frigider sa se pastreze foarte bine. La congelator, acesta trebuie oprit si curatat o data la 6 luni.


In aceasta gama puteti gasi trei modele, ce urmaresc o cromatica diferita, respectiv beige/cream, negru si cappuccino. Cea mai des intalnita culoare in bucatariile rustice este cream-ul, motiv pentru care consideram ca modelul pe aceasta culoare, va avea si cel mai mare succes din punct de vedere al vanzarilor pentru producatorul sloven, aceasta combina avand codul Gorenje ONRK193C. Informatii detaliate ale produselor pe care le prezentam pot fi accesate prin click pe poza de produs. Aceasta combina poate fi asociata cu succes urmatoarelor electrocasnice incorporabile, electrocasnice ce urmaresc aceeasi linie retro si aceeasi gama cromatica. Bineinteles, seturile de electrocasnice incorporabile ale producatorului sloven s-ar potrivi cel mai bine, existand o tendinta de a lua toate electrocasnicele din gama unui singur producator, insa exista si alte variante, cu produse din gamele altor producatori, ce propun electrocasnice incorporabile retro. 

Setul complet de electrocasnice incorporabile cu design rustic, care fac parte din gama retro, denumita  Old Time a producatorului sloven de electrocasnice, tot pe culoarea bej este completata de cuptorul electric multifunctional Gorenje BO53CLI, plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta si arzator WOK,  Gorenje GW65CLI si hota incorporabila, decorativa, cu linie de design retro, piramidal si probabil una din cele mai puternice hote din punct de vedere al capacitatii de evacuare, Gorenje Old Time DK63CLI

Totodata combina frigorifica cu design retro Gorenje ONRK193C mai poate fi asociata cu succes setului de electrocasnice incorporabile cu design retro de la Beko, set format din cuptorul electric multifunctional Beko OIM27201C, plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta si arzator WOK, Beko HIZG64125SCR si hota incorporabila decorativa cu design retro piramidal, Beko CWB6410CR. Alte seturi de electrocasnice incorporabile cu design rustic le puteti citi aici.

Gama de combine frigorifice Old Time de la Gorenje este completata de combina frigofica pe culoarea neagra, Gorenje Old Time ORK192BK . Aceasta are aceleasi caracteristici ca modelul de combina mai sus prezentat si se poate asocia cu succes electrocasnicelor rustice pe culoarea neagra, atat electrocasnice din gama producatorului sloven de electrocasnice, cat si produse ale altor producatori. Noi va recomandam spre exemplu sa asociati Gorenje Old Time ORK192BK  setului de electrocasnice incorporabile de la Electrolux. Urmarind aceeasi linie de design, aceasta asociere este perfecta. La toate combinele frigorifice din aceasta gama Old Time, usile sunt reversibile, ceea ce este un aspect foarte important in contextul proiectarii mobilierului si a utilarii bucatariei.

Setul de electrocasnice cu design retro de la Electrolux este alcatuit din cuptorul incorporabil Electrolux EOB3400NOR, plita incorporabila pe gaz Electrolux EGG6343NOR si hota incorporabila piramidala, cu design retro Electrolux EFC640NOR. Caracteristicile acestor produse precum si setul complet sunt prezentate in articolul Seturi electrocasnice si incorporabile retro culoare neagraAlte seturi de electrocasnice incorporabile cu design rustic le puteti citi aici.

Ultima combina din gama Old Time este pe o culoare extravaganta, care poate fi o piesa de rezistanta in contextul unei bucatarii retro, este pe culoarea cappuccino si se numeste Gorenje Old Time ORK192CO. Cu acelasi caracterisitici tehnice, acest model este practic unul din cele mai exclusiviste de pe piata, atat cromatic cat si din punct de vedere al design-ului, insa este putin mai greu de asociat unor electrocasnice cu design rustic. In articolele urmatoare vom veni cu  variante de asociere pentru acest model. Pentru criterii complete de alegere a combinei frigorifice cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

6 comments:

Iulian Teka spunea...

Sunt intr-adevar printre cele mai convenabile, daca ar fi sa comparam cu alte firme care fac tot asa electrocasnice rustice. De regula aceste electrocasnice sunt foarte scumpe.

criterii alegere combina frigorifica spunea...

criterii alegere combina frigorifica

Firma de mobilier rustic spunea...

Sunt foarte putine firme de mobile capabile sa produca o bucatarie ca cea din articolul autorului :)

Pachet electrocasnice rustice cappuccino spunea...

Exista un pachet complet pe culoare cappuccino?

Admin spunea...

Din ce stiu eu nu..

DAN MARIN spunea...

Mai exista combine frigorifice Gorenje cu compresoare DANFOSS?