5 ian. 2017

IP Scoring: Gorenje Simplicity DTA6SY2B

Gorenje DTA6SY2B face parte din gamele ce urmaresc linia de design Simplicity, propusa de producatorul sloven de electrocasnice pentru cei interesati de utilarea bucatariei cu electrocasnice moderne, ergonomice si care sa puna in valoare, prin aspectul lor imaginea de ansamblu a bucatariei. Gorenje Simplicity DTA6SY2B este una din cele mai puternice hote incorporabile cheminee din gama producatorului sloven de electrocasnice si totodata una din cele mai puternice hote cu latimea de 60 cm de pe piata, aflate la un pret in jurul sau sub 1500 de lei, fapt care ne face sa consideram ca Gorenje Simplicity DTA6SY2B este caracterizata si de un foarte bun raport calitate pret. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila GORENJE.


Gorenje Simplicity DTA6SY2B-putere mare de absortie, recomandabila unui open space

Destul de rare la un pret de pana in 2000 de lei, hotele incorporabile capabile de a face fata cu succes unei bucatarii de dimensiuni mari sau open space, ce comunica cu living-ul, acestea sunt in general un subiect tratat superficial atat de utilizatori cat si de design-erii preocupati mai degraba de estetica decat de functionalitate, pana cand utilizatorul isi da seama ca are aburi sau impuritati in living. Gorenje Simplicity DTA6SY2BSY2B este o hota cu o putere mai mare de 600 de metri cubi pe ora, respectiv 618mc/h si poate fata cu succes unei astfel de solicitari. Gorenje Simplicity DTA6SY2B este printre putinele modele de 60 de cm, la un pret accesibil care sa aiba mai mult de 600 de metri cubi, cateva modele concurente mai pot fi gasite, daca ar fi sa dau un raspuns repede in gama producatorului Hotpoint.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.


Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila mixta GORENJE.

Gorenje Simplicity DTA6SY2B - design modern, filtre metalice lavabile


Hota incorporabila Gorenje Simplicity DTA6SY2B urmareste o linie ergonomica, minimalista, controlul facandu-se cu ajutorul unui singur buton, foarte usor si intuitiv. Filtrele sunt metalice, lavabile, iar daca sunt intretinute corespunzator, respectand indicatiile din manualul de utilizare, acestea ar trebui sa reziste cel putin cat durata estimata de viata a hotei. Evacuarea se face pe 150 de mm, insa se poate adapta cu ajutorul unei reductii la 120 mm, mai multe informatii in acest  articolul Criterii alegere hota incorporabila. Totodata pentru informatii privind montarea hotei, inaltimea fata de blat si alte lucruri conexe, va recomandam articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.


Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje.

Gorenje Simplicity DTA6SY2B - nivel de zgomot scazut, o hota fiabila


Hota Gorenje Simplicity DTA6SY2B are 61 de dB(A) pe cea mai puternica treapta de absortie si clasifica acest model in categoria hotelor silentioase, avand in vedere si capacitatea mare evacuare de peste 600 de metri cubi pe ora. Gorenje este un producator de electrocasnice incorporabile renumit pentru fiabilitatea produselor sale, motiv sa consideram ca si Gorenje Simplicity DTA6SY2B nu va face rabat de la aceasta caracteristica. In ceea ce privesc produsele complementare, pentru a se potrivi perfect este recomandabil ca Gorenje Simplicity DTA6SY2B sa fie asociata unui cuptor si unei plite din aceeasi gama, insa se poate asocia si cu alte linii de design, cum ar fi Ora Ito sau cele din liniile standard pe care le mai produce Gorenje. Aceasta hota se poate folosi atat pe evacuare cat si pe recirculare, atunci cand utilizatorul nu poate monta burlan, insa mai este nevoie de atasarea unui filtru de carbon, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.



In concluzie, hota incorporabila cheminee Gorenje Simplicity DTA6SY2B totalizeaza 22 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform criteriilor de evaluare ale blogului nostru si este una din cele mai bune alegeri din prisma raportului calitate pret pentru utilizatorii interesati de o hota cu latimea de 60 de cm, capabila sa faca fata unei bucatarii de dimensiuni mari sau open space.