12 sept. 2017

Hota retro Hansa - Hansa OKC611RH

A venit in sfarsit vremea in care producatorul polonez de electrocasnice Hansa sa abordeze cu mai mare atentie segmentul de electrocasnice incorporabile cu design retro. Desi in anii anteriori, Hansa propunea cuptoare si plite incorporabile, nu avea niciodata o solutie pentru o hota incorporabila retro. Insa gama din 2017, lansata la jumatatea anului a venit cu o noutate in acest sens, hota incorporabila Hansa OKC611RH reprezentand solutia optima pentru a completa setul de incorporabile retro pe culoarea cream avena. 

Insertiile de lemn vin si ele sa sublinieze caracterul rustic si cu siguranta imaginea hotei incorporabile Hansa OKC611RH va lua toate privirile, cu atat mai mult cu cat bucataria este mai generoasa sau este open space, comunicand cu linving-ul. Va recomandam si articolul in care am prezentat principalele linii de design ale electrocasnicelor incorporabile din acest an - Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Hansa OKC611RH - hota retro, design rustic, raport bun pret calitate

Cam aceste trei caracteristici sunt principalele atuuri ale hotei incorporabile Hansa OKC611RH. Nu numai ca urmareste un design rustic, insa pot spune ca hota incorporabila Hansa OKC611RH este una din cele mai elegant desenate hote retro de pe piata la un pret acceptabil. Pretul hotei Hansa OKC611RH variaza intre 700 si 900 de lei, pretul corect, pe care consider ca-l puteti gasi daca asteptati o campanie promotionala ar fi in jurul a 750 de lei. Pot spune ca aceasta hota are un bun raport pret calitate, desi capacitatea de evacuare nu este extraordinara, insa putem vorbi totusi de o capacitate medie de evacuare, cu cei 366 de metri cubi pe ora. Va recomand si articolul in care am sintetizat principalele lucruri de care trebuie sa tineti cont in alegerea hotei incorporabile, in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Hansa OKC611RH - recomandabila pentru bucatarii de dimensiuni medii

Eu va recomand hota retro incorporabila Hansa OKC611RH daca doriti sa utilati o bucatarie de dimensiuni medii, chiar si open space-uri cu un volum de circa 30-35 de metri cubi. Evacuarea se face pe burlan cu diametrul de 120 de milimetri. In cazul in care utilizatorul nu poate monta burlan, hota incorporabila Hansa OKC611RH se poate adapta si pentru recirculare, insa va mai fi nevoie de un sistem de filtrare suplimentar, un filtru de miros, gasit in comert sub denumirea de filtru de carbon. Acesta se poate gasi, fie universal, in aceasta situatie fiind nevoie de un montaj artizanal de catre utilizator, fie unul realizat special pentru hotele Hansa, filtru de carbon care se poate cumpara doar de la service-urile autorizate Hansa. Mai multe detalii privind folosirea hotei fara burlan de evacuare puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Hota incorporabila Hansa OKC611RH - produse complementare, nivel scazut de zgomot

Cei 55 de decibeli pe cea mai puternica treapta de viteza clasifica hota incorporabila in categoria hotelor foarte silentioase. Un motiv in plus pentru care consider in acest moment Hansa OKC611RH drept una din cele mai bune hote incorporabile retro de pe piata europeana. In ceea ce priveste sistemul de filtrare, hota incorporabila Hansa OKC611RH are filtre metalice, care sunt lavabile si prin urmare nu va mai fi nevoie de costuri suplimentare de mentenanta. Hota incorporabila Hansa OKC611RH se poate asocia cu succes plitei incorporabile retro Hansa BHGY62039 si cuptorului incorporabil Hansa BOEW68120090.

In concluzie hota incorporabila cu design piramidal rustic, Hansa OKC611RH este una din cele mai bune hote incorporabile retro de pe piata din punct de vedere al raportului pret calitate si completeaza setul de incorporabile retro al producatorului polonez de electrocasnice, acest set fiind unul din cele mai accesibile si totodata unul din cele mai bune daca este sa punem in balanta caracteristicile tehnice si costul acestora. Va recomandam totodata si articolul Pareri despre Hansa.

4 comments:

Anonim spunea...

cate motoare are hota?

Admin- numar motoare hota Hansa spunea...

Hota Hansa OKC611RH are un motor cu turbina cu sistem paletar orientat vertical, o varianta semnificativ mai buna decat o hota clasica cu unul sau doua motoare.

Alexandra Chitic spunea...

Cu ce cuptor și plita incorporabila se poate potrivi aceasta hota?

Marius Gina spunea...

Exista o hota incorporabila... Tot de la Hansa care sa aibă lățimea mai mare... Cum ar fi 90 sau 120 de centimetri si care sa fie tot rustica sau retro?