11 mar. 2016

Pachet electrocasnice incorporabile retro premium

Va propunem un nou pachet premium de electrocasnice incorporabile rustice, la care sa puteti asocia si o combina frigorifica rustica. Combina frigorifica rustica Gorenje Old Time ORK192CO pe care am mai prezentat-o si in articolele anterioare poate fi asociata cu plita si cuptorul incorporabil rustic de la Zanussi si hota cu design retro si finisaj din lemn de stejar de la Falmec. Informatii complete privind caracteristicile tehnice si de ce va recomandam aceste electrocasnice, puteti citi in articolele dedicate prezentarii detaliate a produselor, articole pe care le puteti accesa prin click pe poza de produs. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192CO este una care este printre cele mai generoase din punct de vedere al volumului, din categoria combinelor cu design retro , categorie ce nu pune mare accent pe volum si tocmai de aceea consideram acest model o optiune viabila, cromatica sa ce se apropie de cappuccino fiind pretabila a fi asociata setului de electrocasnice incorporabile pe care-l vom prezenta mai jos. Sistemul de racire este unul static, ceea ce inseamna ca partea de congelator trebuie decongelata o daca la 6 luni, insa performantele frigorifice ale combinei Gorenje Old Time ORK192CO sunt bune spre foarte bune. Asa cum se poate observa si din poza, usa se poate monta atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga, un amanunt important in proiectarea si utilarea bucatariei.

Incepem cu unul din cele mai retro cuptoare incorporabile de pe piata, caracter dat atat de finisaj cat si de design. Din punct de vedere tehnic,  Zanussi ZOB33701PR este un cuptor electric multifunctional performant, cu convector si opt functii ce permit utilizatorului posibilitatea de a prepara cam tot ce se poate gati la un cuptor electric. Timmer-ul este mecanic, ceea ce inseamna ca va avertiza sonor utilizatorul, in momentul sfarsitului de programului de gatit, fara sa opreasca automat cuptorul, functie pe care o puteti gasi doar la cuptoarele incorporabile cu afisaj digital, ceea ce exclude din start orice model retro. 

Mai multe variante de seturi electrocasnice rustice -evaluari, pareri, review-uri si comentarii puteti gasi prin  accesareaarticolului Seturi de electrocasnice incorporabile rustice.



Plita incorporabila cu design retro Zanussi ZGG6641PA este si ea o optiune foarte buna, avand in vedere calitatea materialelor din care este realizata, emailul fiind electrostatic, ceea ce inseamna ca rezista foarte bine la uzura mecanica si totodata se curata usor. Un alt avantaj al acestei plite este dat de existenta gratarelor din fonta, in aliaj, foarte bine realizate, putin poroase si prin urmare mai usor de intretinut. Si nu in ultimul rand design-ul retro este si el un argument pentru care va recomandam acest model, impreuna cu cuptorul de mai sus fiind un pachet foarte elegant si exclusivist. Plita are bineinteles aprindere electrica direct pe buton si supapa de siguranta, termocuplu pentru gaz.
Va propunem acestui set de electrocasnice rustice, o hota extraordinara, atat din punct de vedere estetic cat si al performantelor tehnice, o hota realizata de producatorul italian de hote premium Falmec. Bineinteles vorbim de un electrocasnic premium, avem de-a face cu detalii din lemn de stejar si performante tehnice foarte ridicate, FALMEC MELISSA TULIP fiind pretabila atat bucatariilor foarte mari cat si open space-urilor, cei 600 de metri cubi de absortie fiind motivul pentru care acest model este o optiune de shortlist. In concluzie, acest pachet de electrocasnice se recomanda celor care doresc o bucatarie retro premium, aceste produse potrivindu-se perfect din punct de vedere cromatic, primele trei produse fiind un foarte bun raport calitate pret, iar in ceea ce priveste hota, vorbim atat de calitate cat si de eleganta si rafinament, argumente care costa, dar care si merita in contextul unei bucatarii ce se doreste premium. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere a produselor electrocasnice, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.

3 comments:

Mihaela spunea...

In gama Gorenje exista o varianta de combina frigorifica no frost, tot asa din gama retro?

Iulian Stac spunea...

Cum vine pana la urma usa la combina frigorifica rustica pe cappuccino...pe stanga sau pe dreapta? In poza apare in ambele sensuri

Anonim spunea...

Pretul acestui set cum il aflu ?