26 ian. 2017

Whirlpool AKR 643 GY | IP Scoring

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY este una din cele mai vandute hote telescopice de pe piata din tara noastra. In primul rand o solutie pentru cei care-si doresc un set complet de electrocasnice incorporabile Whirlpool, aceasta hota are totodata un pret accesibil pentru o hota Whirlpool, pretul ei fiind in jurul a 500 de lei. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Avand in vedere putere de absortie dar si eleganta cu care a fost desenata aceasta hota, putem spune ca in cazul hotei Whirlpool AKR 643 GY putem vorbi de un raport calitate pret bun. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Whirlpool AKR 643 GY -capacitate de evacuare 320 mc/h, finisaj inox

In cazul hotei telescopice Whirlpool AKR 643 GY vorbim de o hota cu un singur motor, motor ce are o capacitate de evacuare de 320 de metri cubi pe ora. Evacuarea pe burlan se face pe diametru de 120 de mm, insa in situatia in care utilizatorul nu poate folosi burlan de evacuare, aceasta hota se poate adapta si pentru recirculare, insa veti mai pierde circa 30% din capacitatea de absortie. Avand in vedere ca hota Whirlpool AKR 643 GY nu este o hota foarte puternica, varianta pe recirculare ar fi recomandabila doar in cazul unei bucatarii de mici dimensiuni. Pentru mai multe detalii privind avantajele si dezavantajele functionarii pe recirculare, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Whirlpool AKR 643 GY - filtre de aluminiu metalice, lavabile, criterii alegere hota

In ceea ce priveste sistemul de fitrare, filtrele de grasime sunt lavabile si in situatia in care sunt intretinute conform instructiunilor din manualul de utilizare, acestea pot avea o durata de viata estimata cu cea a hotei. In situatia in care nu se foloseste burlan de evacuare, se va adauga un filtru de carbon, care se poate cumpara separat din orice service autorizat Whirlpool sau se poate merge pe un filtru universal, insa montarea sa ar fi improvizata de utilizator, o varianta pe care eu nu o recomand. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila

In ceea ce priveste fiabilitatea, hotele Whirlpool au o rata de service-are in media pietei de electrocasnice. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul american de electrocasnice are o gama foarte larga de cuptoare si plite incorporabile, care se pot asocia cu succes hotei telescopice Whirlpool AKR 643 GY pentru a alcatui un set complet de incorporabile Whirlpool. Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool. Vom evalua conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile, modelul Whirlpool AKR 643 GY:

   IP Scoring: Whirlpool AKR643GY    

Raport Calitate Pret                        ★★★
Putere absortie                                ★★☆☆
Design                                          ★★★★☆
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★☆☆
Produse complementare                   ★★★★★
                                                                            
Total 20                           IncorporabilePremium

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, cei 64 de dB(A) claseaza hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY in categoria hotelor cu un nivel de zgomot mediu. In concluzie, hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY este evaluata conform blogului nostru cu 20 de puncte dintr-un total de 30, tinand cont de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile. Whirlpool AKR 643 GY este solutia pentru cei interesati sa completeze un set de electrocasnice Whirlpool cu o hota accesibila ca pret si recomandabila unei bucatarii de dimensiuni medii, undeva pana in 8 metri partati. Va recomandam si articolul Cea mai buna plita incorporabila Whirlpool.
Whirlpool AKR 643 GY Rated 4.0/5 based on 2113 reviews

1 comments:

Cum montez hota Whirlpool? spunea...

Se poate monta la hota Whirlpool si burlan de 10 cm diametrul?