5 ian. 2017

IP Scoring: Gorenje Simplicity G6SY2B

Plita incorporabila Gorenje G6SY2B face parte din gama de electrocasnice incorporabile premium Simplicity si este una din cele mai bune plite incorporabile pe email negru de pe piata si cu siguranta una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz din punct de vedere al raportului calitate pret. Vom evalua mai jos plita Gorenje Simplicity G6SY2B in functie de principalele criterii de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, criterii pe care le-am prezentat detaliat in articolul Cum aleg plita incorporabila pe gaz. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Gorenje Simplicity G6SY2B - email negru, gratare din fonta foarte bine finisate

Acum daca este sa vorbim sincer, exista foarte multe plite incorporabile pe culoarea neagra, emailate, insa scot in evidenta acest model, Gorenje Simplicity G6SY2B, intrucat beneficiaza de o calitate superioara a finisajelor. Fie ca vorbim de emailul aplicat electrostatic, foarte rezistent, greu amprentabil si usor de intretinut sau gratarele din fonta care sunt si ele foarte bine finisate, putin poroase, astfel incat sa fie usor de curatat sub jet de apa sau in masina de spalat vase, Gorenje Simplicity G6SY2B se remarca in acelasi timp printr-un foarte bun raport calitate pret, costul acestei model fiind in jurul a 900-1000 de lei, un pret foarte bun avand in vedere caracterisiticile sale.

Gorenje Simplicity G6SY2B - geometrie buna a arzatoarelor, geometrie foarte buna a gratarelor

Un alt atu al plitei incorporabile Gorenje Simplicity G6SY2B este dat de o geometrie si organizare per ansamblu buna a plitei incorporabile, de prezenta arzatorului WOK, un arzator ce are o putere calorica mai mare cam de 3 ori fata de un arzator normal, ceea ce inseamna pe de o parte ca acest arzator poate prepara mai repede alimentele si pe de alta parte faciliteaza prepararea specialitatilor asiatice, vietnameze, alimente ce au nevoie de un astfel de arzator. In ceea ce privesc gratarele, acestea sunt foarte bine fixate prin greutatea proprie, au o geometrie foarte buna, fiind "dese", facand din Gorenje Simplicity G6SY2B o plita pe care o recomandam si pentru gatit intensiv.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil GORENJE.

Gorenje Simplicity G6SY2B-design modern, simplist, o plita fiabila

Gorenje Simplicity G6SY2B urmareste un design modern, foarte ergonomic, aceste caracteristici fiind cele pe baza carora s-a construit si proiectat gama Gorenje Simplicity, mai multe produse din aceasta gama precum si modele complementare plitei Gorenje Simplicity G6SY2B, puteti gasi in sectiunea blogului Design Simplicity. Expertiza producatorului sloven de electrocasnice premium Gorenje precum si faptul ca Gorenje se remarca in piata prin calitatea produselor sale incorporabile si washing, ne face sa estimam o durata de viata mare pentru acest model. In gama Simplicity exista mai multe modele de cuptoare si hote incorporabile, accesibile ca pret, cat si modele premium high end, cu car Gorenje Simplicity G6SY2B se poate asocia cu succes, astfel incat sa puteti realiza un set complet de plita, cuptor hota, care sa se potriveasca.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila GORENJE.


In concluzie, plita incorporabila pe gaz Gorenje Simplicity G6SY2B totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform criteriilor blogului nostru si este printre primele modele pe care noi le-am recomanda pentru cei interesati de o plita incorporabila pe culoarea neagra, emailata.