6 feb. 2017

Cea mai buna combina frigorifica incorporabila | Hotpoint BCB 8020 AA F C

Daca ar fi sa recomand cea mai buna combina frigorifica incorporabila la inceputul anului 2017 din punct de vedere al raportului calitate pret, cu siguranta Hotpoint BCB 8020 AA F C nu ar avea cum sa lipseasca din short list. Ceea ce o face deosebita este in primul rand volumul de 296 de litri, un volum foarte mare pentru o combina frigorifica incorporabila. De fapt la aceasta caracteristica apar in general cele mai multe nemultumiri ale celor interesati de o combina frigorifica incorporabila, Faptul ca volumul este mic. Din pricina faptului ca trebuie sa se incadreze intr-un patrat de 55 x55 cm, pentru a se putea incorpora intr-un corp vertical de mobilier, combina frigorifica are in general un volum limitat, mai ales la compartimentul frigider. 

Hotpoint BCB 8020 AA F C - o foarte buna distribuire a volumului

In ceea ce priveste combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C ceea ce este de apreciat este si faptul ca este bine proportionata, in sensul in care vorbim de 233 de litri la compartimentul frigider si de 63 de litri la congelator. In general in cazul combinelor, volumul de la frigider este de doua ori sau de doua ori si jumatate mai mare decat la congelator. In cazul combinei Hotpoint BCB 8020 AA F C acest raport este de patru ori mai mare. Practic combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C are un volum in media unor combine frigorifice standard. Va recomandam si articolul Criterii alegere combina frigorifica.

Hotpoint BCB 8020 AA F C- sistem de racire No Frost | compresor cu electrovalva

In ceea ce priveste sistemul de racire, in cazul combinei frigorifice Hotpoint BCB 8020 AA F C vorbim de fapt de un sistem hibrid, adica vorbim de un sistem de racire static la partea de frigider si dinamica, No Frost, la congelator, adica o instalatie optima, asa cum am mentionat in criteriile de alegere ale combinei frigorifice. Legat de compresor, vorbim de un compresor cu electrovalva, care, spre deosebire de un compresor fara electrovalva, permite utilizatorului sa-si seteze temperatura atat la frigider, cat si la congelator. Acest lucru este important deoarece in momentul in care nu aveti multe alimente la congelator, puteti seta la temperatura maxima superioara, respectiv - 16 grade Celsius, iar atunci combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C va consuma mai putin. Totodata exista si optiunea de congelare rapida, atunci cand puneti mai multe alimente in congelator si complementar sistemul de racire rapida la compartimentul frigider. Mai multe detalii privind diferentele privind sistemele de racire puteti citi in articolul Diferenta dintre dezghetare automata si No Frost la aparatele frigorifice.

Hotpoint BCB 8020 AA F C - raport bun calitate pret

Putem spune ca in cazul combinei frigorifice incorporabile Hotpoint BCB 8020 AA F C avem un raport bun calitate pret. Totusi pretul acestei combine variaza destul de mult, intre 2500 si 3000 de lei, in functie de unde o cumparati, online fiind in general mai ieftin, sau daca reusiti sa o prindeti intr-o campanie promotionala. In ceea ce priveste eficienta frigorifica, capacitatea de congelare care reflecta alaturi de clasa de climatizare performantele frigorifice, este una buna, cei 6kg/24h asigurandu-ne ca avem de-a face cu o instalatie frigorifica medie spre buna ca performante, mai ales ca vorbim si de o clasa buna de climatizare N-ST. Putem spune ca pentru acest volum de racire, instalatia frigorifica este bine proiectata. Am atasat in partea stanga schita de incorporare si montaj a combinei frigorifice. In ceea ce priveste compartimentarea, putem spune ca in cazul combinei frigorifice Hotpoint BCB 8020 AA F C este una buna, mai ales daca mentionam si existenta compartimentului de 0 grade Celsius, compartiment recomandabil pentru alimente perisabile, cum ar fi peste, mezeluri, peste.

IP Scoring: Hotpoint BCB 8020AA FC

Raport Calitate Pret                        ★★
Performante frigorifice                     ★★★☆
Volum                                           ★★★
Compartimentare                             ★★☆☆
Design                                          ★★★☆
Fiabilitate                                      ★★★☆
                                                                            
Total 24                           IncorporabilePremium

In concluzie recomandam combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 8020 AA F C se recomanda celor interesati de un aparat frigorific incorporabil, cu o instalatie frigorifica buna, care sa aiba congelatorul NO Frost si partea de frigider cu sistem de racire static, numita popular si dezghetare automata, Vorbim practic de o combina frigorifica din segmentul middle spre high end, ce se poate incorpora inclusiv intr-o bucatarie premium.

In ceea ce priveste fiabilitatea, putem spune ca vobim de o combina frigorifica in care producatorul are foarte mare incredere, avand in vedere ca pe foarte multe perioade din an, producatorul oferta o extragarantie care se poate oferi fara costuri suplimentare, cu conditia inregistrarii pe site-ul furnizorului din tara noastra extragarantie ce s-ar extinde pe 5 ani. Noi evaluam combina frigorifica No Frost Hotpoint BCB 8020 AA F C cu 24 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale combinei frigorifice stabilite de blogul Incorporabile Premium si care sunt detaliate in articolul Criterii alegere combina frigorifica.

2 comments:

Rares Bogdan spunea...

Consider ca 2500 de lei este un pret cam mare. Poti sa iti iei bosch cu banii astia.

Schimbare sens uși frigiser spunea...

Se pot monta ușile pe cealaltă parte?