15 mar. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux pana in 3000 de lei | Electrolux EOC6631AOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOC6631AOX este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile din gama producatorului american si cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata in acest moment. Un cuptor incorporabil electric multifunctional care are si functii de gatire cu aburi. Practic vorbim de un cuptor complet, ce poate oferi utilizatorului maximum in ceea ce priveste optiunile de gatire. Cuptorul incorporabil electric Electrolux EOC6631AOX este un cuptor electric multifunctional, adica exista un sistem de convectie in interiorul cuptorului, ceea ce inseamna ca temperatura poate fi distribuita uniform. 
CUPTOR INCORPORABIL Electrolux EOC6631AOX
INTERIOR Electrolux EOC6631AOXAcest sistem de convectie este de multe ori confundat cu ventilatorul care este amplasat deasupra grilului, tocmai pentru a ventila zona in grill-ului, astfel incat cuptorul Electrolux EOC6631AOX sa poata fi amplasat inclusiv intr-un corp vertical de mobilier. Cuptorul Electrolux EOC6631AOX are atat convector si este prin urmare un cuptor electric multifunctional, dar si sistem tangential de ventilatie. Am realizat si un top al celor mai bune cuptoare incorporabile in functie de pret in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 10 in functie de pret.

Electrolux EOC6631AOX - cuptor cu piroliza | 72 de litri

Cuptorul incorporabil Electrolux EOC6631AOX are un volum de 72 de litri, volum ce clasifica acest cuptor in categoria cuptoarelor incorporabile de volume mari. Cuptorul incorporabil Electrolux EOC6631AOX are sistem de autocuratare pirolitica adica cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata. Piroliza are proprietatea de a arde absolut toate grasimile si impuritatile la temperaturi de peste 400 de grade Celsius. Mai multe informatii privind diferentele dintre sistemele de autocuratare, precum si avantajele si dezavantajele acestora puteti gasi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. Cele noua functii asigura utilizatorului posibilitatea de a gati mare parte din retetele si alimentele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric incorporabil multifunctional. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil,
Electrolux EOC6631AOX

Electrolux EOC6631AOX - produse complementare | design modern

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Electrolux EOC6631AOX are un design modern, linie de design sustinuta de display-ul cu timmerul electronic, timmer care opreste automat cuptorul in momentul in care se termina programarea, dar si de butoanele push in, un detaliu ce ne duce la ideea de ergonomie. Am centralizat principalele linii de design care se gasesc pe piata electrocasnicelor incorporabile, in acest an, in articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.  

CUM MONTEZ Electrolux EOC6631AOXIn ceea ce privesc produsele complementare, producatorul suedez de electrocasnice are o gama larga de plite si una medie, din punct de vedere numeric, de hote incorporabile cu design modern cu care cuptorul incorporabil Electrolux EOC6631AOX se poate asocia, astfel incat sa se poata alcatui un set complet de electrocasnice incorporabile care sa se potriveasca si din punct de vedere estetic. Va recomandam in acest sens si articolul Cea mai buna plita incorporabila Electrolux.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Electrolux. In ceea ce priveste fiabilitatea, producatorul suedez de electrocasnice este unul din cei mai renumiti producatori de electrocasnice atunci cand vine vorba de calitatea si durabilitatea produselor sale. Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Electrolux.

 IP Scoring: Electrolux EOC6631AOX

Raport Calitate Pret                        ★★★
Optiuni utilizare                              ★★
Eficienta autocuratare                           
Design                                               ★★★
Fiabilitate                                   ★★
Produse complementare                  ★★★★☆
                                                                            
Total 26                           IncorporabilePremium

Am evaluat cuptorul incorporabil Electrolux EOC6631AOX conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil stabilite de blogul Incorporabile Premium si acest model totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, acest model fiind unul din cele mai bune cuptoare incorporabile de pe piata in acest moment. Functiile de gatire cu aburi sunt si ele foarte utile avand in vedere faptul ca aceste functii pastreasa semnificativ mai bine proprietatile nutritive ale alimentelor gatite, fiind eficiente atat in prepararea vegetabilelor cat si a carnii. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Blogul nostru recomanda cuptorul incorporabil electric multifunctional care are si programe de gatire cu aburi Electrolux EOC6631AOX ca unul din cele mai bune cuptoare incorporabile care exista in acest moment pe piata de electrocansice incorporabile, mai ales daca ne raportam la pretul de 3000 de lei, un pret mediu spre mic pentru un cuptor cu piroliza care sa aiba si programe cu aburi, programele cu aburi fiind caracteristice cuptoarelor incorporabile premium, varf de gama, cuptoare incorporabile al caror pret incep din jurul pretului de 1000 de euro.

4 comments:

Rotaru spunea...

la banii astia as opta pentru un cuptor incorporabil Siemens sau AEG.

Claudiu Parvu spunea...

Daca nu vreau sa folosesc gatirea cu aburi, mai este nevoie sa umplu recipientul de apa?

Admin- despre gatirea cu aburi la cuptor spunea...

Daa, evident. Gatirea cu aburi reprezinta doar o optiune de gatire.

Admin - comparatie pret AEG SIEMENS spunea...

Un cuptor Siemens cu gatire cu aburi costa in jur de 10000 de lei, iar AEG in jurl de 5000 de lei.