Breaking

Post Top Ad

Your Ad Spot

10 sept. 2017

Chiuveta rotunda cu o cuva Franke si baterie Franke Bahia

Cel mai vandut pachet de chiuveta si baterie din gama producatorului italian de sanitare Franke, unul din cei mai renumiti in domeniu. In general se gaseste la pachet - chiuveta tectonite Franke SINGLE 1 + Baterie Bahia, Cartus ceramic. Vorbim de o chiuveta pe culoarea avena, o culoare din ce in ce mai cautata si preferata de utilizatori. Cel mai important lucru in alegerea chiuvetei este tipul de material, rezistenta acestuia la uzura mecanica, dar si cromatica, astfel incat pachetul de chiuveta si baterie sa se integreze perfect in contextul noii bucatarii. Tocmai de aceea gasiti mai jos definitia tectonitului:
chiuveta-tectonite Franke-SINGLE 1-Baterie-franke-Bahia


Ce este Tectonitul? Ce inseamna chiuveta tectonite?


Două materiale combinate într-o unealtă (matriță) și comprimate folosind presiune și temperatură ridicată. Tectonitul sau tectonite inseamna acelasi lucru, primul fiind termenul folosit in limba romana, al doilea fiind traducerea din limba engleza. Practic in descrierea produsului apare chiuveta tectonite, deci folosesc termenul in engleza. 

  • SMC (compoziția de formare a foilor) este un nume generic pentru o familie de rășini armate din fibră de sticlă (poliester). Se numește înveliș de acoperire deoarece este aplicat matriței înainte de turnare. Pulberea de poliester se va reticula cu poliesterul în SMC. 
  • PiMC va determina aspectul produsului final, precum și proprietățile sale cum ar fi rezistența chimică, rezistența la pete, etc.

Franke SINGLE 1 + Baterie Bahia - culoare cream avena

Ultimii ani ne-au demonstrat o tendinta a pietei in evitarea inoxului, principalele dezavantaje al acestuia fiind pe de o parte faptul ca se curata greu si lasa mereu urme si pe de alta parte din punct de vedere cromatic, dar si pentru ca este considerat o culoare rece. Pachetul contine ventil de 3 jumatate cu prea plin pentru cuva si clemele de fixare. Va recomandam totodata si articolul in care am prezentat principalele linii de design in trend din acest an, in articolul Linii de design electrocasnice in 2017.

Franke SINGLE 1 + Baterie Bahia - review-uri pozitive din partea utilizatorilor

Fiind unul din cele mai vandute pachete, chiuveta tectonite Franke SINGLE 1 + Baterie Franke Bahia are in mare parte review-uri pozitive din partea utilizatorilor, un motiv in plus pentru care Incorporabile Premium recomanda acest pachet. Un alt motiv ar fi dat de pret, detaliu despre care vom vorbi putin mai jos. Va recomandam totodata si sectiunea blogului in care am evaluat mai multe pachete de chiuvete si baterii, respectiv Incorporabile Premium - Sanitare.


 Franke SINGLE 1 + Baterie Bahia - avantajele unei chiuveta fara picurator

Principalul motiv pentru care se fac chiuvetele fara picurator este dat de ergonomie si pentru a economisi spatiu. Recomandata in primul rand bucatariilor cu lungimi reduse ale blaturilor in general de pana in 3 metri. Practic utilizatorul economiseste in general 20 de cm. Un alt motiv ar fi dat de partea estetica, o astfel de chiuveta rotunda fiind un plus la acest capitol. Totodata, forma cilindrica a cuvei este si una practica, cu conditia ca bratul bateriei sa aiba o inaltime si un unghi optim, astfel incat sa permita utilizatorului sa spele fara probleme si vase sau lucruri mai voluminoase, cum ar fi spre exemplu tava cuptorului. In acest sens, bateria Franke Bahia este optim proiectata si permite utilizatorului o autonomie si flexibilitate mare sub ea.


 Franke SINGLE 1 + Baterie Franke Bahia - raport pret calitate

Daca este sa punem in balanta propietatile materialului din care este realizata chiuveta, rezistenta mare la uzura mecanica, dar si faptul ca vorbim de o baterie Franke, consider ca un pret in jurul a 600 sau 650 de lei este unul corect si foarte bun pentru acest pachet. Totusi pretul pentru chiuveta tectonite Franke SINGLE 1 + Baterie Franke Bahia variaza in general pe piata la preturi intre 550 si 800 de lei, 800 de lei fiind pretul recomandat de distribuitor. Recomandarea mea este sa cautati cel mai bun pret si sa asteptati o campanie promotionala pentru a cumpara acest pachet la un prec cat mai mic, avand in vedere ca in general acest pachet face destul de des obiectul promotiilor, fiind unul din cele mai cautate pachete de chiuveta si baterie pe culoarea cream avena, de pe piata din tara noastra. 

In concluzie, consider pachetul format din chiuveta tectonite Franke SINGLE 1 + Baterie Franke Bahia unul din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de utilarea unei bucatarii cu design modern sau retro, care sa aiba electrocasnice si sanitare pe culoarea cream avena, pentru raportul bun calitate pret, branding-ul Franke si tot ce inseamna acest lucru - calitate, fiabilitate, dar si pentru atentia deosebita la detalii si finisaje.

7 comentarii:

Clara spunea...

Am cumparat aceasta chiuveta si baterie de la emag. Sunt foarte multumita de ele. Se intretin usor si nu se zgarie. Ma bucur ca am scapat de inox

Amalia Stere spunea...

Am cumpărat pachetul acesta. Exista o mica diferența de nuanță între baterie și Chiuveta. Probabil pentru ca sunt realizate din materiale diferite. În rest arata foarte bine și este de calitate.

Marcel Tomescu spunea...

Exista aceasta hota și pe culoarea neagra?

ADmin spunea...

Despre ce hota vorbim?... Dacă va referiți la chiuveta și baterie, dar da exista și pe culoarea negru antracit.

Mariana Bunda spunea...

se poate zgaria atunci cand trebuie curatata? este mai bun inoxul sau acest material in timp?

Admin diferența dintre ceramica și inox spunea...

Se comporta mai bine decât inoculat și sunt și mai ușor de curatat și intretinut

Admin diferența dintre ceramica și inox spunea...

Se comporta mai bine decât inoculat și sunt și mai ușor de curatat și intretinut

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pagini