28 ian. 2017

Pachet incorporabile rustice Beko | Negru antracit

Pachet incorporabile retro negru antracit

Unul din cele mai vandute pachete incorporabile rustice pe culoarea neagra este setul de incorporabile Beko. Un atu la nivelul esteticii este dat de faptul ca in cazul electrocasnicelor incorporabile din aceasta linie retro sunt negru mat, un detaliu important atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al intretinerii, aceasta suprafata emailata mata fiind mult mai usor de intretinut si curatat. Daca ar fi sa analizez la pachet, as putea spune ca aceste electrocasnice beneficiaza de un raport bun calitate pret, beneficiaza cam de toate caracteristicile tehnice tipice electrocasnicelor retro si nu au dezavantaje pentru care nu le-as recomanda. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Set incorporabile rustice Beko

Cuptorul retro electric multifunctional Beko OIM27201A

Vom incepe asadar cu cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko OIM27201A, un cuptor cu un volum generos, cei 71 de litri clasificand acest model in categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari. Cele 8 functii vor da posibilitatea utilizatorului de a prepara majoritatea retetelor si produselor ce pot fi gatite la un cuptor electric multifunctional. Cuptorul Beko OIM27201A este multifunctional pentru ca are un convector amplasat in partea din spate a cavitatii cuptorului, ceea ce inseamna ca temperatura poate fi distribuita uniform. 
Acest convector este foarte des confundat cu sistemul de ventilatie, sistem de ventilatie tangentiala, ce asigura o racire prin ventilare a zonei de deasupra grill-ului electric, astfel incat sa nu se creeze o punte termica intre cuptor si elemente din mobilierul in care acesta este incorporat. Existenta acestui ventilator, valabila si in cazul cuptorului electric multifunctional Beko OIM27201A permite amplasarea acestuia inclusiv in corp vertical, in corp soldat de mobilier. Un alt atu ce merita mentionat in cazul cuptorului incorporabil Beko OIM27201A este dat de existenta suportilor telescopici pentru tavi. Acestia aduc un plus de confort pentru utilizator, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul in care am detaliat criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, Cum aleg cuptorul incorporabil. Am evaluat totodata si modelul pe culoarea cream, model care are aceleasi caracteristici tehnice si despre care puteti citi in articolul IP Scoring: Beko OIM27201C.

Plita rustica incorporabila pe gaz Beko HIZG64125SAR

Acest model de plita incorporabila este completa din punct de vedere a caracteristicilor posibil a fi intalnite in cazul unei plite incorporabile din segmentul middle spre high end. Vorbim de existenta arzatorului WOK, de aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz si nu in ultimul rand de gratare din fonta foarte stabile si de o calitate buna. Geometria arzatoarelor este si ea satisfacatoare si permite o utilizare intensiva a plitei Beko HIZG64125SAR, deci este recomandabila si persoanelor care gatesc mult. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomand articolul Criterii alegere plita pe gaz.
In ceea ce priveste design-ul, butoanele plitei Beko HIZG64125SAR se potrivesc perfect cu cele ale cuptorului incorporabil mai sus mentionat si putem spune ca producatorul turc de electrocasnice a acordat o atentie deosebita in ceea ce privesc detaliile, un lucru important, mai ales cand vorbim de un set de electrocasnice incorporabile retro. Exista ca si in cazul cuptorului o varianta pe cream, varianta pe care am evaluat-o in articolul IP Scoring Beko HIZG64125SCR. Daca ar fi sa rezum plita Beko HIZG64125SAR se poate sintetiza in doua cuvinte, practica si eleganta.

Hota incorporabila decorativ piramidala cu design retro Beko CWB6410AR

Hota incorporabila Beko CWB6410AR vine sa completeze setul de incorporabile cu design rustic produs de Beko si se remarca printr-o capacitate de evacuare de 460 de metri cubi, capacitate ce o face recomandabila atat pentru bucatarii mari cat si pentru open space-uri de apartament as spune, deci nu extrem de generoase. Aceasta hota functioneaza pe evacuare, cu burlan cu diametrul de 120mm, dar se poate adapta si pentru recirculare, in situatia in care utilizatorul nu poate monta burlan. Mai multe informatii privind modul in care se face recircularea puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. In ceea ce priveste nivelul de zgomot cei 71 dB ne spun ca hota Beko CWB6410AR este putin cam zgomotoasa, insa putin peste medie. Filtrele de grasime sunt metalice si prin urmare lavabile. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile, puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila

In concluzie putem spune ca pachetul de incorporabile retro Beko pe culoarea negru antracit este unul din cele mai bune pachete pe aceasta gama cromatica si totodata beneficiaza de un foarte bun raport calitate pret, un pret orientativ al acestui pachet fiind in jurul a 3000-3500 de lei. Daca prindeti acest pachet la promotie, pretul se poate apropiat de 3000 de lei, un pret foarte bun pentru un pachet de electrocasnice retro, linie de design considerata exclusivista in piata de electrocasnice incorporabile.