27 ian. 2017

Cea mai buna hota de bucatarie | Forum, evaluare IP Scoring

Cea mai buna hota de bucatarie Forum

Daca ar fi sa tinem cont de feedback-ul primit de la cumparatori consider ca in  ceea ce priveste raportul calitate pret pentru o hota de bucatarie decorativa, fie ca vorbim de un design cheminee sau piramidal, Hansa ar fi cel mai bun producator. Vorbim in cazul acestor hote de un pret foarte bun raportat la calitate si la caracteristicile tehnice. Astfel putem gasi pe piata modele cu o capacitate apropiata de 500 de metri cubi, capacitate ce le permite acestor hote sa faca fata atat unor bucatarii mari cat si in cazul unor bucatarii open space, in care living-ul si bucataria sunt de fapt in acelasi volum. 

Noi am evaluat complet aceste modele de hote pe care le gasiti mai jos, atat in ceea ce priveste debitul de aer evacuat cat si din punct de vedere al nivelului de zgomot, a calitatii materialelor folosite, a filtrelor si nu in ultimul rand a adaptabilitatii atat pentru evacuare pe burlan cat si pentru recirculare. Modelele de la Hansa pe care le-as recomanda  si pe care le-am evaluat ar fi urmatoarele:
  1. Hota incorporabila Hansa OKP631GH
  2. Hota incorporabila Hansa OKP662TH
  3. Hota incorporabila Hansa OKP662GH
  4. Hota incorporabila latime 90 cm Hansa OKP931GH
In ceea ce privesc ceilalti producatori de hote, am sintetizat cele mai bune modele de hote incorporabile, modele pe care le puteti gasi mai jos, in dreptul fiecarui producator. Aici vorbim de hote incorporabile premium, high end, hote care sa se integreze in contextul unor bucatarii de lux.

Totodata am evaluat majoritatea modelelor de hote de pe piata conform criteriilor IP Scoring criterii asociate principalelor caracteristici de care ar trebui sa tinem cont in alegerea unei hote incorporabile, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cum aleg hota incorporabila

Cum montam hota incorporabila pentru maximum de eficienta

Eficienta unei hote in ceea ce inseamna capacitatea de evacuare este influentata si de modul in care aceasta este montata, respectiv distanta in raport cu plita pe care o deserveste. Mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila

Avantajele si dezavantajele hotei fara burlan

As vrea sa mai subliniez faptul ca toate hotele decorative se pot adapta si pentru recirculare, atunci cand utilizatorul nu poate monta un burlan. Trebuie avut totusi in vedere faptul ca adaugarea unui filtru de carbon, care este un filtru de miros, necesar doar atunci cand nu avem burlan, va diminua capacitatea de evacuare a hotei cu circa 30 la suta, ceea ce ar putea insemna o eficienta mai mica lucru ce poate fi critic in contextul unor bucatarii open space spre exemplu. Legat de acest lucru am sintetizat avantajele si dezavantajele folosirii pe recirculare a hotei incorporabile, in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavanaje.

Hota telescopica forum | Cea mai buna hota telescopica | pret

Hotele telescopice au devenit din ce in ce mai preferabile in detrimentul celor decorative, deoarece pe de o parte sunt mai usor de montat si integrat in corpurile suspendate de mobilier, acest lucru influentand si recomandarile din partea mobilistilor, care pentru a scapa de o grija in plus recomanda cea mai facil de incorporat hota in mobilier - care este bineinteles hota telescopica, nu doar pentru faptul ca se introduce intr-un corp de mobila, dar mai ales pentru faptul ca burlanul de evacuare este mult mai usor de mascat in aceasta situatie.

In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

https://incorporabilepremium.blogspot.com/2017/01/cea-mai-buna-hota-de-bucatarie-forum.htm

Cea mai buna hota de bucatarie Forum -Importanta motorului cu turbina dubla

Trebuie avut totusi in vedere ca cele mai eficiente hote raman cele decorative, deoarece vorbim de un motor cu turbina dubla, care, ca principiu este cel mai eficient mod de evacuare a aburului si mirosului din locuinta. Totusi exista si hote care fac fata bucatariilor de mari dimensiuni, datorita unor capacitati mari de evacuare. Gasiti cateva astfel de modele de hote telescopice cu capacitati mari de evacuare in articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 hote telescopice in functie de pret. Am realizat si in cazul hotelor incorporabile telescopice o sintetizare a celor mai bune modele de hote incorporabile telescopice in functie de producatori. Aveti mai jos si cateva modele de hote telescopice silentioase, zgomotul fiind si el un aspect important in achizitia unei hote care sa fie potrivita bucatariei tale.

Cea mai buna hota de bucatarie | Cum alegem hota

In concluzie, va recomandam o hota decorativa incorporabila cu turbina sau o hota telescopica cu o capacitate de evacuare mai mare de 500 de metri cubi in situatia in care aveti o bucatarie de dimensiuni mari sau o bucatarie open space, ce comunica cu living-ul, sau o hota telescopica de putere medie, intre 320 si 400 de metri cubi pentru o bucatarie de dimensiuni mai mici. In functie de cat de mica este bucataria si daca folositi sau nu burlan, capacitatile de evacuare pot scadea proportional. Nu va recomandam hotele decorative in cazul bucatariilor mici pentru ca nu se potriveste nici estetic, dar nici functional, nefiind nevoie de o capacitate foarte mare de evacuare in acest caz. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

4 comments:

Larisa Stanciu spunea...

De unde pot cumpara hota din imagine?

Anonim spunea...

Mi-a plăcut foarte mult stilul acestei bucătării. De unde aș putea să-l cumpăr?

Anonim spunea...

Mi-a plăcut foarte mult stilul acestei bucătării. De unde aș putea să-l cumpăr? Eu acum realizez reparație în bucătărie și meșterii de la https://www.yulmob.ro/, mi-au sugerat un magazin de unde pot să mă duc și să procur electrocasnice, însă nici un model de hotă prezentat acolo nu mi-a plăcut. Toate modelele pe care le-am văzut sunt prea vizibile și atrag toată atenţia asupra lor, pe când eu doresc ca ea să vie totalmente încorporată în mobilă astfel ca nimeni să nu o vadă, însă întracelași timp ea să fie și puternică. Modelul prezentat aici pare destul de interesant.

Anonim spunea...

Vă sfătuiesc să utilizați site-uri specializate cu o paletă de culori potrivite sau deobicei comapniile care fac mobilă au designer care vă ajută să asortați corect diverse nuanţe. Când am realizat reparaţia în bucătărie, meșterii de la [url=https://www.yulmob.ro/]https://www.yulmob.ro/[/url] , au chemat designerul care ne-a ajutat să alegem și să sortăm portivit diverse culori și nuanţe după placul nostru. Adresațivă la compania care vă face reparația și rugații să cheme designerul, care vă va ajuta cu problema dvs.