9 mar. 2016

Pachet electrocasnice Electrolux

Asa cum v-am obisnuit in ultimele articole, la cererea cititorilor am inceput sa recomand seturi de produse, care sa se potriveasca atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vedere al liniei de design si daca este posibil, al aceluiasi producator. A venit randul producatorului suedez de electrocasnice, Electrolux si intentionez sa va prezint o linie moderna, electrocasnice cu exteriorul din inox. Incepem asadar cu combina frigorifica cu sistem de racire hibrid, No Frost la congelator si sistem de racire static cu ventilatie la congelator, cel mai bun sistem de racire de pe piata, avand in vedere ca sistemul No Frost, la partea de frigider, dezhidrateaza alimentele. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.
In cazul Electrolux EN3853MOX, avem asadar, sistem de racire static, automat, "cu dezghetare automata" si sistem de racire dinamic, fara gheata, numit de producatorul suedez Frost Free. Mai multe informatii cu privire la criteriile complete de alegere ale combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combine frigorifice. Pentru a vedea informatiile complete ale combinei frigorifice, cititi articolul dedicat produsului, care se poate accesa prin click pe poza de produs.


In ceea ce privesc electrocasnicele incorporabile, incep cu unul din cele mai performante modele de cuptoare incorporabile din gama producatorului suedez de electrocasnice, care are retete presetate, sistem de autocuratare cu piroliza, cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata, proba de carne si suporti telescopici pentru tavi. Usa are 4 straturi de geam, ceea ce inseamna sistem usa ultra rece, temperatura pe usa nu va depasi 30 de grade Celsius atunci cand cuptorul va functiona la temperatura maxima in interior. Modelul recomandat se numeste Electrolux EOC5951AOX.

Acestui cuptor incorporabil ii recomandam plita incorporabila pe gaz, din inox, cu gratare din fonta si arzator WOK, respectiv Electrolux EGH6343BOX. Aceasta plita v-o recomandam din punct de vedere al raportului calitate pret, mai ales daca prindeti produsul in oferta, pretul ei orientativ fiind in jurul a 800 de lei. Este o plita as spune fara niciun defect, avand cam tot ce se poate avea pe o plita, inclusiv o geometrie foarte buna atat a arzatorelor cat si a gratarelor.
Va recomandam sa completati acest set cu o hota incorporabila decorativa, oblica, foarte moderna si totodata usor de curatat, hota a carei puteri de absortie este de 690 de metri cubi pe ora, ceea ce o face pretabila inclusiv unui open space. Inoxul este tratat la fel ca si in cazul cuptorului incorporabil mai sus mentionat, antiamprentare, lucru ce face foarte facila intretinerea. In concluzie, pachetul de mai sus de electrocasnice poate fi considerat o varianta optima pentru o bucatarie moderna, premium si sunt produse care nu sunt neaparat foarte scumpe, fiind undeva in categoria middle level si au prin urmare un foarte bun raport calitate pret. Hota se numeste Electrolux EFF80569DK. Pentru a citi informatii privind criteriile complete de alegere a electrocasnicelor, fie ele incorporabile sau independente, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.

5 comments:

Andreea Catalin spunea...

Am aceste produse cu exceptia hotei. Sunt foarte bune si mi-am mai demonstrat inca o data ca Electrolux este cea mai buna firma de electrocasnice.

Antohi spunea...

Am combina de la Electrolux si raceste foarte bine. Legumele se pastreaza superbine

Anonim spunea...

este zgomoasa din cand in cand, can se dezgheata

Intrebare schimbare usa frigider electrolux spunea...

usa se poate schimba de pe o parte pe alta?

Admin spunea...

Da, se poate schimba usa de pe o parte pe alta. Recomandarea mea este sa contactati service-ul autorizat, astfel incat sa nu pierdeti garantia produsului.