23 mar. 2017

Cea mai buna HOTA raport calitate pret | TOP 10 in 2017

Cea mai buna HOTA incorporabila raport calitate pret

Am mai realizat topuri cu cea mai buna hota incorporabila, insa sfarsitul anului 2016 a insemnat o diversificare a gamelor principalelor producatori de electrocasnice incorporabile, fiind prin urmare necesar un update privind acest top. Aceste noi game au insemnat si o schimbare a principalelor linii de design care vor fi prezente in anul 2017, linii de design pe care le-am centralizat in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Vom centraliza astfel cea mai buna hota incorporabila care poate fi achizitionata in urmatoarele praguri de buget:

Cea mai buna hota incorporabila pana in 500 de lei Hansa OKP631TH

CEA MAI BUNA HOTA INCORPORABILA HANSA
Aceasta hota face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile ale producatorului polonez de electrocasnice si reprezinta pe scurt un foarte bun compromis in ceea ce priveste calitatea si pretul, intr-un buget de 500 de lei acest model, Hansa OKP631TH oferind utilizatorului o capacitate de evacuare de 550 de metri cubi pe ora. Vorbim in cazul hotei incorporabile Hansa OKP631TH  de un sistem de filtrare ce are la baza fitre metalice de aluminiu, filtre care sunt lavabile si luminare cu becuri spot light, un tip de luminare foarte rar intalnit in acest segment de pret. Totodata vorbim de o hota silentioasa, daca este sa punem in paralel capacitatea de evacuare care este una medie spre mare. Va recomand Cea mai buna hota incorporabila Hansa.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 600 de lei Hansa OKP631GH


Nu este de mirare faptul ca Hansa domina segmentul entry si middle level atunci cand vorbim de hote care sa beneficieze de un foarte bun raport calitate pret. Practic producatorul polonez propune solutii de evacuare a aburului si mirosului pentru bucatarii medii spre mari, cam de pana in 15 metri patrati, la un pret ce variaza intre 100 si 150 de euro, un pret extraordinar pentru o hota cu o capacitate de evacuare de 550 de metri cubi. Practic Hansa foloseste acelasi motor cu turbina dubla pentru majoritatea modelelor sale, diferenta dintre modelul mai sus prezentat si hota Hansa OKP631GH fiind doar de design. Ambele modele au evacuare pe burlan de 150 de mm, dar care se poate adapta fara probileme si pentru burlan de 1200 de mm. In situatia extrema in care nu se poate monta burlan, ambele modele de hota se pot adapta si pentru recirculare, pentru folosirea hotelor fara burlan, mai multe in acest sens am detaliat in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantanje si dezavantaje.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 800 de lei Whirlpool AKR 036 G BL

cea mai buna hota whirlpoolHota incorporabila Whirlpool AKR 036 G BL este una din putinele modele de hote decorative oblice ce pot fi gasite intr-un buget de pana in 200 de euro. Vorbim de o hota cu o capacitate mai mica de absortie comparativ cu primele doua mai sus mentionate, cei 400 de metri cubi fiind recomandabili unei bucatarii de pana in 10 metri patrati, in cazul in care vorbim de o bucatarie cu inaltime de 2,5 metri astfel incat hota Whirlpool AKR 036 G BL sa fie una eficienta. Principalul atu al hotei incorporabile decorativ oblice Whirlpool AKR 036 G BL este dat de design, de partea estetica, acest model fiind ideala pentru o bucatarie de dimensiuni medii, cu design modern, bucatarie ce va castiga la capitolul estetica prin utilarea cu acest model.
 Electrolux EFB60460OX Deja in acest buget de apropiem de segmentul de piata middle spre high end. O hota cu design cheminee, deci prin urmare vorbim de o hota moderna, slim si ergonomica, o linie de design care recomanda hota incorporabila Electrolux EFB60460OX pentru utilarea unei bucatarii moderne, premium. Hota incorporabila Electrolux EFB60460OX are o capacitate de evacuare de 600 de metri cubi pe ora, capacitate de evacuare ce recomanda aceasta hota pentru bucatarii de dimensiuni medii si mari. Electrolux EFB60460OX are evacuare tot pe 150 de mm si se poate adapta si acest model pentru recirculare, in situatia in care utilizatorul nu are posibilitatea de a monta burlan de evacuare. Nivel scazut de zgomot, inox de foarte buna calitate, bine polisat si prin urmare mai greu amprentabil, toate acestea intr-un buget de 1200 de lei. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 1300 de lei Gorenje Simplicity DTA6SY2B

