Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

11 mar. 2016

Pachete de electrocasnice incorporabile si combina frigorifica cu design rustic

Primul pachet de electrocasnice incorporabile rustice si combina frigorifica rustica este cel de la Gorenje


Combina frigorifica Gorenje ONRK193C este recomandarea noastra pentru cei interesati de o combina frigorifica cu design rustic pe culoarea cream. Ceea ce o face recomandabila, pe langa pretul care, desi este mare, comparativ cu o combina frigorifica standard, este modic si foarte bun daca este sa-l comparam cu alternativele de combine frigorifice ale celorlalti producatori, Gorenje ONRK193 se remarca printr-un volum mediu spre mare, respectiv 222 litri la frigider si 85 la congelator. Sistemul de racire este unul static, Gorenje ONRK193C  beneficiind de cea mai buna clasa de climatizare, SN-T si de unul din cele mai bune compresoare de pe piata europeana, Secop Danfoss.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Compartimentarea este foarte bine realizata, rafturile sunt foarte rezistente, iar in ceea ce priveste nivelul de zgomot Gorenje ONRK193C  are 40dB(A), un nivel de zgomot redus, comparativ cu celelalte combine frigorifice rustice de pe piata. Emailul este de foarte buna calitate, este usor de intretinut, nu se amprenteaza si este foarte rezistent la uzura mecanica. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Recomandarea noastra este asociati combinei frigorifice Gorenje ONRK193C, cuptorul electric multifunctional cu 7 functii, sistem autocuratare cu aburi, design rustic, Gorenje BO53CLI si plita incorporabila pe gaz din aceeasi gama de produs  Gorenje GW65CLI. Aceasta plita se remarca printr-o geometrie unica atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, prin calitatea superioara a fontei din care sunt realizate gratarele, prin emailul foarte rezistent la uzura mecanica si foarte usor de intretinut si nu in ultimul rand prin design-ul rustic de foarte mult bun gust.


In ceea ce priveste hota, recomandarea noastra nu putea ramane mai prejos, Gorenje Old Time DK63CLI, completand linia de electrocasnice cu design retro pe culoarea cream pe care v-o recomandam. Aceasta hota este perfecta pentru orice tip de bucatarie, fie ea, mica, medie, mare sau chiar open space, cei 770 metri cubi pe ora, putere de absortie facandu-o recomandabila pentru oricare din situatiile de mai sus. Gorenje Old Time DK63CLI este practic cea mai buna hota incorporabila rustica pe culoarea cream/ beige, raport pret putere de absortie, avand in vedere ca hotele cu putere mai mare de 600 de metri cubi, cu design rustic depasesc in general, in cazul unui producator decent 1000 de euro. Aceasta hota poate fi achizitionata in jurul pretului de 1200 de lei. In concluzie, va recomandam linia de design retro propusa de producatorul sloven de electrocasnice si incorporabile premium, Gorenje, ca fiind una din cele mai bune optiuni raport calitate pret, electrocasnicele mai sus recomandate respectand criteriile noastre complete de alegere ale produselor electrocasnice si incorporabile, criterii pe care le puteti gasi in bara de sus a blogului IncorporabilePremium.Al doilea pachet de electrocasnice incorporabile rustice si frigider rustic este cel de la Beko si Gorenje


Un alt pachet de electrocasnice cu design rustic este cel propus de producatorul turc Beko. Ce-i drept, mai accesibil decat propunerea noastra anterioare de la producatorul premium Gorenje, acest set ofera utilizatorului un set de electrocasnice cu design retro care este in primul rand caracterizat de un foarte bun raport calitate pret si totodata-i permite acestuia sa aiba niste electrocasnice cu design oarecum exclusivist si care sa puna si mai mult in valoare imaginea retro a bucatariei per total. Astfel, in ceea ce privesc caracteristicile tehnice, cuptorul incorporabile  Beko OIM27201C este un cuptor electric multifunctional, adica, in cele 8 functii pe care le are exista si optiunea de preparare cu convector, ceea ce inseamna ca poate gati la o temperatura uniforma, motiv pentru care este considerat multifunctional. Timmer-ul doar va anunta utilizatorul terminarea programului, nu va opri automat cuptorul, optiune posibila doar in cazul cuptoarelor cu timmer electronic. Avand in concluzie un design proiectat cu foarte mult bun gust, un pret accesibil si functii de preparare care pot gati cam tot ce se poate face la un cuptor electric, Beko OIM27201C este o optiune buna pentru cei interesati de un set practic de electrocasnice rustice pe culoarea cream, set care se completeaza cu plita incorporabila pe gaz Beko HIZG64125SCR.

