17 ian. 2017

IP Scoring AEG L7FBE48S

AEG L7FBE48S - raport foarte bun calitate pret

Una din cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata, intr-un buget de 2200-2500 de lei este noul model din gama Lavamat 7000 lansata la inceptul anului 2017. Producatorul de electrocasnice premium AEG este o firma germana ce face parte din concernul suedez Electrolux. AEG este un producator german de electrocasnice, din punctul meu de vedere singurul brand capabil sa concureze MIELE, un alt producator german de electrocasnice, cel mai bun din lume in acest moment. Revenind la masina de spalat rufe AEG L7FBE48S consider ca acest model are un foarte bun raport calitate pret, un branding foarte bun, o calitate ridicata a spalarii, o masina de spalat rufe cu motor inverter si cu alte caracterisitici pe care le vom evalua in randurile de mai jos.

AEG L7FBE48S - masina de spalat cu motor inverter

Prezenta motorului inverter in cazul masinii de spalat rufe AEG L7FBE48S ofera garantia unei fiabilitati mari pentru acest subansamblu. Motorul inverter are ca principala caracteristica faptul ca lucrul mecanic se face prin camp electromagnetic, practic, fara uzura, un motiv in plus in care producatorul german de electrocasnice ofera 10 ani garantie pentru motor. Pentru restul componentelor garantia este cea comerciala de doi ani. Totodata motorul inverter inseamna si un nivel mai redus de zgomot, masina de spalat AEG L7FBE48S avand doar 51dB(A) pe perioada spalarii si 75dB(A) pe perioada centrifugarii.

Va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Masina de spalat AEG L7FBE48S are sistem de dozare al detergentului, astfel incat masina isi ia detergent atat cat are nevoie, astfel incat AEG L7FBE48S sa spele impecabil. Pe langa aceasta, masina de spalat rufe AEG L7FBE48S are un tratament special al suprafetei tamburului, suprafata care evita scamosarea tesaturilor. Un lucru foarte important pentru cei care investesc in haine, acest tratament va prelungi durata de viata a tesaturilor.

AEG L7FBE48S - capacitate de 8kg, viteze de centrifugare de 1400 rotatii pe minut

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S are o capacitate de 8kg, o capacitate ce permite utilizatorului posibilitatea de a spala inclusiv perne, paturi si pilote, chiar si cele de doua persoane. In situatia in care utilizatorul incarca mai putine rufe, masina de spalat rufe AEG L7FBE48S isi ajusteaza consumul de energie si apa, proportional cu incarcarea. Pentru cei interesati de consumul de energie, AEG L7FBE48S  este clasificat in clasa de eficienta energetica A+++, adica cu un cosum cu 30% mai mic fata de o masina de spalat clasificata in clasa A de eficienta energetica.  Cele 1400 de rotatii pe minut permit o stoarcere eficienta a bumbacului si totodata o solicitare mai mica pentru motor si sistemul de transmisie in situatia in care se opteaza pentru o viteza mai mica la stoarcere. Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S are sistem Aqua Stop, un sistem ce opreste automat masina de spalat rufe in cazul unor defectiuni sau scurgeri ale masinii de spalat.

In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul german de electrocasnice AEG este recunoscut pentru calitatea si durabilitatea produselor sale, acest producator fiind unul care pune foarte mare atentie pe detalii si finisaje. Nu veti gasi nimic intamplator in ceea ce inseamna proiectarea industriala a acestui brand si nu degeaba este un producator exclusivist, din punctul meu de vedere printre putinele branduri capabile sa concureze MIELE.

AEG L7FBE48S - program cu Aburi, igienizare si reimprospatarii a tesaturii

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S are o functie de ingienizare si reimprospatare cu aburi, sistem ce asigura un grad de sifonare foarte redus, mare parte din hainele casual nici nu mai au nevoie de calcare in general. Pe langa aceasta functie, masina de spalat rufe AEG L7FBE48S are program scurt, programe presetate pentru toate tipurile de tesaturi si programe asistate menite sa ofere o calitate superioara a calitatii spalariii si totodata un confort in programare pentru utilizator.
In concluzie masina de spalat rufe AEG L7FBE48S este una din cele mai bune masini de spalat rufe de pe piata de pana in 2500 de lei fiind una din cele mai bune alegeri, daca nu cea mai buna din punct de vedere al raportului calitate pret. Masina de spalat AEG L7FBE48S este un model fabricat in 2017 si face parte din gama Lavamat 7000. 

Masina de spalat AEG L7FBE48S are un sistem patentat de spalare care garanteaza o calitate superioara a spalarii, ceea ce inseamna ca fata de o masina de spalat din gama medie, acest model va performa mai bine. Cu o capacitate de 8kg si cu o viteza de 1400 de rotatii pentru minut masina de spalat rufe AEG L7FBE48S este o masina ireprosabila. Aveti mai jos evaluarea IP Scoring al acestui model, evaluare ce optine un punctaj aproare maxim la fiecare criteriu.

IP Scoring: AEG L7FBE48S         

Raport Calitate Pret                        ★★★★★
Optiuni programare                        ★★★★★
Eficienta spalare/centrifugare               ★★★
Capacitate                                         ★★★★☆
Fiabilitate                                   ★★
Calitatea spalarii                           ★★★★★
                                                                            
Total 28                           IncorporabilePremium

Masina de spalat rufe AEG L7FBE48S totalizeaza 28 dintr-un punctaj maxim de 30 de punte conform principalelor criterii de alegere ale masinii de spalat rufe stabilite de blogul Incorporabile Premium si este un model pe care blogul nostru il recomanda cu incredere cititorilor sai.

3 comments:

Georgy Tutuianu spunea...

De unde pot cumpara aceasta masina de spalat?

Admin spunea...

Altex sau Media Galaxy.

Admin spunea...

gasesti masini de spalat aeg peste tot in online