26 mar. 2017

Hansa OKP931TH 550 de metri cubi | 90cm

Una din cele mai bune hote incorporabile decorative cu design cheminee care sa aiba 90 de cm este modelul producatorului polonez de electrocasnice, Hansa OKP931TH. Hota incorporabila Hansa OKP931TH are un pret in jurul a 600 de lei, un pret extraordinar pentru o capacitate de evacuare de aproape 550 de metri cubi, mai exact 548 de metri cubi pe ora, o capacitate ce recomanda acest model atat pentru bucatarii de mari dimensiuni, cat si pentru bucatarii open space. Acum ,eficienta hotei este bineinteles influentata si de distanta la care aceasta se monteaza in raport cu plita pe care o deserveste, distanta recomandabila fiind intre 55 si 75 de cm, in functie de inaltimea utilizatorilor. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul La ce distanta se monteaza hota incorporabila.
hota incorporabila Hansa OKP931TH

Hansa OKP931TH - evacuare pe 150mm, se poate adapta si pentru 120mm

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP931TH are proiectata evacuarea pentru un diametru de 150 de mm, evacuare ce se poate adapta si pentru burlan de 120mm, cu mentiunea ca este nevoie de o reductie de la 150 la 120mm. Aceasta reductie se poate cumpara fie de la service, fie de la magazinele de bricolaj sau puteti cumpara un kit complet care sa includa inclusiv burlanul de evacuare sita de exterior si paletele batante ce opresc intrarea aerului rece de la exterior la interior. Acest kit costa in jurul a 150 de lei. Va recomand si articolul in care am centralizat cele mai bune hote incorporabile din punct de vedere al raportului pret calitate care se pot achizitiona in acest an in articolul Cea mai buna hota incorporabila - TOP 10 in functie de pret.

Hansa OKP931TH - se poate adapta si pentru recirculare

In situatia extrema in care utilizatorul nu poate monta burlan de evacure, hota incorporabila Hansa OKP931TH se poate adapta si pentru recirculare, cu mentiunea ca mai trebuie atasat si un filtru de miros, filtru de carbon, care poate fie fie granular, un filtru ce se cumpara de la service-ul autorizat si care o durata mult mai mare de utilizare, respectiv circa 6 luni, ori varianta unui filtru universal, care se decupeaza si se monteaza artizanal, o varianta mai ieftina si cu o perioada mai scurta de utilizare. Pentru informatii complete privind utilizarea fara burlan a hotei, va recomand articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Hansa OKP931TH - filtre metalice lavabile, design modern

Hota incorporabila Hansa OKP931TH este o hota decorativa cu design cheminee, unul slim, design ce are ca principala caracteristica ergonomia, fapt ce recomanda folosirea hotei Hansa OKP931TH intr-o bucatarie cu un design modern, Hota incorporabila Hansa OKP931TH este realizata dintr-un inox de buna calitate, bine polisat si relativ greu amprentabil. Panoul de comanda este unul mecanic, pozitionat frontal. In ceea ce priveste sistemul de luminare, hota incorporabila Hansa OKP931TH foloseste doua spot light-uri, sistem de luminare folosit cu precadere in cazul hotelor premium. Sistemul de filtrare a grasime se bazeaza pe trei filtre metalice, care sunt lavabile. In ceea ce privesc produsele complementare, producatorul polonez de electrocasnice are o gama larga de cuptoare si una medie de plite cu care hota incorporabila Hansa OKP931TH se poate asocia astfel incat sa se poata realiza un set complet plita, cuptor hota, care sa se potriveasca si din punct de vedere estetic. Va recomand si articolele Cea mai buna plita incorporabila HANSA si Cel mai bun cuptor incorporabil HANSA.

In concluzie hota incorporabila cu design modern ce urmareste o linie cheminee se recomanda celor interesati de o hota cu latimea de 90 de cm, care sa aiba o capacitate mai mare de 500 de metri cubi si in acelasi timp sa fie accesibila si sa aiba prin urmare si un foarte bun raport calitate pret. Va recomand si articolul Pareri despre electrocasnicele HANSA.

4 comments:

Gaby (Flanco) spunea...

Da, cu siguranta este una din cele mai bune hote incorporabile cu latimea de 90 cm de pe piata.

Gaby Valciu spunea...

cam care considerati ca este cel mai ieftin magazin de la care as putea cumpara aceasta hota? Am gasit online la pretul de 500 de lei, dar nu am incredere in magazinele online astea mai no name. Ce ma sfatuiti?

Christian spunea...

Care este diametrul minim pe care l-as putea avea la burlan pentru aceasta hota?

Dragomir spunea...

Mai este interesant si modelul de hota cu latimea de 90 de cm de la Samsung...are aproape 900 de metri cubi pe ora si costa cam 800 de lei.