25 ian. 2017

Beko CWB6441XN | Hota decorativa piramidala

Hota decorativa incorporabila piramidala Beko CWB6441XN este un model ce se recomanda utilarii unei bucatarii cu un design clasic, de o dimensiune medie. Cei 400 de metri cubi capacitate de absortie vor face fata cu succes unui volum al bucatariei de 20 de metri cubi, ceea ce inseamna ca la o inaltime de 2.5 metri o arie de 8 metri patrati. Design-ul piramidal este recomandabil bucatariilor clasice, insa se poate integra pana la un punct si intr-o bucatarie moderna, insa nu putem vorbi de una ergonomica, premium. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Sistemul de filtrare are la baza niste filtre de grasime care sunt metalice si prin urmare lavabile. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila BEKO. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Beko CWB6441XN - hota ce se poate adapta si pe recirculare

Evacuarea in cazul hotei incorporabile Beko CWB6441XN se realizeaza pe burlan cu diametrul de 150 de mm, insa se poate adapta cu ajutorul unei reductii si pentru burlan de 120 de mm, fara a compromite performantele tehnice ale hotei. In situatia extrema in care utilizatorul nu poate monta burlan, hota incorporabila decorativa Beko CWB6441XN se poate adapta si pentru recirculare, insa mai este nevoie de atasarea unui filtru de miros, filtru care este realizat din carbon. Mai multe informatii privind modul in care se monteaza, precum si avantajele si dezavantajele unei hote folosite pe recirculare puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Va recomandam totodata si articolul La ce distanta se monteaza hota ncorporabila.

Beko CWB6441XN - nivel redus de zgomot, inox de buna calitate

Ceea ce m-a impresionat o data cu noua gama de electrocasnice incorporabile Beko este calitatea inoxului. Acesta este de foarte buna calitate, este greu amprentabil si prin urmare mai usor de curatat si intretinut. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 61dB(A), clasifica hota incorporabila Beko CWB6441XN in categoria hotelor foarte silentioase, un alt argument pentru care acest model este recomandabil. In ceea ce priveste luminarea, hota Beko CWB6441XN are doua becuri de halogen, asa cum intalnim in majoritatea cazurilor de hote din segmentul middle. Ce-i drept ar fi fost preferabil un sistem de luminare spot light, asa cum gasim la hotele premium. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Cum aleg hota incorporabila

Beko CWB6441XN - fiabilitate si produse complementare

In ceea ce priveste fiabilitatea, Beko este un producator care face produsele electrocasnice incorporabile de calitate, in ceea ce priveste fiabilitatea, in cazul hotei Beko CWB6441XN putem spune ca este in media produselor de pe piata, ca si risc de service-are. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul turc de electrocasnice Beko sta foarte bine, fiind foarte usor de alcatuit un set complet de electrocasnice incorporabile, care sa se potriveasca perfect cu hota Beko CWB6441XN. Va recomandam totodata si articolele Cea mai buna plita incorporabila Beko si Cel mai bun cuptor incorporabil Beko. Vom evalua mai jos hota incorporabila Beko CWB6441XN conform criteriilor IP Scoring, stabilite de blogul nostru:

   IP Scoring: Beko CWB6441XN   

Raport Calitate Pret                        ★★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★☆☆
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★★☆
Produse complementare                   ★★★★★
                                                                            
Total 22                           IncorporabilePremium


In concluzie hota incorporabila decorativa cu design cheminee Beko CWB6441XN totalizeaza 22 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte, astfel incat devine unul din modelele interesante din piata, iar daca luam in calcul faptul ca este un model de hota ce se invarte in jurul pretului, silentios si cu o putere de absortie de 400 de metri cubi, Beko CWB6441XN devine o optiune pentru cei interesati de o hota accesibila ca pret.

1 comments:

hota beko telescopica spunea...

Este mai buna o hota piramidala sau o hota beko telescopica?