25 ian. 2017

Beko DIN26220 | Cea mai vanduta masina de spalat vase BEKO

Masina de spalat vase total incorporabila cu latimea de 60 de cm Beko DIN26220 a fost cea mai vanduta masina de spalat vase incorporabila Beko in anul 2016. Acest lucru nu este intamplator. Principalul atu al acestui model este dat pe de o parte de un foarte bun raport calitate pret, Beko DIN26220 fiind printre putinele masini de spalat vase total incorporabile care sa aiba program de prespalare si in acelasi timp sa se incadreze intr-un buget de 1300-1400 de lei. In ultimii trei ani producatorul turc de electrocasnice a investit masiv in dezvoltarea segmentului de incorporabile si acest lucru incepe sa se vada, Beko reusind sa fie unul din cei mai de forta competitori in ultimii ani, propunand pietei electrocasnicelor incorporabile produse cu caracteristici tehnice foarte bune si preturi accesibile. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Beko DIN26220 - Calitatea spalarii | Optiuni de compartimentare

In ceea ce priveste calitatea spalarii, desi Beko nu are neaparat o expertiza in domeniul masinilor de spalat vase, cum ar fi de exemplu in cazul Bosch, reuseste sa satisfaca la acest capitol marea majoritate a utilizatorilor. Poate nu vorbim de aceeasi calitate a spalarii ca in cazul unei masini de spalat vase Bosch, insa diferentele sunt mici, iar pretul, la aceleasi caracteristici tehnice, este aproape la jumatate. 

Masina de spalat vase  Beko DIN26220 are majoritatea senzorilor de asistare a spalarii, care s-au inventat pana in acest moment, dintre care mentionam sistemul Aqua Stop, un senzor ce opreste automat alimentarea cu apa ori de cate ori utilizatorul deschide usa in momentul spalarii sau in situatiile in care exista scurgeri necontrolate de apa in interiorul masinii de spalat vase. In ceea ce privesc optiunile de compartimentare, exista rafturi pliabile la sertarul inferior, rafturi care prin pliere permit spalarea inclusiv a unor vase de mai mari dimensiuni si totodata, tot pentru acest scop, exista si posibilitatea de ridicare a sertarului superior, un lucru deasemenea important la acest criteriu. In ceea ce privesc tacamurile, nu exista un sertar special pentru acestea, acest lucru fiind un minus, insa exista clasicul de acum cosulet pentru tacamuri.

Beko DIN26220 - costuri consumabile | Programe masina de spalat vase

Un alt criteriu important atunci cand vorbim de alegerea unei masini de spalat vase este dat de costul consumabilelor. Nu trebuie sa urmarim, daca banii sunt un criteriu, doar pretul masinii de spalat vase ci si costurile de intretinere, mentenanta si cele cu consumabilele. Masina de spalat vase  Beko DIN26220 poate functiona asadar atat cu detergent pudra, lichid de limpezire turnat separat, cat si cu pastile 3 in1 , varianta din urma fiind clar mai economica. In ceea ce privesc programele presetate, existenta programului de prespalare este foarte importanta in situatia in care nu umpleti de fiecare data masina de spalat vase. Programele masinii de spalat vase Beko DIN26220 sunt:  Eco 50°C, Auto, Intensive 70°C, Quick&Clean,Mini 30’,Prespalare  Mai multe informatii in acest sens precum si detalii complete privind lucrurile de care trebuie sa tinem cont atunci cand cautam o masina de spalat vase, puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Beko DIN26220 - fiabilitate

In ceea ce priveste fiabilitatea, Beko realizeaza masini de spalat vase destul de bune, care nu prea se intorc se service, marja de retur fiind in media majoritatii producatorilor de masini de spalat vase. Oricum principalul atu al masinii de spalat vase total incorporabile Beko DIN26220 este dat de un foarte bun raport calitate pret si nu degeaba acest model concureaza la cea mai vanduta masina de spalat vase total incorporabila de pe piata din tara noastra. Va recomandam totodata si articolul Diferenta dintre o masina de spalat vase de 60 de cm si una de 45 de cm. Am atasat in partea stanga si instructiunile de montaj pentru masina de spalat vase Beko DIN26220.

IP Scoring: BEKO DIN26220      

Raport Calitate Pret                        ★★★★★
Calitatea Spalarii                            ★★★★
Optiuni de compartimentare                 ★★★★☆
Costuri consumabile                        ★★★★☆
Numar programe                           ★★★★☆
Fiabilitate                                   ★★★
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

In concluzie masina de spalat vase total incorporabila cu latimea de 60 de cm, Beko DIN26220  este una din cele mai bune masini de spalat vase din punct de vedere al raportului calitate pret, din piata locala si totalizeaza conform evaluarii IP Scoring, evaluare realizata de Incorporabile Premium pe baza principalelor criterii de alegere ale masinii de spalat vase 24 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte.

Beko DIN26220
Rated 4.5/5 based on 2311 reviews

7 comments:

beko din26220 pareri spunea...

Rog o parere sincera. Dumneavoastra v-ati cumpara aceasta masina beko din26220 pareri?

beko din26220 pret spunea...

De unde pot cumpara la cel mai mic pret beko din26220 pret>?

beko dsn15220x spunea...

Masina de spalat beko din26220 este mai buna decat beko dsn15220x?

beko dis26020 spunea...

Ne puteti compara aceasta masina de spalat vase cu beko dis26020?

Lavinia spunea...

Credeti ca beko are suficienta experienta in materia masinilor de spalat vase, incat sa-mi puteti recomanda acest model?

Claudia Oprisan spunea...

Interiorul masinii de spalat vase de la Beko este tot din inox, la fel ca la masinile de spalat vase Bosch?

popescu marian spunea...

ma intereseaza un nr. de telefon de depanare la domiciliu.