Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

9 mar. 2016

Electrolux EN3886MOX, TwinTech Frost Free

Am trecut in titlu cea mai noua tehnologie, privind sistemul de racire propus de producatorul suedez de electrocasnice, tehnologie pe care o regasiti si in cazul combinei frigorifice Electrolux EN3886MOX. Ce inseamna aceasta tehnologie?...este un sistem de racire dinamic, cu doua instalatii de racire independente, una pentru compartimentul frigider si una pentru compartimentul congelator, iar tehnologia va garanteaza ca va oferi un grad de umiditate optim pentru alimente, lucru esential, mai ales in cadrul compartimentului frigider, unde am scris in criteriile de alegere ale combinei frigorifice, ca exista riscul unei lipse de umiditati in cazul tehnologiilor dinamice, No Frost. Astfel, Electrolux spune ca a rezolvat aceasta posibila problema, prin noua tehnologie, problema care inainte putea fi rezolvata prin izolarea si protejarea alimentelor, in folii sau recipienti. 
Prin urmare, acest aspect fiind rezolvat, propun sa ne concentram asupra sistemului de racire, cu doua instalatii separate, controlate cu ajutorul unei electrovalve prezente la compresor, electrovalva ce permite setarea separata a temperaturii in fiecare compartiment. Capacitatea de congelare de 10kg/24 de ore si cea mai buna clasa de climatizare posibil a fi intalnita in cazul unei combine frigorifice, respectiv SN-T, ne spune ca avem de-a face cu o combina frigorifica cu o capacitate frigorifica exceptionala. Mai multe detalii privind importanta acestor doi indicatori in alegerea combinei frigorifice, puteti citi in articolul Criterii alegere combina frigorifica. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Un alt atu al combinei frigorifice Electrolux EN3886MOX este dat de existenta unui compartiment de 0 grade Celsius in frigider, compartiment special creat pentru alimente perisabile, cum ar fi branzeturile, pestele sau mezelurile, alimente ce se pastreaza mai bine la temperaturi scazute si totodata sunt izolate din punct de vedere al mirosului, in general persistent al acestor produse, fata de restul frigiderului. Un alt punct forte este dat de volumul mediu spre mare, recomandabil familiilor de pana la 4 persoane inclusiv, volum alcatuit din 260 de litri la frigider si 92 de litri la congelator. Usa din tabla de inox tratata antiamprentare si comanda pe un display electronic pe touch control ofera pune si mai mult in valoare linia moderna si totodata premium a acestei combine, Electrolux EN3886MOX fiind asadar recomandarea noastra pentru cei interesati de o combina premium, cu volum mare si performante frigorifice ridicate. 

Un comentariu:

Adelina spunea...

Este No Frost sau cu dezghetare automata?

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini