24 sept. 2017

Cea mai buna masina de spalat incorporabila de la Electrolux

Una din cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile nu numai din gama Electrolux, ci si de pe piata daca este sa pun in balanta caracteristicile tehnice, branding-ul si pretul, Electrolux EWX147410W este una din putinele modele incorporabile cu 1400 de rotatii pe minut si cu o capacitate de 7 kg. Pe langa aceste caracteristici, sa le spunem principale, as mai puncta pe de o parte existenta motorului inverter, iar pe de alta parte faptul ca vorbim de o masina de spalat rufe cu uscator. Din pacate, inca nu s-a ajuns la un model de masina de spalat cu uscator, care sa usuce o cantitate egala cu cea pe care o spala, asa ca deocamdata, cele 4 kg capacitate de uscare pe care le ofera Electrolux EWX147410W sunt cam maximum posibil pentru o masina de spalat rufe total incorporabila, care sa aiba o capacitate de incarcare de 7kg. Va recomand totodata si articolul Pareri despre Electrolux.


Electrolux EWX147410W - tratament special al tamburului

Suprafata tamburului este special tratata, astfel incat sa nu scamoseze tesaturile. Rufele se scamoseaza cel mai des in interiorul masinii de spalat rufe, in special pe perioada de centrifugare (stoarcere). Un alt atu este dat de existenta motorului inverter, motor inverter care are o garantie de 10 ani, in primul rand datorita fiabilitatii date de principiul de functionare. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat rufe, va recomand articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Electrolux EWX147410W - dimensiuni speciale de incorporare

Masinile de spalat rufe incorporabile sunt speciale pentru faptul ca au dimensiuni diferite fata de o masina de spalat rufe standard. Un alt argment pentru care recomand o masina de spalat rufe total incorporabila in detrimentul unei masini de spalat care care sa fie incorporata artizanal, este data de faptul ca sertarul de detergent este proiectat special mai lung, astfel incat sa depaseasca limita blatului.

7 comments:

Adriana D spunea...

Nu zic ca nu este buna, insa sa dai 3000 de lei pentru o masina de spalat rufe, pare putin cam mult...imi puteti recomanda o masina de spalat rufe incorporabila pana in 1500-1600 de lei? Multumesc, Adriana

Anonim spunea...

Care este cea mai ieftina mașina de spălat rufe incorporabila?

Anonim spunea...

În jurul la 1400_1600 de lei

Anonim spunea...

Care este adâncimea acestei mașini de spălat rufe incorporabile?

Alex S spunea...

As putea monta mașina de rufe incorporabila în bucătărie?

Comparație mașina de spălat Electrolux hotpoint bună ariston spunea...

Am o mașină de spălat rufe total incorporabila de la hotpoint care are și uscător, a costa 1800 de lei, în spala foarte bine și cred ca este o afacere mai buna decât mașina de spălat rufe total incorporabilepremium.blogspot.ro de la Electrolux

Anticalcar la mașină de spălat rufe spunea...

Cu ce pot curata mașina de spălat rufe, ca să scap de calcar?