7 mar. 2016

Pareri despre Arctic ANK366NFX+

Desi, ca sa fiu sincer, pana anul trecut nu recomandam combinele frigorifice ale producatorului roman de electrocasnice si asta nu din lipsa de patriotism sau nationalism, ci in primul rand din pricina instalatiilor frigorifice foarte modeste, noua gama de combine frigorifice No Frost de la Arctic, m-a determinat sa-mi schimb parerea, deoarece Arctic pare sa-si revina din punct de vedere al calitatii si fiabilitatii. Unul din indicii este dat de compresorul italian ACC, un compresor destul de fiabil, pe care-l puteti gasi atat la Bosch, cat si la Liebherr, pe modelele entry level, ce-i drept. Si acest subansamblu a facut ca toate performantele frigorifice ale combinelor frigorifice de la Arctic sa creasca, aici referindu-ma atat la puterea frigorifica, direct proportionala cu capacitatea de congelare, cat si la clasa de climatizare, majoritatea combinelor Arctic Full No Frost avand clasa de climatizare SN-T. 
Practic vorbim de cu totul alte combine frigorifice fata de ce a facut Arctic in ultimii ani si sunt sigur ca aceasta noua gama va repozitiona Arctic acolo unde ii este locul, adica in cadrul celor mai vandute combine frigorifice No Frost. Design-ul este si el unul mai atent realizat, iar panoul electronic este si el touch control, un indiciu al cresterii din punct de vedere tehnic.Acest lucru nu influienteaza doar din punct de vedere estetic, ci este si foarte util deoarece permite utilizatorului sa-si seteze independent temperatura atat la frigider cat si la congelator, Arctic ANK366NFX+ poate fi astfel setat pentru a functiona intre 2 si 7 grade Celsius la frigider si intre -16 si -22 grade Celsius la congelator. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Compartimentarea este si ea una bine realizata, s-a renuntat la gratarele din sarma si s-a trecut la rafturi din sticla securizata rezistenta la soc mecanic, iar calitatea imaginii de ansamblu a combinei frigorifice a crescut si ea. Atuul combinei frigorifice Full No Frost Arctic ANK366NFX+ pare sa ramana un foarte bun raport calitate pret. Totodata volumul este unul mediu spre mare, avand in vedere ca vorbim de o combina frigorifica de doi metri inaltime, cei 230 de litri la frigider si 90 de litri la congelator fiind recomandabili unei familii de pana la 4 persoane inclusiv. Usile sunt realizate din tabla de inox tratata antiamprentare, ceea ce face ca Arctic ANK366NFX+ sa fie foarte usor de intretinut si totodata va fi rezistent in timp, din punct de vedere al aspectului exterior. In concluzie, Arctic ANK366NFX+ este una din cele mai bune optiuni raport calitate pret, de pe piata romaneasca de electrocasnice si este un model de aparat frigorific pe care Incorporabile Premium il recomanda cu incredere. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale combinei frigorifice, cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.

2 comments:

Combina arctic culoarea neagra spunea...

Arctic are un model la fel si pe culoarea neagra?

Unknown spunea...

Mihai marius . Ce spuneai de compresor ca 366 e echipat cu compresor de calitate , da oare tu ai vazut ce compresoare sunt in dotare? Iti spun eu MADE IN CHINA , si daca nu ma crezi lasa-mi un mesaj si iti trimit foto , 366 la mine a MURIT subit dupa doi ani de functionare acum ma lupt sa vad cum il pot repara .