Plita are ca principale argumente pentru  a fi recomandabila, gratarele din fonta, de calitate mediocra, dar oricum semnificativ mai bune decat orice gratare din otel emailat, faptul ca gratarele sunt din doua bucati, ceea ce le face mai usor de intretinut si curatat, emailul de calitate bun, aspect valabil atat pentru aceasta plita cat si pentru cuptorul mai sus prezentat si hota decorativa care urmeaza sa completeze setul. Prezenta arzatorului Wok este si ea un argument pentru care consideram Beko HIZG64125SCR o optiune buna pentru o plita incorporabila rustica.
Pachetul de electrocasnice incorporabile rustice este completat de hota decorativa cu design piramidal Beko CWB6410CR., design oarecum specific hotelor incorporabile rustice, puterea de 460 de metri cubi facand-o recomandabila inclusiv pentru bucatarii mari si open space. Filtrele de grasime sunt metalice, lavabile, ceea ce inseamna ca Beko CWB6410CR nu va mai genera costuri de utilizare post achizitie. Aceasta hota decorativa poate fi adaptata si pentru recirculare, desi puterea de absortie va scadea cu circa 30 la suta.
Va recomandam ca acest set de electrocasnice incorporabile rustice sa fie completat cu frigiderul cu design retro, tot pe culoarea cream Gorenje ORB152C, un frigider cu un foarte bun raport calitate pret si volum mediu, de 230 de litri pentru frigider si 25 de litri la congelator. In situatia in care considerati volumul de la congelator insuficient, puteti opta si pentru o combina frigorifica cu acelasi design, insa trebuie tinut cont ca pretul va creste cu circa 50 la suta.

Al treilea pachet de electrocasnice incorporabile rustice si combina frigorifica rustica este cel de la Electrolux si combina frigorifica Gorenje


Propunerea noastra pentru cei interesati de un pachet complet de electrocasnice, care sa se potriveasca intr-o bucatarie cu design retro sau rustica, pe culoarea neagra este urmatoarea:

Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BK este una din putinele combine pe culoare neagra si cu un design retro, de pe piata europeana in acest moment si pare a fi cea mai accesibila ca pret si totodata, caracteristicile sale ne face sa spunem ca este un foarte bun raport calitate pret. Un alt avantaj pentru care recomandam aceasta combina este dat de volumul care este mediu spre mare, cu 230 de litri la frigider si 95 la congelator. O prezentare completa a acestei combine o puteti citi in articolul Combina frigorifica retro neagra Gorenje Old Time ORK192BK


Alaturi de aceasta combina va recomandam sa asociati pachetul cuptor plita hota, cu design retro, tot pe culoarea neagra de la Electrolux. Acest pachet pare a fi unul din cele mai bune raport calitate pret si se potriveste  foarte bine cu combina pe design rustic. Daca ar fi sa-i gasim un dezavantaj din punct de vedere cromatic, ar fi cel dat de manere, care in cazul combinei sunt cromate, iar in cazul cuptorului, plitei si hotei sunt aurii, insa nu exista pe piata niciun pachet cu manere aurii de electrocasnice incorporabile si nicio combina frigorifica cu manere aurii si culoare neagra. Deci aici ar fi vorba de un usor compromis cromatic, insa overall ele se potrivesc din punct de vedere al liniei de design, iar daca exista, cum este de altfel foarte probabil, accesorii aurii sau cromate in ansamblul mobilierului, acest detaliu se pierde. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Revenind la recomandari, va recomandam asadar cuptorul incorporabilElectrolux EOB3400NOR, un cuptor electric multifunctional, cu acelasi design retro, suporti pentru tavi si timmer mecanic. Acest cuptor incorporabil are ca si corespondenta in pachetul rustic propus de producatorul suedez de electrocasnice, plita incorporabila pe gazElectrolux EGG6343NOR  si hota incorporabila decorativa cu design retro piramidal Electrolux EFC640NOR.


In ceea ce priveste hota, Electrolux propune o hota cu o putere medie de absortie, recomandabila inclusiv bucatariilor mari, filtre de aluminiu lavabile si un nivel foarte scazut de zgomot. Aceasta hota poate fi adaptata inclusiv pentru recirculare, insa acest lucru trebuie sa urmeze anumiti pasi, adica adaugarea unor filtre de carbon,mai multe detalii puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila. Filtrele de grasime sunt din aluminiu si sunt lavabile, ceea ce inseamna ca daca optati pentru evacuare cu burlan spre exterior, nu veti mai avea si alte costuri de mentenanta sau cu consumabilele. Una peste alta, consideram aceasta asociere de electrocasnice incorporabile rustice cu combina de la Gorenje, care urmareste aceeasi linie de design unul din cele mai bune pachete retro ce se poate achizitiona de pe piata europeana de electrocasnice, care sa fie in acelasi timp, un foarte bun raport calitate pret.

2 comentarii:

Alina spunea...

Imi recomandati Gorenje sau Beko pentru un set de electrocasnice incorporabile retro?

Admin - comparatie intre incorporabile rustice/retro spunea...

@Alina - Ambele variante sunt bune, cu un plus pentru Gorenje, mai ales atunci cand vorbim de finisaje.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini