14 oct. 2017

Avantajele cuptorului incorporabil cu functia Plus Stream

As spune ca este o inovatie care care nu creste foarte mult pretul unui cuptor insa este foarte utila si reprezinta un plus semnificativ adus calitatii de preparare si gatire a mancarii. O functie care este utila atat la prepararea carnurilor, dar si a produselor de patiserie sau chiar paine, asa cum ne prezinta producatorul. Gatirea la abur intr-un cuptor incorporabil electric multifunctional reprezinta in acest moment cel mai eficient mod de preparare a alimentelor, intrucat mare parte din proprietatile acestora sunt pastrate: vitamine, minerale, s.a.m.d.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.


Ceea ce este de remarcat este dat de faptul ca poti gasi un astfel de cuptor la un pret acceptabil in comparatie cu un cuptor incorporabil electric multifunctional care are functii si programe presetate de gatire cu aburi. Bineinteles ca nu vorbim neaparat de aceeasi calitate de gatire cu aburi, ca la un cuptor incorporabil de 4000 de lei, insa faptul ca ai optiunea Plus Steam la un cuptor al carui pret variaza in jurul a 1600-1800 de lei, reprezinta un lucru pozitiv.

Cum functioneaza totusi aceasta functie si care sunt cuptoarele incorporabile din gama Electrolux care au aceasta functie?! 



In primul rand se toarna in partea de jos a cuptorului, in cavitatea special decupata apa, astfel incat sa nu depaseasca volumul, apoi se apasa si butonul care va porni rezistenta de sub aceasta zona, astfel incat sa se produca controlat aburul pe toata perioada de gatire a alimentelor. Aceasta functie se poate folosi la toate programele si la toate functiile de gatire. Unul din modelele de cuptoare incorporabile din gama producatorului suedez de electrocasnice care are aceasta functie este Electrolux EOB3454AOX.

6 comments:

Alin Oprea spunea...

Cat costa cuptorul incorporabil Electrolux 3454 care are functia plus steam și de unde îl pot cumpăra la cel mai mic preț?

Alina Doina spunea...

Care este cel mai mare cuptor incorporabil Electrolux care sa aibă aceasta opțiune, Steam Plus?

Cristian spunea...

Pot găsi un cuptor de la Electrolux sau orice alta marca, cu aceeași funcție plus steam care sa fie mai ieftin?

Parere despre electrocasnicele Electrolux spunea...

Electrolux este cel mai bun în electrocasnice. Tot ce am avut de la ei a funcționat foarte bine și pe deasupra a și rezistat în timp

Butoane plita Electrolux spunea...

De unde pot găsi și eu niște butoane pentru plita pe gaz Electrolux, cea cu arzător Wok

Sonia Vlad spunea...

Nu... Modelul de cuptor incorporabil din articol este cel mai accesibil preț adică undeva în jurul a 1500 de lei.