Hota incorporabila decorativa cu design cheminee Gorenje Simplicity DTA6SY2B face parte din linia Simplicity, o linie de electrocasnice incorporabile premium, linie propusa de producatorul sloven de electrocasnice. Gorenje Simplicity DTA6SY2B are o capacitate de evacuare de 618 metri cubi pe ora, capacitate de evacuare ce o recomanda folosirii pentru o bucatarie mare. La fel ca modelele anterior enumerate, hota Gorenje Simplicity DTA6SY2B are filtre metalice, lavabile, ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va mai fi nevoit sa dea bani pe consumabile. Cu un sistem de ilumanare ce are la baza spot-light-uri, aceasta hota se poate integra intr-o bucatarie moderna, simplista, asa cum ne sugereaza si linia de design din care Gorenje Simplicity DTA6SY2B face parte.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 1500 de lei Electrolux EFB60566DX

<strong>cea mai buna hota incorporabila electrolux</strong>Hota incorporabila decorativa cu design cheminee Electrolux EFB60566DX este urmatoarea recomandare tinand cont de pragurile de pret, o hota ce are caracteristici asemanatoare cu modelul de hota incorporabila Electrolux, cea mai sus mentionata, diferenta semnificativa fiind data de capacitatea de evacuare, care in cazul hotei Electrolux EFB60566DX este cu 85 de metri cubi mai mare. Poate ca aceasta diferenta de putere pare a insemna putin, insa cu cat ne apropiem de capacitati de evacuare de 700 de metri cubi, in aceasta situatie vorbim de 685 de metri cubi, performantele se apropie de maxim si hotele devin prin urmare mai scumpe. Acum, intre cele doua modele, diferenta de pret este de 15 la suta, oarecum direct proportional cu diferenta de capacitate de evacuare, de la 600 de metri cubi pe ora, la 685 de metri cubi pe ora. In afara de aceasta diferenta, punctam totodata faptul ca Electrolux EFB60566DX are in plus si un sistem de protectie a filtrelor de grasime, sistem de protectie ce va mari durata de viata a sistemului de filtrare.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 1800 de lei Bosch DWB097A50

<strong>cea-mai-buna-hota-incorporabila</strong>Producatorul german de electrocasnice incorporabile premium nu avea cum sa lipseasca din topul celor mai bune hote incorporabile, insa, asa cum ne-am obisnuit, acesta se pozitioneaza in special in zona middle si high end, alaturi de unul din principalii sai competitori pe aceasta nisa, respectiv producatorul suedez de electrocasnice Electrolux, producator care apare deja cu doua modele in topul nostru, top care este valabil la inceputul anului 2017. Principalele caracteristici ce recomanda hota incorporabila cu design slim cheminee, Bosch DWB097A50 sunt date pe de o parte de capacitatea mare de evacuare, respectiv 730 de metri cubi pe ora, de design-ul foarte modern, as spune premium, daca ma uit atent la detalii, dar si de un nivel scazut de zgomot. Este practic o hota incorporabila ireprosabila pentru cei interesati de o hota cu latimea de 90 de cm, care sa fie in acelasi timp puternica, sa apartina unui branding bun, renumit si totodata sa aiba si un bun raport pret calitate.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 3000 de lei Whirlpool AKR 550 IM

<strong>cea-mai-buna-hota-decorativa-whirlpool</strong>Hota incorporabila decorativ oblica Whirlpool AKR 550 IM este unul din modele de hote ce combina cu succes atentia pentru un design modern, premium, ergonomic, un design ce faciliteaza pe de o parte utilizarea atat a hotei cat si a plitei pe care o deserveste si pe de alta parte are si o putere de absortie medie spre mare, cei 660 de metri cubi pe ora recomandand Whirlpool AKR 550 IM pentru utilizarea intr-o bucatarie de dimensiuni mari, fie ea si open space. Cu siguranta prezenta unei astfel de hote va oferi imaginii de ansamblu a bucatariei dumneavoastra un aer premium, modern, high tech. Vorbim asadar de un model ce imbina perfect performantele tehnice cu impresia artistica.

Cea mai buna hota incorporabila pana in 4000 de lei Bosch DWB098J50

<strong>cea-mai-buna-hota</strong>Vorbim de una din cele mai puternice hote incorporabile din lume. Bosch DWB098J50 are o capacitate de evacuare de 830 de metri cubi pe ora si se recomanda din start bucatariilor premium, cu deshideri mari, open space-uri de dimensiuni mari, in care este nevoie de o capacitate mare de evacuare si totodata de o hota care sa arate exceptional. Si aceasta hota, la fel ca in cazul celor mai sus mentionate, se poate adapta atat pe evacuare pe burlan, evacuare pe burlan de 150 de mm, cat si pe recirculare, in situatia in care utilizatorul nu poate folosi burlan.

5 comments:

Andreea Canis spunea...

Eu am o hota incorporabila BOSCH, care este telescopica si sunt foarte multumita de el.

Emila Parvan spunea...

Ce inseamna functie booster la hote?

Recomandare hota telescopica spunea...

ne puteti recomanda si o hota telescopica care sa fie foarte buna?

Anonim spunea...

care este cea mai buna hota incorporabila bosch din gama de anul acesta?

Anonim spunea...

Care este cea mai buna hota telescopica?