13 mar. 2017

Bosch DWB067A50 - hota 60cm 680m3/h

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee Bosch DWB067A50 este una din cele mai puternice hote incorporabile cu latimea de 60 de cm din gama producatorului german de electrocasnice si totodata una din cele mai puternice hote de pe piata. Ceea ce recomanda aceasta hota, pe langa puterea mare de absortie este linia de design, foarte slim, ergonomica, dar si nivelul mai redus de zgomot. In ceea ce priveste raportul calitate pret, desi hota este una cu caracteristici bune, pretul este putin cam mare avand in vedere celelalte oferte de pe piata. Insa branding-ul se plateste si oricum pretul nu este chiar exagerat fata de o hota Electrolux spre exemplu cu aceleasi caracteristici.
Bosch DWB067A50

Bosch DWB067A50 - 680 m3/h | se poate adapta si pentru recirculare

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee Bosch DWB067A50 are o capacitate de 680 de metri cubi pe ora, capacitate de evacuare ce permite montarea acestei hote intr-o bucatarie de dimensiuni mari sau chiar open space. Hota Bosch DWB067A50 este proiectata pentru o evacuare pe burlan cu diametrul de 150mm, insa se poate adapta si la 120mm, cu ajutorul unei reductii ce se poate cumpara fie de la service-ul autorizat, de la magazine de bricolaj sau o puteti gasi intr-un kit complet de montaj, in care gasiti si burlanul de evacuare. In situatia extrema in care utilizatorul nu poate monta burlan de evacuare, va mai fi nevoie de un filtru de carbon, carbon ce joaca rolul filtrului de miros, filtru care este consumabil si destul de scump. In plus, hota isi poate pierde pana la 30 la suta din capacitatea de evacuare. Mai multe informatii privind montarea pe recirculare a hotei puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.
hota Bosch DWB067A50

Bosch DWB067A50 - filtre metalice de grasime | iluminare spot light

Sistemul de luminare este unul performant, avand la baza spot-light-uri, asa cum se intampla in cazul hotelor premium, in categoria carora putem incadra si hota decorativa Bosch DWB067A50. Aceasta hota este clasificata in clasa A de eficienta in ceea ce priveste calitatea luminarii, cea mai buna care exista in prezent. In ceea ce priveste sistemul de filtrare, acesta are la baza doua filtre de grasime metalice, lavabile. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hote incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila. Acum, in ceea ce priveste eficienta hotei, aceasta este influentata si de distanta la care se monteaza hota, in raport cu plita pe care o deserveste, mai multe informatii puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.
hota incorporabila Bosch DWB067A50

Bosch DWB067A50 - produse complementare | fiabilite | design

hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50In ceea ce priveste design-ul, nu incape indoiala faptul ca hota incorporabila Bosch DWB067A50  urmareste o linie moderna, ergonomica, aceasta hota fiind perfecta pentru o bucatarie ce urmareste aceasta linie de design, o bucatarie premium. Am centralizat cele mai semnificative linii de design ale electrocasnicelor incorporabile care sunt in trend in acest an in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. In ceea ce priveste fiabilitate, hota incorporabila decorativa cu design cheminee Bosch DWB067A50 se bucura de o durata estimata de viata mare, peste media majoritatii hotelor decorative, producatorul german de electrocasnice fiind renumit pentru calitatea si durabilitatea produselor sale, in special atunci cand vine vorba despre electrocasnice incorporabile. 
hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50 60 cm
In ceea ce privesc produsele complementare, Bosch are o gama larga de cuptoare si plite incorporabile cu care hota decorativa Bosch DWB067A50 se poate asocia astfel incat sa putem realiza un set complet de electrocasnice incorporabile care sa se potriveasca din punct de vedere estetic.

 IP Scoring: Bosch DWB067A50

Raport Calitate Pret                        ★★
Putere absortie                                ★★
Design                                          ★★★
Calitate filtre                                      ★★☆☆
Nivel zgomot                                ★★
Produse complementare                   ★★★★
                                                                            
Total 27                           IncorporabilePremium

hota incorporabila decorativa Bosch DWB067A50 60 cm inox
Am evaluat hota incorporabila decorativa din inox Bosch DWB067A50 in functie de principalele criterii de alegere ale hotei incorporabile, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cum aleg hota incorporabila, iar acest model a totalizat 27 dintr-un puntaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune hote incorporabile cu design cheminee, pe inox de pe piata. Pentru cei interesati de o hota mai mare, exista si modelul echivalent, cu latimea de 90 de cm, model pe care l-am prezentat in articolul Bosch DWB097A50 | Hota incorporabila decorativa 90 cm. In concluzie, hota incorporabila Bosch DWB067A50 se recomanda celor interesati de o hota performanta, puternica, premium, pe care sa o utilizeze ntr-o bucatarie de mari dimensiuni, inclusiv in bucatarii open space, bucatarii ce comunica cu living-ul.

1 comments:

Emilian Stoica spunea...

De unde pot cumpara un filtru de grasime pentru o hota Bosch mai veche?